kolka su ti antitijela ?bosnjakinja wrote: 28 Apr 2021, 14:00 moj otac danas ako Bog da prima Pfizera ,na hajr
ja ako dobijem ponudu odbijam jer imam antitijela
i ja kontam sad nekad ici i raditi seroloski
Moderator: Krokodil Behko
kolka su ti antitijela ?bosnjakinja wrote: 28 Apr 2021, 14:00 moj otac danas ako Bog da prima Pfizera ,na hajr
Placal se to?Gomez wrote: 28 Apr 2021, 14:23kolka su ti antitijela ?bosnjakinja wrote: 28 Apr 2021, 14:00 moj otac danas ako Bog da prima Pfizera ,na hajr
trijes keka kod nas u BioHem-upaja patak wrote: 28 Apr 2021, 14:56Placal se to?Gomez wrote: 28 Apr 2021, 14:23
kolka su ti antitijela ?
Ma droga kakva vakcina
fufeeeeee, jes' dobio..bocu..pomenutu..
Izolacija je 10 dana.Taare wrote: 28 Apr 2021, 23:00 Gdje je naš doktor?
Upravo dobih informaciju iz bih. Žena koju dobro znam trebala doći u njemačku. Garantno pismo plus frišak pcr test i može putovati.
Danas otišla i uradila test. Pozitivna. Ženi znači ništa. Bukvalno nula simptoma.
ušla je u registar, mora u dvosedmičnu karantenu i morala se javiti u dom zdravlja.
Tu nastupa kaos.
Nazvala dom zdravlja i javi se neki doktor.
Čovjek joj preko telefona propiše terapiju. Između ostalog, propisao joj je i antibiotik.
Kada je pitala da li se šalio jer ona nema nikakvih simptoma, dobila je odgovor da će ih dobiti.
Eto, zamisli kakva govna sjede u domu zdravlja.
Zarazene osobe nemaju simptome nekoliko dana, a to jeste jedan od problema sirenja corone.
Meni ona jučer reče da mora dvije sedmice u izolaciju.
Znam ja tebe. Da na jedan tas vage staviš 500 dolara a na drugi sve nas, pretegao bi onaj sa 500 dolara
moj fufe..ko se njoj javio na telefon.pitanje je..Taare wrote: 29 Apr 2021, 10:27Meni ona jučer reče da mora dvije sedmice u izolaciju.
još jedan mindfuck.
Budući da nema ama baš nikakvih simptoma, savjetovao sam da ode na drugo mjesto i ponovo se testira zbog mogućnosti da je prvi test lažno pozitivan.
Kada je to kazala onima koji su je poslali u karantenu, kazali su da ipak mora ostati u karantenu čak iako bi drugi test bio negativan, zato što je prvi test pokazao da je pozitivna.
Meni je glavno to da joj je neki doktor iz doma zdravlja propisao terapiju, između ostalog i antibiotik, iako žena nema nikakvih simptoma.
Još je dodao opasku da će se pojaviti simptomi.
Na njeno nemam simptome, odgovorio je, citiram: "imaćeš"
Majku mu majmunsku.
Znam ja tebe. Da na jedan tas vage staviš 500 dolara a na drugi sve nas, pretegao bi onaj sa 500 dolara![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests