A sto, jel to mi nismo pojam vaspitanja?Pasaga wrote: 29 Apr 2021, 18:14Fudu,Vrancuza ....koteljubi_kadnisamtu wrote: 29 Apr 2021, 17:52 I kod nas svako zavrsava medicinu
nekad su doktorice bile pojam vaspitanja, pitajte furumase![]()
![]()
Je li momak?
Moderator: spacebound

A sto, jel to mi nismo pojam vaspitanja?Pasaga wrote: 29 Apr 2021, 18:14Fudu,Vrancuza ....koteljubi_kadnisamtu wrote: 29 Apr 2021, 17:52 I kod nas svako zavrsava medicinu
nekad su doktorice bile pojam vaspitanja, pitajte furumase![]()
![]()

Arsuz ba garant. ‘iljadu jezika

Nema mozda sa njomVenera wrote: 29 Apr 2021, 08:41Zene su popustljive, to je greska!Chloe wrote: 29 Apr 2021, 08:14 Stvari koje muškarci rade i apsolutno odbijaju žene
2. Sebičnost u spavaćoj sobi
Neki muškarci imaju tendeciju biti sebični u kravetu. Zauzvrat, takav stav u spavaćoj sobi natjera partnericu da izgubi interes za intimnošću. Otkrit ćemo im “tajnu”: mentalna i fizička predigra je potreba, a ne opcija. Muškarac koji zna razgovorom i mentalnom predigrom pridobiti ženu na način da se ona opusti, zasigurno je i onaj koji zna kako zadovoljiti partnericu i fizički ne podbacuje.
Predigra uostalom ne treba trajati satima, ali poljubac ili zagrljaj prije posla, pa i pokoja sexy poruka stvari su koje žene itekako cijene i radi kojih se osjećaju poželjnima.
Nece on biti sebican ako zna da ce letiti iz spavace sobe.
Ako zena reagira, on ignorira, eh tad nema nista od daljnjeg seksa.

Nije bolan, idealna, bez zajebancije.

koteljubi_kadnisamtu wrote: 29 Apr 2021, 18:10Sve to stoji i grozno je sto se desilo. Ali rijecnik doktorice je katastrofalan kao i govor tijela, zasto se ona spusa na nivo tog kabadahije.Zana wrote: 29 Apr 2021, 17:55
Dobro, moram ja...znači...nismo ni mi znali, Spejs nam objasnila. Lik je pretukao trudnu ženu. Ona otišla ovoj doktorici, pa zvali policiju. Na snimku se čuje on i njagova ljubavnica. Eto.
moglo se drugacije bez prostakluka

koteljubi_kadnisamtu wrote: 29 Apr 2021, 20:46 ko govori to tome da treba biti dama, trebas biti zena
evo kako Fuddo zna sve te neke fine zene, prave zene, a ne prostakuse

Tako je bejbikoteljubi_kadnisamtu wrote: 29 Apr 2021, 20:46 ko govori to tome da treba biti dama, trebas biti zena

Kako znaš da je prostakuša?!koteljubi_kadnisamtu wrote: 29 Apr 2021, 20:46 ko govori to tome da treba biti dama, trebas biti zena

greeneyes wrote: 29 Apr 2021, 22:11 Nema sta, treba joj spomenik kakav napraviti. Ponos nas, britka sablja