Nikad od mene ubice, ali manijak jesam
Sta tebi kaze

Cuj kad ubijemZana wrote: 24 Apr 2021, 17:56
10. Lav
Za ljude rođene u ovom znaku možemo reći da su kao psi koji puno laju, ali ne grizu. Znaju biti glasni i ostavljati dojam kako su jako opasni, a zapravo se rado klone nevolja. Kada ljudi u znaku Lava nekoga ubiju, to najčešće naprave da bi privukli pažnju na sebe - ipak su poznati po tome da vole biti centar svijeta.

Pa dobro kotoram. Iza tebe sam odmah

1. Rak
Na prvom mjestu među svim manijacima na svijetu našli su se ljudi rođeni u ovom znaku. Oni najčešće ubijaju zbog ljubomore. Skloni su naglim promjenama raspoloženja što je glavni uzrok problema.

Budale...11. Vodenjak
Iako mnogima to nije jasno, Vodenjak je drugi po redu najnevinijih znakova Zodijaka. Iako, moguće je da se ne daju tako lako uhvatiti u kriminalu kao pripadnici drugih znakova, jer su pametni i dobro prikrivaju dokaze. Ipak, njima je pravda jako bitna stavka u životu, ali imaju i vrlo jak ego koji nije lako uništiti.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
pa cijenim tvoje cijenjeno vrijeme ne mogu

Morat cemo mi ovdje neke granice postavitibagra wrote: 26 Apr 2021, 09:25pa cijenim tvoje cijenjeno vrijeme ne mogu
da samo tako pocnem pricat, nijesam ja fufe.
ima red neki. isaretom kad mi na chatu das na
znanje da imas tajma oticemo na private pa cu
ti ispricat. i ujedno se ispricat![]()
nego stas ti onlajn u 2:50amrano da zapostis
kasno da si budna![]()
necemo moc dalje vako bgm neke stvari se moraju
u startu izmjenit![]()
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

ElTriconi wrote: 25 Apr 2021, 20:401. Rak
Na prvom mjestu među svim manijacima na svijetu našli su se ljudi rođeni u ovom znaku. Oni najčešće ubijaju zbog ljubomore. Skloni su naglim promjenama raspoloženja što je glavni uzrok problema.![]()

Mislim virozu/ koronu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest