Nije kraj, ali će SDA znatno izgubiti na glasačkom tijelu u budućnosti. Na kraju kad ništa drugo ne preostane uvjeren sam da su Bakir i kompanija spremni narod odvući u novi rat kako bi se izvršio restart, pa opet isto od nule.bosnjakinja wrote: 23 Apr 2021, 08:29evo ja sam rodjena poslije pa opet cu glasat za SDA,ima nas dosta...ne brinite,nije kraj sa ratnom generacijomMarlboroGold wrote: 23 Apr 2021, 08:13 Osim SDPa i Stranke za BiH u jednom navratu nijedna nije mogla ni dotaci SDA cak i kad je bila mnogo veca izlaznost. Sad malo NiP, ali Sarajevo nije cijela BiH.
Poenta je ono sto je lilith rekla... kad tih generacija vise ne bude i ako do tad ne bude novih ratova mozda ce se i izroditi nesto kako treba. Jest ovo brutalno, ali ne vidim drugo rjesenje osim eventualno let ili autobus za neku drugu zemlju gdje ce pustati porodicna stabla.
isto kao sto ti ko komunjara postojis i ako je ta generacija na izmaku,prosjek ima 66 godina(ili vise)
Nešto ti pofino brkaš. Komunjare su marginalizirani. Njih je vrijeme pregazilo kad ikad i ne mogu se uklopiti među današnji svijet. I oni će nestati, jer su dosadili svima.