Namjerno sam danas forsirala fizički rad, pa il da umrem ili da prestane boliti. I fakat bilo popustilo, kako mirujem, sve više boli... Kao i svaki mišić
Bolje sahranjuju.
Moderator: spacebound

Namjerno sam danas forsirala fizički rad, pa il da umrem ili da prestane boliti. I fakat bilo popustilo, kako mirujem, sve više boli... Kao i svaki mišić

Muškarci i podmukle manipulacije.. Ko ti je to prico?Chloe wrote: 24 Apr 2021, 07:45 Mi zvocanjem a muški podmuklim manipulacijama skraćuju život nama...![]()

Pričo?paja patak wrote: 24 Apr 2021, 23:56Muškarci i podmukle manipulacije.. Ko ti je to prico?Chloe wrote: 24 Apr 2021, 07:45 Mi zvocanjem a muški podmuklim manipulacijama skraćuju život nama...![]()
![]()

Ti si onda jednostavno baksuz..Chloe wrote: 25 Apr 2021, 10:11Pričo?
Osjetila na svojoj koži. Nisam sklona tek tako na osnovu priča nešto tvrditi.

Moguće....paja patak wrote: 25 Apr 2021, 10:50Ti si onda jednostavno baksuz..Chloe wrote: 25 Apr 2021, 10:11
Pričo?
Osjetila na svojoj koži. Nisam sklona tek tako na osnovu priča nešto tvrditi.

Kakve veze sad ovo ima s tim, ne kontam?

Vidila svojim očima i usput i mene okrznulo. Upravo tako jer nije jedini segment i zato san spomenila, nedobog biti blizu takvoj osobi, nadovezala san se kao šta nema veze manipulativnost muškaraca pa se piše svejedno.

Biti odbijeni mogu i žene i muškarci, na razne načine pa i na najbezazlenije, a sve je stvar odluke svakog pojedinca, i jedni i drugi mogu biti neugodni, osvetoljubivi I negativni. Prva sam ja na forumima znala osjetiti nezadovoljstvo preko uvreda kad postavim granicu zeze sa forumašem, što nema veze sa manipuliranjem, kao što je bilo i onih koji su s poštovanjem prihvatili moj stav.Zanki wrote: 25 Apr 2021, 12:13Vidila svojim očima i usput i mene okrznulo. Upravo tako jer nije jedini segment i zato san spomenila, nedobog biti blizu takvoj osobi, nadovezala san se kao šta nema veze manipulativnost muškaraca pa se piše svejedno.Chloe wrote: 25 Apr 2021, 12:09
Kakve veze sad ovo ima s tim, ne kontam?
Nije jedini životni segment m/ž veza.

Nije, ima gora opcija, kad muskarac ne zeli izaci iz veze

Možda i mogu, ali tu postoji drastična razlika. Višak ti je ovo gore - isto -

Treba znati dobro ih isprovociratiChloe wrote: 24 Apr 2021, 07:45 Mi zvocanjem a muški podmuklim manipulacijama skraćuju život nama...![]()

Pa ne radi iskljucivo zeni, vec i sebipaja patak wrote: 25 Apr 2021, 13:21 Kaze, bojiš li se žene?
Jok. Opro sudje, usiso, obriso prašinu, zalio cvijece.. Neam sta da se bojim

Radi da nju kasnije glava ne boli od kucnih poslovaVenera wrote: 25 Apr 2021, 13:32Pa ne radi iskljucivo zeni, vec i sebipaja patak wrote: 25 Apr 2021, 13:21 Kaze, bojiš li se žene?
Jok. Opro sudje, usiso, obriso prašinu, zalio cvijece.. Neam sta da se bojim![]()

Vidiš iz priloženog.