Turski genocid nad Armencima
Moderator: Krokodil Behko
- Totem
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Turski genocid nad Armencima
Za koleginicu Bosnjakinju....
Mozda Nemci jos ne priznaju genocid, ali Ameri ocito hoce. Apropo jucerasnjeg dijaloga
Mozda Nemci jos ne priznaju genocid, ali Ameri ocito hoce. Apropo jucerasnjeg dijaloga
Jedna lasta....men'scini prolijece
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
ma americki senilac nije relevantan nikome,u ostalom da je erdogan pametan da kaze super,osmansko carstvo vise ne postoji..i uz to prizna genocid nad indijancimaTotem wrote: 25 Apr 2021, 09:01 Za koleginicu Bosnjakinju....
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4352 times
- Been thanked: 3287 times
Pa eno ti braće Ilira sabijenih u 2 Albanije.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Totem
- Aktivni forumaš

I ovo nema veze sa Armenima. Zabole Amere za Armene. Ovo je cisto protiv Taipa. Nece se Joe smiriti dok ga ne srusi. Taj diktator ne shvaca da zbog njega ce celu drzavu povuci sa sobom. Ili jos gore, kada mu bio puc...pa ga Rusi "spasili". Jos vise ce se ugurati u skut Putinu. Meni ovo izgleda ko Americko-Ruska igra macke i misa sa neposlusnicima. Niko me ne moze razubediti da im je sve u svetu podeljeno i tacno se zna sta je civo. I trguju poveemeno teritorijama(Crna Gora)
- bosnjakinja
- Inventar foruma

i da dodam amerima bi genocid nad indijancima bio veci udarac nego turcima ovo,jer republika turska veze nema sa osmanlijama
s druge strane amerika je nastala na genocidu nad indijancima
sta je gore?
s druge strane amerika je nastala na genocidu nad indijancima
sta je gore?
- Totem
- Aktivni forumaš

bosnjakinja wrote: 25 Apr 2021, 09:04ma americki senilac nije relevantan nikome,u ostalom da je erdogan pametan da kaze super,osmansko carstvo vise ne postoji..i uz to prizna genocid nad indijancimaTotem wrote: 25 Apr 2021, 09:01 Za koleginicu Bosnjakinju....
Mozda Nemci jos ne priznaju genocid, ali Ameri ocito hoce. Apropo jucerasnjeg dijaloga![]()
Cuj, Americki predsednik nije relevantan
- bosnjakinja
- Inventar foruma

evo koga zanima sto je genocid priznat? svedski mediji jedva spomenuliTotem wrote: 25 Apr 2021, 09:08bosnjakinja wrote: 25 Apr 2021, 09:04
ma americki senilac nije relevantan nikome,u ostalom da je erdogan pametan da kaze super,osmansko carstvo vise ne postoji..i uz to prizna genocid nad indijancima![]()
Cuj, Americki predsednik nije relevantan![]()
- bosnjakinja
- Inventar foruma

ala ga rusi,ovako jeftino i ofirnoTotem wrote: 25 Apr 2021, 09:07 I ovo nema veze sa Armenima. Zabole Amere za Armene. Ovo je cisto protiv Taipa. Nece se Joe smiriti dok ga ne srusi. Taj diktator ne shvaca da zbog njega ce celu drzavu povuci sa sobom. Ili jos gore, kada mu bio puc...pa ga Rusi "spasili". Jos vise ce se ugurati u skut Putinu. Meni ovo izgleda ko Americko-Ruska igra macke i misa sa neposlusnicima. Niko me ne moze razubediti da im je sve u svetu podeljeno i tacno se zna sta je civo. I trguju poveemeno teritorijama(Crna Gora)
- Totem
- Aktivni forumaš

