Pa bolja je.
Dakle stare bolje od zena.
A sto se celavosti tice, meni licno su cele vazda seksi bili.
Moderator: Krokodil Behko

Pa bolja je.

Sretno

Problem je sto muskarca nista ne cini ruznim osim ako se zapusti i dobije stomak

Koza iskljucivo, a celavi mi izgledaju starije i kad su u 30tim,ne nisu mu uopce privlacni.

To je tvoje misljenje...i ja ga ne dijelim.Calla wrote: 29 Apr 2021, 14:45Dok pohabanost kroz zivot srusi prosjecnog muskarca I zenu podjednako ne izgleda ni jedno dobro!!MunDzi wrote: 29 Apr 2021, 13:30 Vala u pravu je bosnjakinja do nekle.
Uzmes prosjecnog muskarca i zenu istih godina koji istu paznju posvecuju sebi.
Muskarac bolje stari.

A to je najcesca pojava.Calla wrote: 29 Apr 2021, 14:45Dok pohabanost kroz zivot srusi prosjecnog muskarca I zenu podjednako ne izgleda ni jedno dobro!!MunDzi wrote: 29 Apr 2021, 13:30 Vala u pravu je bosnjakinja do nekle.
Uzmes prosjecnog muskarca i zenu istih godina koji istu paznju posvecuju sebi.
Muskarac bolje stari.

Meni on nije seksi.bosnjakinja wrote: 29 Apr 2021, 15:09Problem je sto muskarca nista ne cini ruznim osim ako se zapusti i dobije stomakMunDzi wrote: 29 Apr 2021, 15:07
Pa bolja je.
zena moze da se citav zivot cuva a bore je uniste u 40oj,muskarcu te bore toliko ni ne smetaju...kome nije sexy on:
ne sumnjam ja u to da victoria sve od sebe daje da bude top,ali on..on je od nje bolji 10 puta

Pa dobro, ti volis piletinu 10tak godina mladju.Venera wrote: 29 Apr 2021, 15:11Koza iskljucivo, a celavi mi izgledaju starije i kad su u 30tim,ne nisu mu uopce privlacni.MunDzi wrote: 29 Apr 2021, 15:07
Pa bolja je.
Stare bolje, ako imaju zdrave zube, nisu zapusteni, i nemaju genetske predispozicije da izgledaju starije.

I meniMunDzi wrote: 29 Apr 2021, 15:18Pa dobro, ti volis piletinu 10tak godina mladju.Venera wrote: 29 Apr 2021, 15:11
Koza iskljucivo, a celavi mi izgledaju starije i kad su u 30tim,ne nisu mu uopce privlacni.
Stare bolje, ako imaju zdrave zube, nisu zapusteni, i nemaju genetske predispozicije da izgledaju starije.
Meni su cele super seksi.

Dobro je da nisi istog misljenja zabrinula bih se da jesiMunDzi wrote: 29 Apr 2021, 15:12To je tvoje misljenje...i ja ga ne dijelim.Calla wrote: 29 Apr 2021, 14:45
Dok pohabanost kroz zivot srusi prosjecnog muskarca I zenu podjednako ne izgleda ni jedno dobro!!
I pohabanost kroz zivot ostavlja vidnije posljedice na zene nego muskarce.
Jednostavno imamo njezniju kozu i cak i mala pohabanost je na nama uocljivija nego na muskarcu.
Naravno, uvijek postoje izuzetci.

Ma i mlad a celav izgleda starije.MunDzi wrote: 29 Apr 2021, 15:18Pa dobro, ti volis piletinu 10tak godina mladju.Venera wrote: 29 Apr 2021, 15:11
Meni su cele super seksi.

Komentar ti je bas bezvezan.Calla wrote: 29 Apr 2021, 15:37Dobro je da nisi istog misljenja zabrinula bih se da jesiMunDzi wrote: 29 Apr 2021, 15:12
To je tvoje misljenje...i ja ga ne dijelim.
I pohabanost kroz zivot ostavlja vidnije posljedice na zene nego muskarce.
Jednostavno imamo njezniju kozu i cak i mala pohabanost je na nama uocljivija nego na muskarcu.
Naravno, uvijek postoje izuzetci.![]()

Upss, da nisi preosjetljiva danas

Nisam.

Ljubaznost sve rjesii

A ti to kao ljubazna.Calla wrote: 29 Apr 2021, 16:38 Ih ja mislila da je puno gore od napisanog,, komentar ti je bezvezan, od sutra si ko nova![]()

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest