Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
vrhbosnica wrote: 08 May 2021, 20:41
sta je bilo - bilo je..batali te druge zene, tu sam
eh da sam i ja tebi jedini pa ni po muke.
sas ti bona vidit...kad copor nanjusi krv
osim tog fakat je ona spejsi bas sjajna
zena.
sto vise mislim o njoj sve mi to nekako
jasnije
ubice me sad, definitivno
ne voli ti ona ove forum ljubavne izljeve.
ne znam sto doduse
Neka, drzim te na ledu
Al' evo, da ti malo te ruzicaste naocale pokvarim Ja sam galamdzija, negdje danas procitah da ne volis takve osobe
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
cuj galamdzija..e bas ces ga time ohladiti ...
on je svakako na biciklu.. samo prozuji dalje, a ti galami kome hoces
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Nisam ja Sherman. On zakoci naglo, a ti nemas pojma sta se desava. A on zapravo ugledao finu hanumu, izvadio ruzu(a uvijem je imao tig keca u rukavu) i ode se upoznati s njom
Zizi505 wrote: 08 May 2021, 20:51
Baš nas je dosta s foruma imalo koronu.
Vrhbosno, nadam se da si dobro oporavila, a i ti space i muž da što prije ozdravite.
ti žiži vala neb ziva bila da necijeg muza
ne pomenes jesi morala sad bas
upropastis (svaki) momenat. fakat si...
zaista
razabjerusa
osim tog muz je terenac.
i ceka ga dalek put
Zizi505 wrote: 08 May 2021, 20:56
Bagravo, izgleda imaš problem s fokusom kada su žene u pitanju.
ma ja ba... svakoj iste pjesme pise...
trebale bi spejsa i ja uporediti inboxe...
inbox je zakljucan
otkako mi yenna onomad ranila
zatvorio sam se u sebe i samo sebe
jes da sam spejsi trebo napisat ono
pismo al nikad nesto evo... a i znam
da ona ne voli duge. a ja neznam malo
Mutevelija wrote: 08 May 2021, 20:40
Potpuno ih razumijem moras doci u prljavom i poderanom i u golfu 2 i nece niti namrgodjeni.
o cem ti ?
o onim automehanicarima jos jel
pa sto onda ovaj mi post qvota !?
osim toga - Vrba se vratila zasto
jos pricamo o bilo cemu drugom !??
Pa mrsko mi bilo citirat drugi, stas ljudi se pate muče i ti im još dođeš da rade produženo još 2 sata.Ma haj bjaži, i još nisi dao bakšiša, šta će ti čojk drugo reć.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
nisam ofalila...
ovi srbi stavili sve one vaskrsnje cokoladne zeceve u pola cijene... i to ih pored kase stavili, dushmani... is all im gonna say
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...