Mogla bi se danas maslenica neka sa sirom spremiti

Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nisam ni ja iz Krajine i kažem maslanica, i najvolim šenšnu maslanicu, al eto... nako da kažem...bosnjakinja wrote: 08 May 2021, 12:14 mi to nemamo ,kod nas je maslenica,i plus kod nas se kaze "maslanica" i obicno je ili sa sirom a moze i s mesom![]()

ja volim maslanicu sa gljivama i suhim mesom,bude ekstra...onako kad cujes ne zvuci ukusno ali kad probas,a dobra je i ovakva:arzuhal wrote: 08 May 2021, 12:16Nisam ni ja iz Krajine i kažem maslanica, i najvolim šenšnu maslanicu, al eto... nako da kažem...bosnjakinja wrote: 08 May 2021, 12:14 mi to nemamo ,kod nas je maslenica,i plus kod nas se kaze "maslanica" i obicno je ili sa sirom a moze i s mesom![]()

Da, samo obrati paznju na ovo (platio si produkt kojeg je potrebno uzimati vise nego 64 x vise za isti efekat imunog sistema kao Beta 1.3/1.6 glukan:Bobi wrote: 08 May 2021, 12:02Pa valjda proces kojim se izdvaja je skup, sta drugo, ili da jedemo sirov kvasac

Nije, slutim na najgore..Lavlje_srce wrote: 08 May 2021, 10:55Uf, jezik pregriz'o.greeneyes wrote: 07 May 2021, 09:16![]()
Nemam pojma, ali ako je s posljednjim javljanjem konstatovao da ima temperaturu ja bih da mi njemu halalimo za svaki slucaj![]()
Je li juce bio?

Jel' vazi da te tucem dok se ne pojavi?

Ne bi ti imala srca dignuti ruku na mene

Ma o Trici. Nema ga.