Bogami kad voziš auto s šalt mjenjačem .... druže voziš .... a kad voziš automatik .... pff niđe veze ja ću šaltat kad ja hoću a ne kad on hoće .... i ende!
Last edited by edo_79 on 05 May 2021, 09:42, edited 1 time in total.
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
Calla wrote: 04 May 2021, 14:40
E ta auta sa saltanjem gore na mjenjacu e jest me Reno 4 kojeg sam jednom samo rentala jos za vrjeme ex Yu iznojio dok nisam otpocela voznju
To bih rado probala.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Odraz wrote: 05 May 2021, 09:18
Meni muka kad cujem ono automatsko saltanje, neka me nervoza spopada. i onda ono ti das gas a on hoce-nece presaltat' ... znaci manuelac.
Istina za gradske guzve je automatik predobar.
A i tebi samo nek krcii melje I nek skripii, ja kontra tip skroz uzivam u tisini dok se auto krece po brzoj cesti presalta kako mu treba I ne cujes ga, meni se taj comfor recimo bolje svida samo sad kada predem na neko tude auto sa manuelnim saltanjem treba mi 15 min najmanje da se uklopim zaboravim presaltat na vrjeme pa me preglasnim jaukanjem auto napomene
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Meni muka kad cujem ono automatsko saltanje, neka me nervoza spopada. i onda ono ti das gas a on hoce-nece presaltat' ... znaci manuelac.
Odlazak sa semafora pa pogledas na retrovizor, koje zadovoljstvo.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
Calla wrote: 04 May 2021, 14:40
E ta auta sa saltanjem gore na mjenjacu e jest me Reno 4 kojeg sam jednom samo rentala jos za vrjeme ex Yu iznojio dok nisam otpocela voznju
To bih rado probala.
Ma ti bi to brzo savladala
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
A i tebi samo nek krcii melje I nek skripii, ja kontra tip skroz uzivam u tisini dok se auto krece po brzoj cesti presalta kako mu treba I ne cujes ga, meni se taj comfor recimo bolje svida samo sad kada predem na neko tude auto sa manuelnim saltanjem treba mi 15 min najmanje da se uklopim zaboravim presaltat na vrjeme pa me preglasnim jaukanjem auto napomene
Mene jednom zamolili da odvezem Gazdu sa jednog prijema do njegovog helikoptera, i uvale mi automatika ... i ja pred jednim mostom pritisnem kocnicu i "kvacilo"
Izginuli svi koji nisu imali volan ispred sebe ...
Calla wrote: 06 May 2021, 12:16
Zar taj automatic auto ima kvaciilo pedal, moje nema ???
Nema mislim da je on tu pritisnuo i gas i kocnicu zato jer je krenuo da pritisne po navici i kvacilo..
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done