Ko kaze...vidis da mozekoteljubi_kadnisamtu wrote: 06 May 2021, 23:11 Mozes imati dvojno rzavljanstvo, ali ne i licnu kartu jedne drzave na kojoj je adresa u drugoj drzavi. Ma hajte
To sto se tebi ne svida je druga dimenzija
Moderator: Krokodil Behko
Ko kaze...vidis da mozekoteljubi_kadnisamtu wrote: 06 May 2021, 23:11 Mozes imati dvojno rzavljanstvo, ali ne i licnu kartu jedne drzave na kojoj je adresa u drugoj drzavi. Ma hajte
Fuddo wrote: 06 May 2021, 23:06 Ima li braco neko od vas da je osto vjeran svojoj Bosni?
aaJaaaa izdajnika, braco mila,
SveB ja vas poApsio,
Sve
NaravnoFuddo wrote: 06 May 2021, 23:12 A fakat, jel se vi zajebajete sa ti osobnin ispricnicama, il je to stvarno istina?
Vilo, da ti malkice ne iskoristavas sistem?vila wrote: 06 May 2021, 23:15NaravnoFuddo wrote: 06 May 2021, 23:12 A fakat, jel se vi zajebajete sa ti osobnin ispricnicama, il je to stvarno istina?
U mojoj hr putovnici je adresa iz bih
A da bi nam hr jos olaksala ,mozemo izvaditi i osobnu u bilo kojoj policijskoj postaji u hr a i na njoj je bih adresa
I mozes prijeci sve granice u eu sa tom osobnom
Znaci pravno valjan dokument
Koji sistem i na koji nacin?Fuddo wrote: 06 May 2021, 23:17Vilo, da ti malkice ne iskoristavas sistem?vila wrote: 06 May 2021, 23:15
Naravno
A da bi nam hr jos olaksala ,mozemo izvaditi i osobnu u bilo kojoj policijskoj postaji u hr a i na njoj je bih adresa
Cuj malkice
![]()
Pa nemas bona taj slucaj negdje drugo da mozes imati licnu sa adresom boravka iz druge drzave,
Hoces licnu vrati radno mjesto u BiHvila wrote: 06 May 2021, 23:12Ko kaze...vidis da mozekoteljubi_kadnisamtu wrote: 06 May 2021, 23:11 Mozes imati dvojno rzavljanstvo, ali ne i licnu kartu jedne drzave na kojoj je adresa u drugoj drzavi. Ma hajte
To sto se tebi ne svida je druga dimenzija
A zašto ne bi ona kad to radi bar 40 % gradjana USK-a s tim da je Kladuša sa najvećim procentom?Fuddo wrote: 06 May 2021, 23:17Vilo, da ti malkice ne iskoristavas sistem?vila wrote: 06 May 2021, 23:15
Naravno
Cuj malkice
![]()
Ja jos ni nemam tu osobnu jer mi putovnica jos vrijedi
Imam ja i bih osobnu...ne sekiraj se
Kako adresa iz BiH?vila wrote: 06 May 2021, 23:15NaravnoFuddo wrote: 06 May 2021, 23:12 A fakat, jel se vi zajebajete sa ti osobnin ispricnicama, il je to stvarno istina?
FinoChloe wrote: 06 May 2021, 23:27Kako adresa iz BiH?vila wrote: 06 May 2021, 23:15
Naravno
Naši imaju prijave u Hr i dokumenti nose adrese iz Hrvatske.![]()
Nisi budala. To je tvoja odluka.Chloe wrote: 06 May 2021, 23:15ja sam odbila otići iz BiH u ratu, odbila sam Hr papire....
Vele svi da sam budala....
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests