nije mogla vise bez tvojih sarenih kosulja i selfija

Moderator: VIP
nije mogla vise bez tvojih sarenih kosulja i selfija
Kako Srbi sreca te srela. Samo jos reci da si j vakcinu primilavrhbosnica wrote: 08 May 2021, 21:40nisam ofalila...![]()
ovi srbi stavili sve one vaskrsnje cokoladne zeceve u pola cijene... i to ih pored kase stavili, dushmani... is all im gonna say
ne vjeruj srbima ni kad vakcine nose ..insomnia wrote: 08 May 2021, 21:43Kako Srbi sreca te srela. Samo jos reci da si j vakcinu primilavrhbosnica wrote: 08 May 2021, 21:40
nisam ofalila...![]()
ovi srbi stavili sve one vaskrsnje cokoladne zeceve u pola cijene... i to ih pored kase stavili, dushmani... is all im gonna say
Ne spominji mu cvEtice
ja bogami imam traume od odlaska imMutevelija wrote: 08 May 2021, 21:20 Pa mrsko mi bilo citirat drugi, stas ljudi se pate muče i ti im još dođeš da rade produženo još 2 sata.Ma haj bjaži, i još nisi dao bakšiša, šta će ti čojk drugo reć.
Uh. Spade mi kamen sa srcavrhbosnica wrote: 08 May 2021, 21:45ne vjeruj srbima ni kad vakcine nose ..
imam familije u podrinju, pa se prodje kroz rs i tak
sta fali
Awww
Nemoj bona,vrhbosnica wrote: 08 May 2021, 21:51sta fali![]()
ja bas volim kad insomnia se turi na selfije i autfite
Sefica visi po crkvama, Vrhbosnica suruje sa Srbima, pa ljudi dragi staeovoinsomnia wrote: 08 May 2021, 21:51Uh. Spade mi kamen sa srcavrhbosnica wrote: 08 May 2021, 21:45
ne vjeruj srbima ni kad vakcine nose ..
posljednji put veceras skupa smo draga mi, posljednji put veceras zovem te ljubavi
Oooo..not bad, not bad...greeneyes wrote: 08 May 2021, 22:05posljednji put veceras skupa smo draga mi, posljednji put veceras zovem te ljubavi
Eto djelic njegovog opusa koji je poplocan glasom baritona
greeneyes wrote: 08 May 2021, 22:05posljednji put veceras skupa smo draga mi, posljednji put veceras zovem te ljubavi
Eto djelic njegovog opusa koji je poplocan glasom baritona
vrhbosnica wrote: 08 May 2021, 21:45ne vjeruj srbima ni kad vakcine nose ..