Benjamina Karić (SDP) je nova gradonačelnica Sarajeva

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times
Status: Offline

Re: Benjamina Karić (SDP) je nova gradonačelnica Sarajeva

Post by The 51st State » 08 May 2021, 14:33

Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 14:30
The 51st State wrote: 08 May 2021, 14:27

To sto je mapisano, na djubristu je iste. Tvoja potreba za sektasenjem, mi,vi, oni,neprijatelji i te gluposti su ipak samo tvoje,
Halo, mi određujemo šta je đubriše i šta je napisano. I šta je neprijatelj. Ne vi. Ima razlika. Klasna!
Shvati to već jednom. :oo
To mozes na svom blogu eventualno, i kod rahmetii nadarevica u lud, zbunjen normalan, dakle komedija.

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1936 times
Been thanked: 2121 times

Post by Šabović Adis » 08 May 2021, 14:35

The 51st State wrote: 08 May 2021, 14:33
Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 14:30

Halo, mi određujemo šta je đubriše i šta je napisano. I šta je neprijatelj. Ne vi. Ima razlika. Klasna!
Shvati to već jednom. :oo
To mozes na svom blogu eventualno, i kod rahmetii nadarevica u lud, zbunjen normalan, dakle komedija.
A i ti na drugom svijetu možeš ovo tvoje. :oo
Ne mereeee 👉👌

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22459 times
Been thanked: 20552 times
Status: Online

Post by Masamune » 08 May 2021, 14:40

Zato šerijat u Evropi sigurno nije anomalija.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State » 08 May 2021, 14:41

Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 14:35
The 51st State wrote: 08 May 2021, 14:33

To cemo vidjeti, a u ovom svijetu mi je satisfakcija da su komunjare shut down osim civljenja i keslanja od muke online.

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State » 08 May 2021, 14:42

MarlboroGold wrote: 08 May 2021, 14:40 Zato šerijat u Evropi sigurno nije anomalija.
To je nuzna potreba kako stvari stoje. Zao mi je gold, propo ti titoizam, a sa liberalizmom kao rezervom ne stojis najbolje :D.
Last edited by The 51st State on 08 May 2021, 14:43, edited 1 time in total.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4196 times
Been thanked: 3874 times

Post by Naseef Mushroom » 08 May 2021, 14:42

Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 12:53
Naseef Mushroom wrote: 08 May 2021, 12:34
Dobro ti je rekao insomnia, dugo si bio fin.
Znaš li ono kad seljačić u svojoj mahali ima neke svoje fazone i svi mu aplaudiraju pa onda promjeni sredinu i počne te iste fazone prosipati gdje to ne prolazi?
E tako su možda ti fazoni prolazili na Klix forumu.
Jarane, banovalo me s Krstarice, banovalo me s Klixa, s Foruma.hr...nema đe me nisu banovali i uvijek iz istog razloga. A evo koji je to razlog:
Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 11:30 Smrt fašizmu, marvo gubava! :oo
Jel ti sad jasno? Svi ste vi ista govna. Svi. Ista. :oo
Pa možda što ljude zoveš govnima, to je razlog za ban pa makar bio forum vezan za motokultivatore. Jesi li možda o tome razmišljao?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22459 times
Been thanked: 20552 times
Status: Online

Post by Masamune » 08 May 2021, 14:45

The 51st State wrote: 08 May 2021, 14:42
MarlboroGold wrote: 08 May 2021, 14:40 Zato šerijat u Evropi sigurno nije anomalija.
To je nuzna potreba kako stvari stoje. Zao mi je gold, propo ti titoizam, a sa liberalizmom kao rezervom ne stojis najbolje :D.
Nek je propao i trebao je.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis » 08 May 2021, 14:48

The 51st State wrote: 08 May 2021, 14:41
Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 14:35

To cemo vidjeti, a u ovom svijetu mi je satisfakcija da su komunjare shut down osim civljenja i keslanja od muke online.
Da te podsjetim: ne brkaj komunjare i komuniste!
I da ti dam još jednu informaciju koju su ti zaboravili dati oni koji su te kontra komunista okrenuli: Komunisti, to su, između ostalog, oni koji umlate sve one koje smatraju da treba da budu umlaćeni i pritom nikom ne polažu račune. Zato što nemaju kome - nakon što sve umlate. Kontaš? Naravno da kontaš.
Aj sad ponavljaj ovo svako osam sati. Triput dnevno prije jela, i nemoj da preskačeš terapiju! :oo
Ne mereeee 👉👌

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis » 08 May 2021, 14:49

Naseef Mushroom wrote: 08 May 2021, 14:42
Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 12:53

Jarane, banovalo me s Krstarice, banovalo me s Klixa, s Foruma.hr...nema đe me nisu banovali i uvijek iz istog razloga. A evo koji je to razlog:

Jel ti sad jasno? Svi ste vi ista govna. Svi. Ista. :oo
Pa možda što ljude zoveš govnima, to je razlog za ban pa makar bio forum vezan za motokultivatore. Jesi li možda o tome razmišljao?
Niste vi ljudi. Mi smo ljudi. Vi ste leglo mizantropije. Zvjerinjak. :oo
Ne mereeee 👉👌

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State » 08 May 2021, 14:53

Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 14:48
The 51st State wrote: 08 May 2021, 14:41

I da ti dam još jednu informaciju koju su ti zaboravili dati oni koji su te kontra komunista okrenuli: Komunisti, to su, između ostalog, oni koji umlate sve one koje smatraju da treba da budu umlaćeni i pritom nikom ne polažu račune. Zato što nemaju kome - nakon što sve umlate. Kontaš? Naravno da kontaš.
Aj sad ponavljaj ovo svako osam sati. Triput dnevno prije jela, i nemoj da preskačeš terapiju! :oo
Haj dobro, odrasces nekad i maniti se tih gluposti

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis » 08 May 2021, 14:55

The 51st State wrote: 08 May 2021, 14:53
Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 14:48

Jeste vi fakat zaboravili ko vas je nogama šuto po blajburzima i hudim jamama i jazovkama i ostalim septičkim jamama koje pogrešno i sasvim neosnovano masovnim grobnicama zovete? Na pravdi boga šuto?
Mi nismo. :oo
Ne mereeee 👉👌

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State » 08 May 2021, 15:01

Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 14:55
The 51st State wrote: 08 May 2021, 14:53

Jeste vi fakat zaboravili ko vas je nogama šuto po blajburzima i hudim jamama i jazovkama i ostalim septičkim jamama koje pogrešno i sasvim neosnovano masovnim grobnicama zovete? Na pravdi boga šuto?
Skev, skev, tako zvucis, dicis se zaslugama davno iskorijenejnih zlocinaca, na sta spadose komunjare od sumara do keyboard warriora.

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis » 08 May 2021, 15:07

The 51st State wrote: 08 May 2021, 15:01
Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 14:55
Skev, skev, tako zvucis, dicis se zaslugama davno iskorijenejnih zlocinaca, na sta spadose komunjare od sumara do keyboard warriora.
Jesi to to malo lončiće polupo?
Ne dičim se ja zaslugama davno iskorijenjenih zločinaca, ti davno iskorijenjeni zločinci su iskorijenjeni po blajburzima & Co. A ovakvi kao ja su im i dohakali. Time se dičim, a to i baštinim.
De ti onu terapiju malo...:valja
Ne mereeee 👉👌

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State » 08 May 2021, 15:10

Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 15:07
The 51st State wrote: 08 May 2021, 15:01

Ne dičim se ja zaslugama davno iskorijenjenih zločinaca, ti davno iskorijenjeni zločinci su iskorijenjeni po blajburzima & Co. A ovakvi kao ja su im i dohakali. Time se dičim, a to i baštinim. :valja
Sta si ba ti dohako mimo tastature :D.

Nego po tvom ekspertskom misljenju koji od danasnjih komunjara je kandidat za prvog sumara balkana da povede narod u svijetlu buducnost, niksic, vulin, dacic, pernar, ima li luconose?
Last edited by The 51st State on 08 May 2021, 15:11, edited 1 time in total.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 08 May 2021, 15:10

Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 14:49
Naseef Mushroom wrote: 08 May 2021, 14:42

:grana
Ovo malo foruma što si nabrojao gdje su te banovali, jedan toksičniji od drugog, htjelo se da naiđeš na korektan forum gdje te ne zove svaki neistomišljenik sendvičarem niti koriste ad hominem, čak naprotiv, lajkuju ti komentare, smiju ti se vicevima, uklopio se kao da si 10 godina na forumu ali ne može FGRovac civilizovano i drugačije, to je jače od tebe kao i FGR političari. Dok političari gutaju svoj ponos i idu u koaliciju sa neprijateljima za dobrobit države i naroda onaj Damir Nikšić psuje mater, galami.

Pa eto budi i ti takav, mogao si normalno pisati ovdje na forumu i dalje, da pročitaš koju pametnu, smiješ se glupostima ili izneses svoj stav a ti se odlučio da budeš papak i keslaš se svojim sopstvenim komentarima. Pa budi papak, vrijeđaj dok te ne banuju pa se možeš ponositi kako si nekome napisao da je životinja i da si imao super dan dok će drugi za 20 minuta zaboraviti i da si postojao na forumu. Eto koliko je to tvoje vrijedno.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia » 08 May 2021, 15:11

Eki ovaki ko on 😂
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia » 08 May 2021, 15:12

Registruj se na Behar.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis » 08 May 2021, 15:14

The 51st State wrote: 08 May 2021, 15:10
Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 15:07

Ne dičim se ja zaslugama davno iskorijenjenih zločinaca, ti davno iskorijenjeni zločinci su iskorijenjeni po blajburzima & Co. A ovakvi kao ja su im i dohakali. Time se dičim, a to i baštinim. :valja
Sta si ba ti dohako mimo tastature :D.

Nego po tvom ekspertskom misljenju koji od danasnjih komunjara je kandidat za prvog sumara balkana da povede narod u svijetlu buducnost, niksic, vulin, dacic, pernar, ima li luconose?
Tebi ću dohakat, ne sumnjaj. :oo
A ovo za narod - narod je imao svoju šansu. I zasro je. Preči mu došo bog nego drug...pa nek mu je bog na pomoći. Trebaće mu. :pusi
Ne mereeee 👉👌

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis » 08 May 2021, 15:16

Naseef Mushroom wrote: 08 May 2021, 15:10
Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 14:49

Ovo malo foruma što si nabrojao gdje su te banovali, jedan toksičniji od drugog, htjelo se da naiđeš na korektan forum gdje te ne zove svaki neistomišljenik sendvičarem niti koriste ad hominem, čak naprotiv, lajkuju ti komentare, smiju ti se vicevima, uklopio se kao da si 10 godina na forumu ali ne može FGRovac civilizovano i drugačije, to je jače od tebe kao i FGR političari. Dok političari gutaju svoj ponos i idu u koaliciju sa neprijateljima za dobrobit države i naroda onaj Damir Nikšić psuje mater, galami.

Pa eto budi i ti takav, mogao si normalno pisati ovdje na forumu i dalje, da pročitaš koju pametnu, smiješ se glupostima ili izneses svoj stav a ti se odlučio da budeš papak i keslaš se svojim sopstvenim komentarima. Pa budi papak, vrijeđaj dok te ne banuju pa se možeš ponositi kako si nekome napisao da je životinja i da si imao super dan dok će drugi za 20 minuta zaboraviti i da si postojao na forumu. Eto koliko je to tvoje vrijedno.
Veliš, trebo sam krmku nizdlaku? Ko i ti? Ccccc...jesmo te tako učili? :pusi
Ne mereeee 👉👌

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 08 May 2021, 15:20

Šabović Adis wrote: 08 May 2021, 15:16
Naseef Mushroom wrote: 08 May 2021, 15:10

Veliš, trebo sam krmku nizdlaku? Ko i ti? Ccccc...jesmo te tako učili? :pusi
Ma ti si slučaj za psihijatrije.

Post Reply

Return to “Politika u BiH”