Pa nista.. Eto postala gradonacelnica sireci noge..
Sta je svrha ove priče o privatnom životu?
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Ukazuje jedino da ste im vi, koji ovo tvrdite, još tada dok je to bilo, virili pod prozor i gledali sta radi.. Mudro ste sutili i cekali pravu priliku da sada to ovako pricatebosnjakinja wrote: 03 May 2021, 13:59pa ipak ukazuje nesto o tvom moralu i savjesti ako se odlucis upustit u vezu s nekim za koga znas da ima djecu i zenu kod kuce,neka prica ko sta hoce to je takopaja patak wrote: 03 May 2021, 13:56
Valjda se odrasli ljudi zavode i razvode kako hoce i s kim hoce.. Čuj ona nekoga razvela.. Oj sunce im zarko
Ni po najzabacenijim selima nema vise ovakvih prica koje pojedinci iskopavaju i guraju u prvi Plan. To je samo iz zlobe i što nekome smeta. A narod voli trač vise nego hljeb.. Hvala pinkovima, grandovima i zadrugama sto su nam oblikovali drustvo
Svaka zena ima priliku da bude "homewrecker" ako hoce,ja licno nikada nebi zeljela.ne radi zene ali radi djece

Ja i ne kazem da je ona to radila,ja sad pricam generalno jer si ti rekao da niko nikoga ne moze razvest.Kao osoba koja zavrsi s ozenjenim/udatom je cista od svega...jeste jedino ako nije znala da joj partner ima drugu osobu.Ako je sve znala,i opet to radila..onda to ukazuje nesto o njenom moralu,mentalitetu, itdpaja patak wrote: 03 May 2021, 14:07Ukazuje jedino da ste im vi, koji ovo tvrdite, još tada dok je to bilo, virili pod prozor i gledali sta radi.. Mudro ste sutili i cekali pravu priliku da sada to ovako pricatebosnjakinja wrote: 03 May 2021, 13:59
pa ipak ukazuje nesto o tvom moralu i savjesti ako se odlucis upustit u vezu s nekim za koga znas da ima djecu i zenu kod kuce,neka prica ko sta hoce to je tako
Svaka zena ima priliku da bude "homewrecker" ako hoce,ja licno nikada nebi zeljela.ne radi zene ali radi djece

A bgt sta to tebe toliko dotice? Da se ne planiras i ti udati za doktora?paja patak wrote: 03 May 2021, 14:06Pa nista.. Eto postala gradonacelnica sireci noge..

Ti si ba najgora. Nagledala se zadruge i sad horis

U politici morala nema. Ako cemo gledati na to, mozemo onda samo reci da je zena sposobna i da zna dobiti ono sto zelibosnjakinja wrote: 03 May 2021, 14:11Ja i ne kazem da je ona to radila,ja sad pricam generalno jer si ti rekao da niko nikoga ne moze razvest.Kao osoba koja zavrsi s ozenjenim/udatom je cista od svega...jeste jedino ako nije znala da joj partner ima drugu osobu.Ako je sve znala,i opet to radila..onda to ukazuje nesto o njenom moralu,mentalitetu, itdpaja patak wrote: 03 May 2021, 14:07
Ukazuje jedino da ste im vi, koji ovo tvrdite, još tada dok je to bilo, virili pod prozor i gledali sta radi.. Mudro ste sutili i cekali pravu priliku da sada to ovako pricate
znas koliko moras koraka preci da bi neko napustio zenu i djecu radi tebe? nije to preko dana,pili kafu i desilo se..to je svijesna radnja jbg![]()

Ono što je stameno niko ne može uništiti niti razvesti, niti kafa može dovesti do toga.bosnjakinja wrote: 03 May 2021, 14:11Ja i ne kazem da je ona to radila,ja sad pricam generalno jer si ti rekao da niko nikoga ne moze razvest.Kao osoba koja zavrsi s ozenjenim/udatom je cista od svega...jeste jedino ako nije znala da joj partner ima drugu osobu.Ako je sve znala,i opet to radila..onda to ukazuje nesto o njenom moralu,mentalitetu, itdpaja patak wrote: 03 May 2021, 14:07
Ukazuje jedino da ste im vi, koji ovo tvrdite, još tada dok je to bilo, virili pod prozor i gledali sta radi.. Mudro ste sutili i cekali pravu priliku da sada to ovako pricate
znas koliko moras koraka preci da bi neko napustio zenu i djecu radi tebe? nije to preko dana,pili kafu i desilo se..to je svijesna radnja jbg![]()

Jbte ne moze se ni komentarisati nesto drugacije, odmah se poteze prica oko banova. Nikad te niko nije banovo zbog drugačijeg mišljenjainsomnia wrote: 03 May 2021, 14:21A bgt sta to tebe toliko dotice? Da se ne planiras i ti udati za doktora?paja patak wrote: 03 May 2021, 14:06
Mislim, shvatam ja da je to u tvojoj bransi vrh vrhova al popusti malo jbt. Pocinjes ko chmoljo i bloo. Najbolje da nas banujes akl se sprdamo sa gradonacelnicom

Po drugi put Ne pricam o njoj vec smo krenuli temu o prevaramaChloe wrote: 03 May 2021, 14:31Ono što je stameno niko ne može uništiti niti razvesti, niti kafa može dovesti do toga.bosnjakinja wrote: 03 May 2021, 14:11
Ja i ne kazem da je ona to radila,ja sad pricam generalno jer si ti rekao da niko nikoga ne moze razvest.Kao osoba koja zavrsi s ozenjenim/udatom je cista od svega...jeste jedino ako nije znala da joj partner ima drugu osobu.Ako je sve znala,i opet to radila..onda to ukazuje nesto o njenom moralu,mentalitetu, itd
Ono što je već narušeno, na klimavim nogama, ide - traje - možda zbog djece i ovakvih poput tebe koji sude bez da znaju šta se dešava u nečija četiri zida, se raspada prije ili kasnije, sa Benjaminom ili bez nje.
Karijera preko veze, onih nesposobnih i nestručnih, već je druga priča, koje koštaju sviju nas i takvi nas uništavaju
Vala, kad je neko sposoban, stručan, unaprijedi posao, firmu, opravdala bih dolazak preko veze...![]()

bosnjakinja wrote: 03 May 2021, 14:35Po drugi put Ne pricam o njoj vec smo krenuli temu o prevaramaChloe wrote: 03 May 2021, 14:31
Ono što je stameno niko ne može uništiti niti razvesti, niti kafa može dovesti do toga.
Ono što je već narušeno, na klimavim nogama, ide - traje - možda zbog djece i ovakvih poput tebe koji sude bez da znaju šta se dešava u nečija četiri zida, se raspada prije ili kasnije, sa Benjaminom ili bez nje.
Karijera preko veze, onih nesposobnih i nestručnih, već je druga priča, koje koštaju sviju nas i takvi nas uništavaju
Vala, kad je neko sposoban, stručan, unaprijedi posao, firmu, opravdala bih dolazak preko veze...![]()
Veze to s vezom nema ja mogu zavrsit snekim ko je ozenjen,njegovo opravdanje je mozda da mu je brak katastrofa ali koje je moje sto slobodna ulazim s nekim ko je zauzet??

Dupli aršini...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa i najveći u Bošnjaka imo dojebnicu pa mu to niko ne zamjera.bosnjakinja wrote: 03 May 2021, 13:59pa ipak ukazuje nesto o tvom moralu i savjesti ako se odlucis upustit u vezu s nekim za koga znas da ima djecu i zenu kod kuce,neka prica ko sta hoce to je takopaja patak wrote: 03 May 2021, 13:56
Valjda se odrasli ljudi zavode i razvode kako hoce i s kim hoce.. Čuj ona nekoga razvela.. Oj sunce im zarko
Ni po najzabacenijim selima nema vise ovakvih prica koje pojedinci iskopavaju i guraju u prvi Plan. To je samo iz zlobe i što nekome smeta. A narod voli trač vise nego hljeb.. Hvala pinkovima, grandovima i zadrugama sto su nam oblikovali drustvo

Bake?Mirelam wrote: 03 May 2021, 14:40Pa i najveći u Bošnjaka imo dojebnicu pa mu to niko ne zamjera.bosnjakinja wrote: 03 May 2021, 13:59
pa ipak ukazuje nesto o tvom moralu i savjesti ako se odlucis upustit u vezu s nekim za koga znas da ima djecu i zenu kod kuce,neka prica ko sta hoce to je tako
Svaka zena ima priliku da bude "homewrecker" ako hoce,ja licno nikada nebi zeljela.ne radi zene ali radi djece![]()

Chloe wrote: 03 May 2021, 14:50 Žuta štampa - tačno oslika našeg mentaliteta...
Djevojka/žena, šta je već, u ovo malo vremena da li je pokazala profesionalnost i stručnost?
Mene to zanima.![]()

Pa da. Benjamini varalici malojChloe wrote: 03 May 2021, 14:36bosnjakinja wrote: 03 May 2021, 14:35
Po drugi put Ne pricam o njoj vec smo krenuli temu o prevarama
Veze to s vezom nema ja mogu zavrsit snekim ko je ozenjen,njegovo opravdanje je mozda da mu je brak katastrofa ali koje je moje sto slobodna ulazim s nekim ko je zauzet??
Imaš temu o prevarama.
Ovo je o Benjamini...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest