Nije istina. Kakav crni idol?
Samo ako ono nije bila situacija za naljutiti se, izgubiti sve živce, stati u zaštitu prevarene i pretučene trudnice, ja ne znam šta je.
Moderator: spacebound
Nije istina. Kakav crni idol?
Uf, mocno!
A nije niko ni tvrdio suprotno
A da je privatno neka ga i nabije dje naumila, ali brete, nije tvoje da na radnom mjestu i to u bolnici ceras naku pravdu. Ali haj, bilo proslo
Pa jest, kad je neslatka ko pojava.Zana wrote: 29 Apr 2021, 22:27 Be a lady, they say ...
Čuj ružna? Pa kakve sad to veze ima?![]()
Ja ne mogu više, tačno ću odseliti na drugi planet![]()
Ja ne znam sta vi citate. Ljudi je osudili zbog ponasanja na radnom mjestu, ako vi mislite da se neciji privatni problemi trebaju ovako rijesavati po bolnici onda svaka cast. Znaci treba i njih podaviti kad ti ostave zenu, kcerku, sestru trudnicu da iskrvari na smrt. Da se to tako rijesava dole bi bilo vise mrtvih no u vaktu ove koroneChloe wrote: 29 Apr 2021, 22:25
Zamisli neku svoju blisku rodicu, trudnicu... Ma kakav god brak da je, i bez trudnoće da je muž fizički zlostavlja ne bi ti bilo svejedno, a zamisli onda trudnu.
To je dovoljno je da u svakom normalnom izazove bijes, posebno kod onih koji znaju kakve mogu biti posljedice I po bebu i po majku.
Kako je tekao razgovor, mi ne znamo osim dijela gdje doktorica prijeti.
Meni to nije dovoljno da sudim...![]()
Ma vidi se da je inace nekakva nahorozena, nafurana. Kakav crni afektFuddo wrote: 29 Apr 2021, 22:24 Ova doktorica, bez obzira sto je u ovom slucaju u pravu kad je u pitanju odnos prema debilu, meni je ipak odvratna. Stav, izgled, akcenat, i ruzna je ko lopov.
Goni to
Ma ona nasa zunzara, moja komsinica Hajrija, ista.greeneyes wrote: 29 Apr 2021, 22:32Ma vidi se da je inace nekakva nahorozena, nafurana. Kakav crni afektFuddo wrote: 29 Apr 2021, 22:24 Ova doktorica, bez obzira sto je u ovom slucaju u pravu kad je u pitanju odnos prema debilu, meni je ipak odvratna. Stav, izgled, akcenat, i ruzna je ko lopov.
Goni to
Pa mi, koje sad ovi sto su otkrili pozadinu price ceraju da se povratimo
Naravno da se vidi.Shadow wrote: 29 Apr 2021, 22:26 Mislim ne podrzavam ovaj stav ha-hu, ali vidi se da je zena u afektu.
Ako ću doći sa švalerkom da zajebavam doktoricu koja pomaže mojoj trudnoj ženi, koja je dobila batine od mene, nek se izdere.koteljubi_kadnisamtu wrote: 29 Apr 2021, 22:33 Postavlja se pitanje da li treba ponasanje u afektu oprostiti ? Eto izdere se neko na tebe i kazes "nema veze bilo je u afektu"
Ima nesto sto se zove emocionalna inteligencija...doduse nije za svakoga
Idi leziZana wrote: 29 Apr 2021, 22:36 Mile mi majke prepali se žene koja je malo zagalamila, opsovala. Ja frajeraaa![]()