Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
E vala i neću ni pokušavati... Imam prečeg posla...
De bona, jesi ters...
Nije rec o testova na crno. Vec da testovi, dodeljeni policajcima, se naplacuju od istih policajaca 20km, kada nekog testiraju. Shvatas? Ti si pandur, testiras vozaca, i platis 20km
Slušaj, službeno to nije 100 %, osim u nezakonitim radnjama komandira i policajaca, što nije isključeno jer znam da ima svega.
Kod nas policija kažnjava ko preveze migranta, a sin Komesara policije migrante prevozi. Kad se našla patrola koja je pokušala postupiti po zakonu prema njemu, kažnjeni su premještajem.
Pa što ne bi neki komandirčić iskorištavao policajce?!
ma prica mu je bila da svaki zaduzeni test ako neosnovano upotrijebi je njemu cvaja od plate, jeli nije li, nisam se zadubljivo, ima venera ona ce provjeriti .
Nelogicno, jer zakonom moze koristiti kad god odluci!
Ne postoji neosnovanost u provjeri vozaca!
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
E vala i neću ni pokušavati... Imam prečeg posla...
De bona, jesi ters...
Nije rec o testova na crno. Vec da testovi, dodeljeni policajcima, se naplacuju od istih policajaca 20km, kada nekog testiraju. Shvatas? Ti si pandur, testiras vozaca, i platis 20km
Ima pravilnik aklotastiranje se u mom Kantonu naplaćuje 15 KM uz prekršajni nalog ,radi se o tzv.troškovima alkotestiranja
ma prica mu je bila da svaki zaduzeni test ako neosnovano upotrijebi je njemu cvaja od plate, jeli nije li, nisam se zadubljivo, ima venera ona ce provjeriti .
Nelogicno, jer zakonom moze koristiti kad god odluci!
Ima pravilnik aklotastiranje se u mom Kantonu naplaćuje 15 KM uz prekršajni nalog ,radi se o tzv.troškovima alkotestiranja