jah, jah, to je standardni utek od argumentacije, zamjena teza i sirenje nevezane price, neka te..., drotovi su ispali mucki provokatori i svi koji ih podrzavaju se mogu u tu kategoriju svesti, osim naravno ako im misaoni kapacitet ne dozvoljava da sagledaju cjelokupnu pricu objektivno, sto sumnjam da je slucaj kod vecine forumasa ovdje.edo_79 wrote: 26 Apr 2021, 10:54Nije mi jasno gdje se može nabavit ova službena iskaznica IZ sa ahmedijom .... pa da i ja budem glavni harambaša .... ha ya ... nit te smiju zaustavit, neuzubillah alkotestirat .... imaš full imunitet .... dobiješ zelene blinkere .... ha te ko popreko pogleda ... ISLAMOFOBIJA!!!!!!The 51st State wrote: 26 Apr 2021, 10:52
pa da to je tako, socijalni autizam drotova se ovdje pravda slovom zakona, sta ti nije jasno druze doe?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VJERSKI SLUZBENICI
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
- Status: Offline
Re: Kreševo: Alkotestirali imama koji je krenuo na teraviju
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Kako manipuliraju?Chloe wrote: 26 Apr 2021, 10:55Alkotestove zadužuje Kantonalni MUP pa se raspodjeljuju po PU i policajci se zadužuju, svaki iskorišteni alkotest prati zapisnik/izvještaj.The 51st State wrote: 26 Apr 2021, 10:48
u neformalnoj prici sa drotom, priznam da ne znam jeli zvanicno, reko-kazo.
Da li ima "na crno" alkotestova kojima policajci manipulišu vozačima, ucjenama ili šta već, nije mi poznato, mada ni to ne bi bilo čudno.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
The 51st State
- Inventar foruma

pa ako je hodza 100 kilimoetara od svoje carsije gdje ga niko ne zna, normalno da je podlozan, no ako je neka priprovincija ala kresevo gdje se zna ko je gdje se vode napio prihvatiljivo je naravno u svrhu provokacije.Venera wrote: 26 Apr 2021, 10:56Ramazan je, zato se cude, ali branitelji na temi, nisu rekli, da li je prihvatljivo testirati hodzu drugim mjesecima tokom godine.edo_79 wrote: 26 Apr 2021, 10:54
Nije mi jasno gdje se može nabavit ova službena iskaznica IZ sa ahmedijom .... pa da i ja budem glavni harambaša .... ha ya ... nit te smiju zaustavit, neuzubillah alkotestirat .... imaš full imunitet .... dobiješ zelene blinkere .... ha te ko popreko pogleda ... ISLAMOFOBIJA!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Totem
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Nego sta bi sa testovima. Jel to zvanicna odluka mup-a SB kantona, ili odluka na crno?
Jedna lasta....men'scini prolijece
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
pa da ramazan je,90% alkosa ostavlja alohol ovaj mjesec a on nasao hodzu testiratVenera wrote: 26 Apr 2021, 10:56Ramazan je, zato se cude, ali branitelji na temi, nisu rekli, da li je prihvatljivo testirati hodzu drugim mjesecima tokom godine.edo_79 wrote: 26 Apr 2021, 10:54
Nije mi jasno gdje se može nabavit ova službena iskaznica IZ sa ahmedijom .... pa da i ja budem glavni harambaša .... ha ya ... nit te smiju zaustavit, neuzubillah alkotestirat .... imaš full imunitet .... dobiješ zelene blinkere .... ha te ko popreko pogleda ... ISLAMOFOBIJA!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Venera
- Seksologinja

Da li je ok da su ga testirali drugim mjesecima, osim Ramazana?pizarro wrote: 26 Apr 2021, 10:51cao venera.Venera wrote: 26 Apr 2021, 10:23
No, kontrolu na alkohiliziranost policija može vršiti i kad ponašanje vozača nije sumnjivo, dakle, kad ne ometa promet i ne krši pravila prometa. To opće ovlaštenje ima na temelju odredbe članka 4. stavak I. Zakona o sigurnosti na cestama, koji kaže da Nadzor i upravljanje prometom, nadzor vozila, vozača i drugih sudionika u prometu (a sudionik u prometu je osoba koja na bilo koji način sudjeluje u prometu na cestama, čl. 2 st. 1. toč. 59. -op-M.Ć.) obavljaju policijski službenici ministarstva zaduženosg za unutarnje poslove. Dakle, ta odredba daje policiji blanco ovlaštenje za poduzimanje mjera kontrole, pa i one na alkohol.
i btw, na prvoj stranici sam napisao da imaju pravo na sve sto su radili.
nesto drugo je problem.
hvala na paznji.
-
Venera
- Seksologinja

Aha, ne trebaju testirati muslimane tokom Ramazana.bosnjakinja wrote: 26 Apr 2021, 10:59pa da ramazan je,90% alkosa ostavlja alohol ovaj mjesec a on nasao hodzu testiratVenera wrote: 26 Apr 2021, 10:56
Ramazan je, zato se cude, ali branitelji na temi, nisu rekli, da li je prihvatljivo testirati hodzu drugim mjesecima tokom godine.![]()
![]()
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
npr, ako pored zaduženih imaju nabavljene "na crno", alkotestiraju, uzmu lovu i ne prikazuju, ako ne dobiju lovu prikažu ...Venera wrote: 26 Apr 2021, 10:57Kako manipuliraju?Chloe wrote: 26 Apr 2021, 10:55
Alkotestove zadužuje Kantonalni MUP pa se raspodjeljuju po PU i policajci se zadužuju, svaki iskorišteni alkotest prati zapisnik/izvještaj.
Da li ima "na crno" alkotestova kojima policajci manipulišu vozačima, ucjenama ili šta već, nije mi poznato, mada ni to ne bi bilo čudno.
Nešto u tom smislu.
-
Venera
- Seksologinja

Hm, interesantno
- Totem
- Aktivni forumaš

Nije rec o testova na crno. Vec da testovi, dodeljeni policajcima, se naplacuju od istih policajaca 20km, kada nekog testiraju. Shvatas? Ti si pandur, testiras vozaca, i platis 20km
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 470 times
- Been thanked: 1431 times
Koje bolan argumentacije ... koga boli neka stvar šta je dotični po profesiji ... jesi zaustavljen? Jesi .... ima da se ponašaš u sukladu sa zakonom i naredbama službenog lica i kapak... ako ti se ne sviđa popiješ kaznu i selam alejk .... a ne brini se ti za moj misaoni kapacitet gospodine majndset .... Tvoj problem je što kad objektivno saggledaš cjelokupnu priču dođeš do rezultata koji tebi ne paše .... a to je da je zakon zakon i veledalin aminThe 51st State wrote: 26 Apr 2021, 10:56jah, jah, to je standardni utek od argumentacije, zamjena teza i sirenje nevezane price, neka te..., drotovi su ispali mucki provokatori i svi koji ih podrzavaju se mogu u tu kategoriju svesti, osim naravno ako im misaoni kapacitet ne dozvoljava da sagledaju cjelokupnu pricu objektivno, sto sumnjam da je slucaj kod vecine forumasa ovdje.edo_79 wrote: 26 Apr 2021, 10:54
![]()
![]()
![]()
![]()
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9300 times
- Been thanked: 9294 times
Totem wrote: 26 Apr 2021, 11:04Chloe wrote: 26 Apr 2021, 11:01
npr, ako pored zaduženih imaju nabavljene "na crno", alkotestiraju, uzmu lovu i ne prikazuju, ako ne dobiju lovu prikažu ...![]()
Nešto u tom smislu.![]()
Nije rec o testova na crno. Vec da testovi, dodeljeni policajcima, se naplacuju od istih policajaca 20km, kada nekog testiraju. Shvatas? Ti si pandur, testiras vozaca, i platis 20km
Haj ponovo, al polako. Ko djetetu mi objasni
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
On je testiran ... i to je to ... sad more samo sebi sam hajr dovu proučit .... i to je sve .... on je ''puhn'o u balon'' i sad on može derz držat do sabahabosnjakinja wrote: 26 Apr 2021, 10:59pa da ramazan je,90% alkosa ostavlja alohol ovaj mjesec a on nasao hodzu testiratVenera wrote: 26 Apr 2021, 10:56
Ramazan je, zato se cude, ali branitelji na temi, nisu rekli, da li je prihvatljivo testirati hodzu drugim mjesecima tokom godine.![]()
![]()
- Chloe
- Žena za sva vremena

Službeno, ne ... napisala sam već. Alkotestovi se nabavljaju preko kantonalnog budžeta.Totem wrote: 26 Apr 2021, 11:04Chloe wrote: 26 Apr 2021, 11:01
npr, ako pored zaduženih imaju nabavljene "na crno", alkotestiraju, uzmu lovu i ne prikazuju, ako ne dobiju lovu prikažu ...![]()
Nešto u tom smislu.![]()
A ovo na crno, onako beze pokušavam i sama shvatiti tu priču da policajac plaća komandiru alkotest.
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
Ja te kao drot zaustavim .... testiram te .... ako si pozitivna na alkohol ti fasuješ kaznu + cvaju za alkotest
Ja te kao drot zaustavim .... testiram te .... ti negativna, nema alkohola ..... ode meni cvaja za alkotest ... Pohakontaš?
-
The 51st State
- Inventar foruma

jesi li kriv, jesi, streljaj.edo_79 wrote: 26 Apr 2021, 11:05Koje bolan argumentacije ... koga boli neka stvar šta je dotični po profesiji ... jesi zaustavljen? Jesi .... ima da se ponašaš u sukladu sa zakonom i naredbama službenog lica i kapak... ako ti se ne sviđa popiješ kaznu i selam alejk .... a ne brini se ti za moj misaoni kapacitet gospodine majndset .... Tvoj problem je što kad objektivno saggledaš cjelokupnu priču dođeš do rezultata koji tebi ne paše .... a to je da je zakon zakon i veledalin aminThe 51st State wrote: 26 Apr 2021, 10:56
jah, jah, to je standardni utek od argumentacije, zamjena teza i sirenje nevezane price, neka te..., drotovi su ispali mucki provokatori i svi koji ih podrzavaju se mogu u tu kategoriju svesti, osim naravno ako im misaoni kapacitet ne dozvoljava da sagledaju cjelokupnu pricu objektivno, sto sumnjam da je slucaj kod vecine forumasa ovdje.
- Totem
- Aktivni forumaš

Koliko sam znao objasnio sam. Za detalje zakona se obrati kod kolege 51state....on je hafiz zakona.
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
Jakako ... UDRI MILICIJOThe 51st State wrote: 26 Apr 2021, 11:08jesi li kriv, jesi, streljaj.edo_79 wrote: 26 Apr 2021, 11:05
Koje bolan argumentacije ... koga boli neka stvar šta je dotični po profesiji ... jesi zaustavljen? Jesi .... ima da se ponašaš u sukladu sa zakonom i naredbama službenog lica i kapak... ako ti se ne sviđa popiješ kaznu i selam alejk .... a ne brini se ti za moj misaoni kapacitet gospodine majndset .... Tvoj problem je što kad objektivno saggledaš cjelokupnu priču dođeš do rezultata koji tebi ne paše .... a to je da je zakon zakon i veledalin amin
- Totem
- Aktivni forumaš

edo_79 wrote: 26 Apr 2021, 11:07Ja te kao drot zaustavim .... testiram te .... ako si pozitivna na alkohol ti fasuješ kaznu + cvaju za alkotest
Ja te kao drot zaustavim .... testiram te .... ti negativna, nema alkohola ..... ode meni cvaja za alkotest ... Pohakontaš?
Bravo jarane....ti ces do advokata zavrsiti.....
- Chloe
- Žena za sva vremena

eej, ne znam ... nagađama na osnovu nelogočne priče o plaćanju alkotestova.