Bakir Izetbegović
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13881 times
- Been thanked: 22813 times
- Status: Online
Re: Izetbegović: Stat ću pred ljude ako dođe do rata, radije bih umro nego da genocidaši zavladaju dijelom BiH
Eno ga, ugrozen.
Dozvolite da se obratimo
- Totem
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Izetbegović: Stat ću pred ljude ako dođe do rata, radije bih umro nego da genocidaši zavladaju dijelom BiH
Nisam ja ugrozen. Ti si. Ali znam da kontas. Otud nervoza. I strah
Jedna lasta....men'scini prolijece
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13881 times
- Been thanked: 22813 times
- Status: Online
Kakav panj
Dozvolite da se obratimo
- amidza idriz
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 2104 times
- Been thanked: 1024 times
A Muće a parmak? ccc
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- MorningStar
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
- Totem
- Aktivni forumaš
Cemu ja panj Drine ti?
To sto sam situiran? Sa dve kuce i pola stana?
A ti u stanu a cimerima? Gde ti jedan uzeo dve sobe, a preostale dve ne znas kako da podelis sa cimerom, cija je lepsa?
Zavist je opaka stvar bolan...ne valja ti to
To sto sam situiran? Sa dve kuce i pola stana?
A ti u stanu a cimerima? Gde ti jedan uzeo dve sobe, a preostale dve ne znas kako da podelis sa cimerom, cija je lepsa?
Zavist je opaka stvar bolan...ne valja ti to
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Zar nije poraz ljevice to sto je jedna desnicarska NIP njih dovela do pobjede? znam par aktivnih nip-ovaca,pola ucilo u medresi,pokrivene,ljudi s izjavama "necemo dozvolit lgbt paradu" kako nasa stranka misli s ovakvima? oni bi izgleda i s crnim djavolom samo da su na vlastiNaseef Mushroom wrote: 23 Apr 2021, 20:06Može biti, ne demantujem ali moje mišljenje zašto su uzeli Sarajevo je prvenstveno radi Konakovića i njegove priče o novoj zdravoj bošnjačkoj stranci koja će biti ono šta je SDA nekad bila.paja patak wrote: 23 Apr 2021, 15:23 Pa Ttrojka je uzela Sarajevo preko botova i Interneta. Bez plana, bez icega. Samo krhaj motkom na SDA u svakoj pori zivota i eto ga.
Muha se coeku posere na auto u Tanzaniji, SDA kriva. Udri i veslaj da udje ljudima u glavu..
To što su Njihova Stranka i SDP ostvarili dobre rezultate je bilo isključivo jer su bili Dinin privjesak.
Uz onaku euforiju pomoću harizmatičnog Dine profitirao bi i SBB da su se priključili pravom timu.
Kao što napisah, moje mišljenje i teorija, ne mora biti istina.

- MorningStar
- Inventar foruma
- Mood:
Ja sam glasao za nipbosnjakinja wrote: 23 Apr 2021, 22:56Zar nije poraz ljevice to sto je jedna desnicarska NIP njih dovela do pobjede? znam par aktivnih nip-ovaca,pola ucilo u medresi,pokrivene,ljudi s izjavama "necemo dozvolit lgbt paradu" kako nasa stranka misli s ovakvima? oni bi izgleda i s crnim djavolom samo da su na vlastiNaseef Mushroom wrote: 23 Apr 2021, 20:06
Može biti, ne demantujem ali moje mišljenje zašto su uzeli Sarajevo je prvenstveno radi Konakovića i njegove priče o novoj zdravoj bošnjačkoj stranci koja će biti ono šta je SDA nekad bila.
To što su Njihova Stranka i SDP ostvarili dobre rezultate je bilo isključivo jer su bili Dinin privjesak.
Uz onaku euforiju pomoću harizmatičnog Dine profitirao bi i SBB da su se priključili pravom timu.
Kao što napisah, moje mišljenje i teorija, ne mora biti istina.![]()

- bosnjakinja
- Inventar foruma
Re: Izetbegović: Stat ću pr ed ljude ako dođe do rata, radije bih umro nego da genocidaši zavladaju dijelom BiH
mogu reci da je vjernicki puk toliko jak u NIP da je par na fb proglasavalo nip islamistickom,u nedostatku argumenata ..tamo na pocetku,kad su pokazivali neki potencijal nipvci
onaj Nermin Muzur,hadzijsko dijete,svako druga Allah,pa onda onaj Dovadzija isto vjernik,pa onda Delic pokrivena zena itd itd.
ne znam zasto klix ne preispituje kako NS ne vidi problem s ovakvima? zar to nije u rangu s sda?
onaj Nermin Muzur,hadzijsko dijete,svako druga Allah,pa onda onaj Dovadzija isto vjernik,pa onda Delic pokrivena zena itd itd.
ne znam zasto klix ne preispituje kako NS ne vidi problem s ovakvima? zar to nije u rangu s sda?
- bosnjakinja
- Inventar foruma
ehsss? cuj toMorningStar wrote: 23 Apr 2021, 22:59Ja sam glasao za nipbosnjakinja wrote: 23 Apr 2021, 22:56
Zar nije poraz ljevice to sto je jedna desnicarska NIP njih dovela do pobjede? znam par aktivnih nip-ovaca,pola ucilo u medresi,pokrivene,ljudi s izjavama "necemo dozvolit lgbt paradu" kako nasa stranka misli s ovakvima? oni bi izgleda i s crnim djavolom samo da su na vlasti![]()
i protiv sam lgbt paradiranja
![]()

- bosnjakinja
- Inventar foruma
zasto si protiv lgbt-a morning?
- Totem
- Aktivni forumaš

.bosnjakinja wrote: 23 Apr 2021, 22:56Zar nije poraz ljevice to sto je jedna desnicarska NIP njih dovela do pobjede? znam par aktivnih nip-ovaca,pola ucilo u medresi,pokrivene,ljudi s izjavama "necemo dozvolit lgbt paradu" kako nasa stranka misli s ovakvima? oni bi izgleda i s crnim djavolom samo da su na vlastiNaseef Mushroom wrote: 23 Apr 2021, 20:06
Može biti, ne demantujem ali moje mišljenje zašto su uzeli Sarajevo je prvenstveno radi Konakovića i njegove priče o novoj zdravoj bošnjačkoj stranci koja će biti ono šta je SDA nekad bila.
Kao što napisah, moje mišljenje i teorija, ne mora biti istina.![]()
Ako imaju gradonacalnike, pa makar i uz pomoc NiP-a, ne dozivljavaju za poraz.
A dali su pokrivene ili ne...ocito da nije levici neki problem. Dok posao ide ko sto valja nikome nista nije problem.
Imas sliku Lagumdzije, iz Meke...slikan ko ashab. A onda prosipa ideje za koje bi i Ce Gevara ispao mlakonja.
Jel ima nesto sto te na balkanu jos moze zacuditi?
- Totem
- Aktivni forumaš
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Opet se pecate na retoriku beskrupuloznih (sudim po broju stranica).
Intervjuisite malo ljude, kakav crni rat. Zamazuju vam oci, da se ovce jos malo svadjaju dok Vuk ostri zube.
Gledajte svi kako da se drzite jedni drugih, hocete li ikada ista nauciti?

Intervjuisite malo ljude, kakav crni rat. Zamazuju vam oci, da se ovce jos malo svadjaju dok Vuk ostri zube.
Gledajte svi kako da se drzite jedni drugih, hocete li ikada ista nauciti?

Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- MorningStar
- Inventar foruma
- Mood:
Paradiranja lgbt - ne protiv lgbt osoba - jer smatram to supljom agendom.
I da te odmah ispravim - dok su crveni vladali paradiranja nije bilo , kad dodjose zeleni eto parade

- Totem
- Aktivni forumaš
MorningStar wrote: 23 Apr 2021, 23:38Paradiranja lgbt - ne protiv lgbt osoba - jer smatram to supljom agendom.
I da te odmah ispravim - dok su crveni vladali paradiranja nije bilo , kad dodjose zeleni eto parade![]()
![]()
Za vreme Juge, ti iz lgbt....bi popili misomor radje no da ih reonski pandur dohvati
- MorningStar
- Inventar foruma
- Mood:
Totem wrote: 23 Apr 2021, 23:43MorningStar wrote: 23 Apr 2021, 23:38
Paradiranja lgbt - ne protiv lgbt osoba - jer smatram to supljom agendom.
I da te odmah ispravim - dok su crveni vladali paradiranja nije bilo , kad dodjose zeleni eto parade![]()
![]()
Za vreme Juge, ti iz lgbt....bi popili misomor radje no da ih reonski pandur dohvati

Svega je bilo uvijek i tako i treba , ali ima nekih pravila ponasanja na javnom mjestu jbm misa

- Totem
- Aktivni forumaš
Tako je. Sto kaze gazda u Bitange i Princeze...za onog derpea Armanda...takvih ko njega kod nas u selu u bunar bacaju
- Totem
- Aktivni forumaš
Al smo otisli od teme...sada vidim....u pm