MarlboroGold wrote: 22 Apr 2021, 12:15
lilith1 wrote: 22 Apr 2021, 12:10
Sad će te iznapadati. Ja kad napisah da bih prije jednog Vucica na čelu naše države nego ove naše nesposobnjakoviće odmah ispadoh izdajica i odmah eto volim srbiju više nego BIH.
Zato sto ljudi idu emocijama (jer je u pitanju bas Vucic), a emocije cesto zamagle vidike. Njega ni 20 godina ovakve politike u buducnosti nece moci oprati za ono sto jw radio i govorio devedesetih i to je cinjenica.
Dobro slažem se s tobom ali opet racionalno razmisljajuci čovjek je lider svoje zemlje i vrlo dobar u tome.
Sad ako mi gledamo šta je neko rekao prije 20 , 30 godina nećemo nikad naprijed. Ne treba zaboraviti daleko od toga ali ako vidiš da taj isti čovjek gura naprijed i želi i eto to s vakcinama (bilo ne bilo politicki potez) trebamo spustiti malo tu loptu zar ne?
Eto čula sam htio da se dogovori da kupuje municiju našu iz goražda i svega , htio nekih projekata x .. al većinom mi smo ti koji kočimo da smo pametni ko sto nismo mogla bi se lijepa suradnja ostvariti.
Ne znam da li pogledao intervju ako nisi pogledaj malo je duži ali je jako dobar i zanimljiv.