Medenjaci
Ali slatki su kao bebe (kao vecina zivotinja
Moderator: spacebound

Ti se vise o pjevcu brines hamanPasaga wrote: 25 Apr 2021, 18:51 ovo su zivicarke
one moraju biti slobodne
ovako mnogo manje jaja,pjevci slabije skacu
![]()

E beli ces ih pomust, ako ti oni budu doniraliLavlje_srce wrote: 25 Apr 2021, 19:48![]()
A masala, masala, jest' mi hairli ova tema.Seval mi rek'o dati zemlju da obradjujem, Fufe 10 ovaca, ti koke, Trico ce mi pruziti uticnice (ma sta to znacilo
), Pasaga ce mi aBd izliti temelje.
Sve vas volim.![]()
![]()

Ja ti mogu pruziti samo kritičko mišljenjeLavlje_srce wrote: 25 Apr 2021, 19:48![]()
A masala, masala, jest' mi hairli ova tema.Seval mi rek'o dati zemlju da obradjujem, Fufe 10 ovaca, ti koke, Trico ce mi pruziti uticnice (ma sta to znacilo
), Pasaga ce mi aBd izliti temelje.
Sve vas volim.![]()
![]()

Haj' ti negativac, sjedi tamo u Cemerici i gledaj svoja posla.Fuddo wrote: 25 Apr 2021, 19:54E beli ces ih pomust, ako ti oni budu donirali
Ovce, da ne bude zabune.
I ti mozes glumiti vuka i okretati janje u nekoj drugoj bajci.

Mora janje poraj majstora spremit, moras majstore ispostovatgreeneyes wrote: 25 Apr 2021, 20:18 Ama moras bona janje okrenuti. Da ti kuca bude hairli i bericetna![]()

Kupicu janje gotovo ako moram. Kod mene nece biti ubijanja zivotinja i tacka.greeneyes wrote: 25 Apr 2021, 20:18 Ama moras bona janje okrenuti. Da ti kuca bude hairli i bericetna

Joj, pitanje je da l' je to friskoLavlje_srce wrote: 25 Apr 2021, 20:24Kupicu janje gotovo ako moraom. Kod mene nece biti ubijanja zivotinja i tacka.greeneyes wrote: 25 Apr 2021, 20:18 Ama moras bona janje okrenuti. Da ti kuca bude hairli i bericetna

E pa sta mogu ja. Bice riba i vegetarijanske opcije.

Hooj, mene bi mozda i kupila, ali sta za ostaleLavlje_srce wrote: 25 Apr 2021, 20:28E pa sta mogu ja. Bice riba i vegetarijanske opcije.
Tebi cu napraviti krompirusu.![]()

E moja keviceLavlje_srce wrote: 25 Apr 2021, 20:17Haj' ti negativac, sjedi tamo u Cemerici i gledaj svoja posla.Fuddo wrote: 25 Apr 2021, 19:54E beli ces ih pomust, ako ti oni budu donirali
Ovce, da ne bude zabune.
Svi su se sami ponudili.![]()
I ti mozes glumiti vuka i okretati janje u nekoj drugoj bajci.![]()

Napusti internet.Fuddo wrote: 25 Apr 2021, 20:32E moja kevice
Beri pamet
Fufe da je poklanjo ovce okolo,
Ne bi mu nolki guzovi narasli
Statije bona ne bila.
Drz se ti tog posla sto imas, i ne mrdaj nidje.
Posto ce se Pasaga i Trico tu jedini oznojiti, oni mogu i reci sta zele.

Evo kako ovčiju vunu dobro unovčiti.Taare wrote: 23 Apr 2021, 15:44
Samo da kažem da ću aBd za par dana postat vlasnik malog stada ovaca koje broji 200 grla
Dakle, krećemo sa biznisom.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests