Ma kakve trudne zene. Hajte molim vas. Davno je dokazano da je ta prica izmisljena. Zena mu je ova koja snima telefonomMunDzi wrote: 30 Apr 2021, 16:01 U nornalnoj zemlji, on bi bio uhapsen i procesuiran zbog fizickog zlostavljanja trudne zene, itd.
A ona bi imala disciplinsku zbog neprofesionalnog ponasanja.
Ovih šest stvari koje žene rade odbija muškarce
Moderator: spacebound
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Ovih šest stvari koje žene rade odbija muškarce
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Mislim da je beze očekivati da nam neko pruži pažnju, emocije, podršku ako ta osoba to sama nije spremna dati i pružiti.srculence7 wrote: 02 May 2021, 04:51 Meni je najveći problem da tražim ono što želim.
Jer ako treba da to nešto tražim a on ne zna ili ne oseća da je to potrebno, onda to ne želim![]()
Svima dajemo, pružamo ono što posjedujemo u odnosu prema nekoj osobi. Općenito.
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Odkud znamo mozda je I udario prije snimanja pa je ovako odreagovala??Venera wrote: 30 Apr 2021, 19:16Da, samo je mogla ugroziti sebe, mogao ju je udariti.Calla wrote: 30 Apr 2021, 15:19 u pravu si, ovdje je u doktorici pravednost prevagnula to je taj osjecaj koji ispliva iz covjeka kada zeli zastiti nejaceg, za njeno ponasanje je odgovorna osoba koja je dovela do tog trena gdje emocionalno puca, mozda je bila smirena I mozda je koristila dialog sve do ovog trenutka kada se cuje pogresan rjecnik kada izvlaci iz sebe ono najgore, tacno je da se ne moze iz videa od 10 sec napraviti prava slika nje kao osobe !!![]()
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Calla
- Legenda foruma

Psujem kao luda I kao kocijas ali prije svega ostaloga ostajem dama ,
vidim da ne razumije I da mu nista ne smeta, spasena 

- Calla
- Legenda foruma

Kako to tako, pa psovke bi trebale biti efikasne nama samima
- Chloe
- Žena za sva vremena

Na temu "kako odbiti muškarce" - slijedite mene
- Calla
- Legenda foruma

A ti zivis u vezi dugo godina
ili mi se pricinilo??
- Chloe
- Žena za sva vremena

Ahaaa....
- Calla
- Legenda foruma

ne skodi nimalo ak se visak muskih odbije
tko bi I'm ugadao!!!
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Ne komplicirajmo dalje
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
Kako da se muskarac postavi kad stalno misli da ga analiziras nesto, ja bi stalno bio na pripravi, ako ja ucinim ovaj korak ona ce misliti da je to zbog onoga neceg i zakljuciti ce nesto.srculence7 wrote: 02 May 2021, 04:51 Meni je najveći problem da tražim ono što želim.
Jer ako treba da to nešto tražim a on ne zna ili ne oseća da je to potrebno, onda to ne želim![]()
Ja se ne bi mogao opustiti tu nema sanse, doduse ja se inace ne mogu opustiti jos kas bi mislio kako ce ona protumačiti moj doredjeni gest pokret its bio bi jos vise blokiran
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4214 times
- Been thanked: 4401 times
U tome i jeste problem što mnogi pristupe sa nekim predubeđenjem ali i mi smo samo ljudi i imamo osećanja i potrebe kao i ostali.
Uglavnom, još jedno od tih je da ćemo i sami sebi pomoći uvek kad nešto zapne...
Uglavnom, još jedno od tih je da ćemo i sami sebi pomoći uvek kad nešto zapne...
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Ako se ne osjecam opustenim sa njom, trazim drugu. Ne podnosim te zenske mudrolije i pokusaje dominacije tipa "On mora osjetiti sta ja zelim" - ne moram i necu. Nisi mutava, kazi sta zelis od mene. Nezrelo je tersati i ocekivati da neko nekom cita misli. Kako rece jedna moja draga prijateljica - Kad sam shvatila da muskarci ne citaju misli sazrela sam kao zena i pocela sretno zivjeti. Od prijasnjih partnera sam ocekivala da unaprijed znaju sta zelim i sve su mi veze propale. Sa sadasnjim sam otkrila da ako mu kazem sta zelim da ce on to zaista i razumijeti i uciniti, i sve je odjednom postalo mnogo lakse.Mutevelija wrote: 03 May 2021, 18:53Kako da se muskarac postavi kad stalno misli da ga analiziras nesto, ja bi stalno bio na pripravi, ako ja ucinim ovaj korak ona ce misliti da je to zbog onoga neceg i zakljuciti ce nesto.srculence7 wrote: 02 May 2021, 04:51 Meni je najveći problem da tražim ono što želim.
Ja se ne bi mogao opustiti tu nema sanse, doduse ja se inace ne mogu opustiti jos kas bi mislio kako ce ona protumačiti moj doredjeni gest pokret its bio bi jos vise blokiran![]()
Tako nekako, ne mogu se sjetiti svih njenih rijeci bas stoposto. Ali shvatate sta zelim reci. Ni ja ne ocekujem nista manje od zene osim da odraste i ne bulazni o citanju misli, zato postoji komunikacija.
- srculence7
- Forum [Bot]
Pa tu mislim na senzibilitet osobe koja je sa mnom u vezi, ne na neke materijalne stvariVenera wrote: 02 May 2021, 08:46Da li mozes postaviti primjer, jer ne mozemo uvijek znati...srculence7 wrote: 02 May 2021, 04:51 Meni je najveći problem da tražim ono što želim.
![]()
Ako vidi da sam potonula, zabrinuta, da me nešto muči, da sam iscrpljena, želela bih da me ohrabri, odmeni u nečemu što obično sama završavam, da me jednostavno ne pritiska dodatno jer sam tada ranjiva i neraspoložena. Dobro bi došao i koji zagrljaj
Obično je u pitanju ono što sam navela, izguraće ona sama... Ne kažem, ima i do mene jer tako funkcionišem godinama.
- srculence7
- Forum [Bot]
Ma super ti je to, ja i volim da me takvi zaobiđu
I kad kažem, nije da nisam, to na tome ostane... Nedostatak empatije, egocentrizam, šta li?
A biće da je do mene, to je uglavnom odgovor
I kad kažem, nije da nisam, to na tome ostane... Nedostatak empatije, egocentrizam, šta li?
A biće da je do mene, to je uglavnom odgovor
- Calla
- Legenda foruma

Savrseno opisano, vecinom problem izmedu muskarca I zene ostaje u prostoru ako zena u zivotu ne zna sta hoce!! Ako je promjenjljivog stava ako je nesigurna u zivotnim odlukama ako nije dorasla donosenju odluka jer joj se to u codu odgoja dok je uzrastala u zrelu osobu branilo, cesto je slusala rjeci nebitno je li to od brata oca amidze, majke, de suti, sta ti znas ti si zensko bolje je ne isticati se!!Odraz wrote: 04 May 2021, 10:56Ako se ne osjecam opustenim sa njom, trazim drugu. Ne podnosim te zenske mudrolije i pokusaje dominacije tipa "On mora osjetiti sta ja zelim" - ne moram i necu. Nisi mutava, kazi sta zelis od mene. Nezrelo je tersati i ocekivati da neko nekom cita misli. Kako rece jedna moja draga prijateljica - Kad sam shvatila da muskarci ne citaju misli sazrela sam kao zena i pocela sretno zivjeti. Od prijasnjih partnera sam ocekivala da unaprijed znaju sta zelim i sve su mi veze propale. Sa sadasnjim sam otkrila da ako mu kazem sta zelim da ce on to zaista i razumijeti i uciniti, i sve je odjednom postalo mnogo lakse.Mutevelija wrote: 03 May 2021, 18:53
Kako da se muskarac postavi kad stalno misli da ga analiziras nesto, ja bi stalno bio na pripravi, ako ja ucinim ovaj korak ona ce misliti da je to zbog onoga neceg i zakljuciti ce nesto.
Ja se ne bi mogao opustiti tu nema sanse, doduse ja se inace ne mogu opustiti jos kas bi mislio kako ce ona protumačiti moj doredjeni gest pokret its bio bi jos vise blokiran![]()
Tako nekako, ne mogu se sjetiti svih njenih rijeci bas stoposto. Ali shvatate sta zelim reci. Ni ja ne ocekujem nista manje od zene osim da odraste i ne bulazni o citanju misli, zato postoji komunikacija.![]()
Last edited by Calla on 04 May 2021, 11:26, edited 1 time in total.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
Imaš ti itekako senzibilnih muškaraca, ali većinu će odbiti ono "ma nije mi ništa" i slično kad jesu pravo zabrinuti pogotovo kad im se tako odbrusi nekoliko puta na isti upit. Ja svoju nakon nekoliko upita prestanem uopšte pitati dok sama ne kaže u čemu je problem, jer zna da me to nervira i da mi može sve reći, kao i ja njoj. Povjerenje kad se vremenom izgradi onda stvarno nema potrebe za time. To je djetinjasto. Sva sreća pa je to u zadnje vrijeme svedeno na minimum. Prije je bilo puno više.srculence7 wrote: 04 May 2021, 10:58Pa tu mislim na senzibilitet osobe koja je sa mnom u vezi, ne na neke materijalne stvari![]()
Ako vidi da sam potonula, zabrinuta, da me nešto muči, da sam iscrpljena, želela bih da me ohrabri, odmeni u nečemu što obično sama završavam, da me jednostavno ne pritiska dodatno jer sam tada ranjiva i neraspoložena. Dobro bi došao i koji zagrljaj
Obično je u pitanju ono što sam navela, izguraće ona sama... Ne kažem, ima i do mene jer tako funkcionišem godinama.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
A ona je citala misli svojim muskarcima?Odraz wrote: 04 May 2021, 10:56Ako se ne osjecam opustenim sa njom, trazim drugu. Ne podnosim te zenske mudrolije i pokusaje dominacije tipa "On mora osjetiti sta ja zelim" - ne moram i necu. Nisi mutava, kazi sta zelis od mene. Nezrelo je tersati i ocekivati da neko nekom cita misli. Kako rece jedna moja draga prijateljica - Kad sam shvatila da muskarci ne citaju misli sazrela sam kao zena i pocela sretno zivjeti. Od prijasnjih partnera sam ocekivala da unaprijed znaju sta zelim i sve su mi veze propale. Sa sadasnjim sam otkrila da ako mu kazem sta zelim da ce on to zaista i razumijeti i uciniti, i sve je odjednom postalo mnogo lakse.Mutevelija wrote: 03 May 2021, 18:53
Kako da se muskarac postavi kad stalno misli da ga analiziras nesto, ja bi stalno bio na pripravi, ako ja ucinim ovaj korak ona ce misliti da je to zbog onoga neceg i zakljuciti ce nesto.
Tako nekako, ne mogu se sjetiti svih njenih rijeci bas stoposto. Ali shvatate sta zelim reci. Ni ja ne ocekujem nista manje od zene osim da odraste i ne bulazni o citanju misli, zato postoji komunikacija.![]()
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"