pa ja
bitno je da ga ima

Moderator: spacebound
Salkana, ti kako si se vratio sMoreTa, nisi isti cojek.Salko_dvominutaš wrote: 22 Jul 2020, 14:05štoooFuddo wrote: 22 Jul 2020, 14:02
Ustvari, to je zaista isto ko da cijeli zivot jedes grah, svaka je ista.![]()
Al dobar je grah, u ovom slucaju ne valja bas eksperimentisat, hint: bozo vreco.
Karamba
dobar je ba grah
al ne mora vazda bit grah sade, nekad metneš pečenice, nekad sudžuke, nekad ga ugusto potkuhaš pa ko salatu
pa grahče na tavče
pa vako pa nako
eeeeeee
eeeeeeFuddo wrote: 22 Jul 2020, 14:10Salkana, ti kako si se vratio sMoreTa, nisi isti cojek.Salko_dvominutaš wrote: 22 Jul 2020, 14:05
štooo
dobar je ba grah
al ne mora vazda bit grah sade, nekad metneš pečenice, nekad sudžuke, nekad ga ugusto potkuhaš pa ko salatu
pa grahče na tavče
pa vako pa nako
eeeeeee
Nekako si, romanticniji, seksipilniji...
Da nisi sta zvekno uNim boricima?![]()
A vidis.. Najbolji grah je Sa suhim kostima. A ovi pisu da je najbolji Sex za zene u 40-im.. Nista djevojcice.
ja govorim o grahuDuminjo wrote: 22 Jul 2020, 14:15A vidis.. Najbolji grah je Sa suhim kostima. A ovi pisu da je najbolji Sex za zene u 40-im.. Nista djevojcice.
Ima tu nesto![]()
Ma ne znam ni ja.. Nego eto nauka kaze takoSalko_dvominutaš wrote: 22 Jul 2020, 14:17ja govorim o grahuDuminjo wrote: 22 Jul 2020, 14:15
A vidis.. Najbolji grah je Sa suhim kostima. A ovi pisu da je najbolji Sex za zene u 40-im.. Nista djevojcice.
Ima tu nesto![]()
to sa djevojčicama što veliš ne bih ti kasti znao![]()
Ako je bila Bajrina pasteta,Salko_dvominutaš wrote: 22 Jul 2020, 14:10eeeeeeFuddo wrote: 22 Jul 2020, 14:10
Salkana, ti kako si se vratio sMoreTa, nisi isti cojek.
Nekako si, romanticniji, seksipilniji...
Da nisi sta zvekno uNim boricima?![]()
![]()
Ti si damire oho ho perverzan.
pa umako kiflom u paštetu asli
A sta kae, de nevista da ti hase namazem, zuljas.
Users browsing this forum: No registered users and 41 guests