Vec nam je jasno koliko kontas.bosnjakinja wrote: 25 Apr 2021, 09:09evo koga zanima sto je genocid priznat? svedski mediji jedva spomenuli
Nije glavni cilj genocid....
- bosnjakinja
- Inventar foruma

kome vama? i ja tebi kazem,ofirno ga rusi ako mu je ovo politika.jeftino bockanjeTotem wrote: 25 Apr 2021, 09:10Vec nam je jasno koliko kontas.bosnjakinja wrote: 25 Apr 2021, 09:09
evo koga zanima sto je genocid priznat? svedski mediji jedva spomenuli
Nije glavni cilj genocid....
sto ga ne srusi vise? erdogan nadzivio i trumpa a kako stvari stoje i njega ce
- Totem
- Aktivni forumaš

bosnjakinja wrote: 25 Apr 2021, 09:10ala ga rusi,ovako jeftino i ofirnoTotem wrote: 25 Apr 2021, 09:07 I ovo nema veze sa Armenima. Zabole Amere za Armene. Ovo je cisto protiv Taipa. Nece se Joe smiriti dok ga ne srusi. Taj diktator ne shvaca da zbog njega ce celu drzavu povuci sa sobom. Ili jos gore, kada mu bio puc...pa ga Rusi "spasili". Jos vise ce se ugurati u skut Putinu. Meni ovo izgleda ko Americko-Ruska igra macke i misa sa neposlusnicima. Niko me ne moze razubediti da im je sve u svetu podeljeno i tacno se zna sta je civo. I trguju poveemeno teritorijama(Crna Gora)![]()
Rusi i Ameri mogu sta zele, nazalost...
- bosnjakinja
- Inventar foruma

point is ,,,,da mogu turskoj ista,davno bi
- Hurija
- Pandora

Mislim da bi Erdoan trebao biti oprezniji u pravu si Totemu nego ,negdje procita nekidan komentar da je Haris Silajdžić senilan i star STA je sa Bidenom ?.
Mislim da bi se za Predsjednike Drzava trebala uvesti ta neka starosna zona za vladavinu ,sjetimo se šta je bilo i sa Titom .
Nebih da uvrijedim ali sumnjam u pravilno rasuđivanje ljudi koji imaju mnogo godina .
Mislim da bi se za Predsjednike Drzava trebala uvesti ta neka starosna zona za vladavinu ,sjetimo se šta je bilo i sa Titom .
Nebih da uvrijedim ali sumnjam u pravilno rasuđivanje ljudi koji imaju mnogo godina .
Ostalo je cutanje.
- Totem
- Aktivni forumaš

bosnjakinja wrote: 25 Apr 2021, 09:11kome vama? i ja tebi kazem,ofirno ga rusi ako mu je ovo politika.jeftino bockanje
sto ga ne srusi vise? erdogan nadzivio i trumpa a kako stvari stoje i njega ce
Prati zbivanja koa ce biti....i sve ce ti se napokon razjasniti. Joe je jos u kampanji porucio sta planira sa Taipom
- bosnjakinja
- Inventar foruma

i on je senilan i star,on se nista i ne pita,samo figura za javnostHurija wrote: 25 Apr 2021, 09:12 Mislim da bi Erdoan trebao biti oprezniji u pravu si Totemu nego ,negdje procita nekidan komentar da je Haris Silajdžić senilan i star STA je sa Bidenom ?.
Nebih da uvrijedim ali sumnjam u pravilno rasuđivanje ljudi koji imaju mnogo godina .![]()
- Hurija
- Pandora

Uvešće im sankcije sestro ,zabranu izvoza proizvoda,uvoz nafte .To su igre bez granica i velike sile samo gledaju svoj interes .
Ostalo je cutanje.
- Totem
- Aktivni forumaš

Hurija wrote: 25 Apr 2021, 09:12 Mislim da bi Erdoan trebao biti oprezniji u pravu si Totemu nego ,negdje procita nekidan komentar da je Haris Silajdžić senilan i star STA je sa Bidenom ?.
Nebih da uvrijedim ali sumnjam u pravilno rasuđivanje ljudi koji imaju mnogo godina .![]()
Iza "senilnog" stoji citava masinerija sa jasno definiranim ciljevima. Nije USA balkanska drzava. Vec br.1 u svetu.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2945 times
Silajdzic se spominje u zapadnim krugovimaHurija wrote: 25 Apr 2021, 09:12 Mislim da bi Erdoan trebao biti oprezniji u pravu si Totemu nego ,negdje procita nekidan komentar da je Haris Silajdžić senilan i star STA je sa Bidenom ?.
kao glavni pregovarac,projektant mira za Siriju.
Nesto sto je Holdbruk bio za BH.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".