o ukusima se ne raspravljaJulia-Klara wrote:meni bolji Ibrahim od Sulejmana ...

kad bude glavna uloga u nekoj seriji,pikaću ga :imex
Moderator: Krokodil Behko
o ukusima se ne raspravljaJulia-Klara wrote:meni bolji Ibrahim od Sulejmana ...
da, o ukusima se ne raspravlja... ja svakako ne volim glavne ulogeZagorka wrote:o ukusima se ne raspravljaJulia-Klara wrote:meni bolji Ibrahim od Sulejmana ...![]()
kad bude glavna uloga u nekoj seriji,pikaću ga :imex
Imala je raspuštenu kosu čitavu prvu sezonu i većinu druge tj dok joj je sin Mustafa bio dijete.Gospođa Brams wrote:Mahidevran puno ljepša sa raspuštenom kosom, u seriji sam je vidjela samo sa podignutom
Maja wrote:Dust, Katja, Julia...aman što ste zapele za SulejmanaEto vam onog ulickanog Ezelčine
Kolika puta moramo ponoviti da nisu kod njega crte lica ono što privlači, već uloge, držanje... Ko voli seriju i ko je redovno prati, sigurno neće reći da je ružan.
Kad se Halit prvi put pojavio u seriji 1001 noć bila sam šokirana. Nisam mogla vjerovati da će taj ćelavi buljooki glumiti glavni lik. Puno mi je bio ljepši onaj njegov prijatelj. Ali čim sam pregledala prvu epizodu promijenila sam mišljenje. On mi je postao sexy, a prijatelj obični ljigavac.
Imex mogu li se igdje pronaći pjesme iz serije. Ne mislim na muziku, nego one pjesme što recitiraju, pa ljubavna pisma, onda ono kad pričaju o sebi...ja sam taj i taj...znaš što je svaki lik pričao o sebi.
:daca sta se bunis! ako je glavna uloga ne moram biti opcinjena njimeMaja wrote:Dust, Katja, Julia...aman što ste zapele za SulejmanaEto vam onog ulickanog Ezelčine
Kolika puta moramo ponoviti da nisu kod njega crte lica ono što privlači, već uloge, držanje... Ko voli seriju i ko je redovno prati, sigurno neće reći da je ružan.
Kad se Halit prvi put pojavio u seriji 1001 noć bila sam šokirana. Nisam mogla vjerovati da će taj ćelavi buljooki glumiti glavni lik. Puno mi je bio ljepši onaj njegov prijatelj. Ali čim sam pregledala prvu epizodu promijenila sam mišljenje. On mi je postao sexy, a prijatelj obični ljigavac.
Imex mogu li se igdje pronaći pjesme iz serije. Ne mislim na muziku, nego one pjesme što recitiraju, pa ljubavna pisma, onda ono kad pričaju o sebi...ja sam taj i taj...znaš što je svaki lik pričao o sebi.
ovo boldirano i ja potpisujem... kad samo pogleda hurem, kako on to romanticno uradiZagorka wrote:Maja wrote:Dust, Katja, Julia...aman što ste zapele za SulejmanaEto vam onog ulickanog Ezelčine
da potpišem.........![]()
p.s.imam zvono na mob.muziku iz serije,tek danas mi ovaj moj to "nakarario" a kad sam ikad rekla
To je ta, cije oci bodu Majine oci (ovo ovako tek da nas ubuduce pazljivije citas, draga).Zagorka wrote:Ko je ova što drži masku-ničemu nije![]()
hm ... kao da sam nekoc nailazila na takve biljeske, ali gdje li, pitanje je ...Maja wrote: Imex mogu li se igdje pronaći pjesme iz serije. Ne mislim na muziku, nego one pjesme što recitiraju, pa ljubavna pisma, onda ono kad pričaju o sebi...ja sam taj i taj...znaš što je svaki lik pričao o sebi.
Ono je zaista nešto predobroIM_ex wrote:
hm ... kao da sam nekoc nailazila na takve biljeske, ali gdje li, pitanje je ...
Naidjem li ponovo, prenijecu ovdje.
I ja sam negdje naisla na taj podatak.Maja wrote: Čak je Selim izdržavao ako sam dobro shvatila.
Rovario po youtube?nico wrote: a ja mislim na muziku, ima li je gdje, kako doci do nje?
hitan slucaj, stanje i dalje nepromjenjivo
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests