Pa onda su te silke haram
Kako kome. Meni ne znače ama baš ništa. Ako se muškarci iz tvoje mahale pale na slike žena, iz moje se bome ne pale, nego se mora desiti neš konkretno
Sta fali.
Nisu tebe vrijedjaLI, nego je tebe vrijedjaO onaj koji se time hrani.
Zato ti imas onih kremica milionNora Ibsenova wrote: 01 May 2021, 14:46 Ništa ... Udat se dok me još hoće. Samo je pitanje vremena kad će pobudaljet za ovim zanosnim ljepoticama sa idealnim tjelima i onda se mogu jebat.![]()
Makar faca da bude pristojna.Julia-Klara wrote: 01 May 2021, 14:50Zato ti imas onih kremica milionNora Ibsenova wrote: 01 May 2021, 14:46 Ništa ... Udat se dok me još hoće. Samo je pitanje vremena kad će pobudaljet za ovim zanosnim ljepoticama sa idealnim tjelima i onda se mogu jebat.![]()
sad je meni jasno
@arzo, privedider je, ne cekaj...bolju nesh nac![]()
Pogresan izbor.Nora Ibsenova wrote: 01 May 2021, 14:46 Ništa ... Udat se dok me još hoće. Samo je pitanje vremena kad će pobudaljet za ovim zanosnim ljepoticama sa idealnim tjelima i onda se mogu jebat.![]()
Imaju neobican oblik kicme, donji dio ledja, cak i kod crnaca, muskaraca. Doslovno im je taj dio zaobljen, izbocen.
Imaju lumbarnu lordozu. Btw, long live Black women.Venera wrote: 01 May 2021, 15:49Imaju neobican oblik kicme, donji dio ledja, cak i kod crnaca, muskaraca. Doslovno im je taj dio zaobljen, izbocen.
Lavlje_srce wrote: 01 May 2021, 16:28Imaju lumbarnu lordozu. Btw, long live Black women.Venera wrote: 01 May 2021, 15:49Imaju neobican oblik kicme, donji dio ledja, cak i kod crnaca, muskaraca. Doslovno im je taj dio zaobljen, izbocen.![]()
I
Viva la France!![]()
Liberté, égalité, fraternité.![]()