Ja znam lično lika, otac Hrvat, mati Srpkinja, živi u mjestu dje su Bošnjaci većina koji je isto doživio i rekao "Ja ti više neću doći"
Afera respiratori
Moderator: Krokodil Behko
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3803 times
- Been thanked: 3528 times
- Status: Offline
Re: Kako je optuženi malinar Fikret Hodžić gradio karijeru: Pijanu djevojku izvrgavao ruglu i dijelio moralne lekcije
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Re: Kako je optuženi malinar Fikret Hodžić gradio karijeru: Pijanu djevojku izvrgavao ruglu i dijelio moralne lekcije
kasnije dodju njima iz guzice u glavu,ili su i oni nista bolji ko otac od ove Merjem Hrle iz klipaNaseef Mushroom wrote: 09 May 2021, 11:24Pa evo ovi stariji neka potvrde, kada su početkom 1992. izlazili u lokale i obavljali kupovinu jesu li ikada mogli sanjati da na tim mjestima za samo 3 godine neće biti svinjetine kupiti a na mnogim ni alkohola? I sada su oni uvjereni da je nemoguće da se jednog dana zabrani skroz alkohol?bosnjakinja wrote: 09 May 2021, 10:40
evo jesil popio javno tokom ramazana onako u starom gradu? jesul vam dozvolili to znam bilo je frke sto ne moze![]()
Pa već su jednom bili svjedoci.
Mnogima je antipatija prema muslimanima tolika da bi radije žrtvovali djecu da žive nemoralan život samo da protjeraju svoj inat da "vehabije ne zavladaju".
Kada bi birali između da im kćerke i sinovi žive u sredini gdje nema alkohola, da je svaki izlazak kolači i kahva i da se sve zatvara u 23:00 ili da rade diskotele do 5:00 da mogu bez problema dobiti 10 Jegera, da se konzumira alkohol gdje su veće šanse da postanu ovisnici, neko ih napadne ili se desi saobraćajna nesreća oni bi izabrali ovo drugo samo da " vehabije pocrkaju od muke".
Od tolike mržnje, inata i opsjednutosti prema islamu uopšte ne razmišljaju o svjoj djeci, čak i forsiraju takav način života.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Ali pazi ovo ima 2 djece Merjem i Salahudin,jeste da je bosnjo dzahil ali ipak je dao prelijepa imena
treba dovit da ih Allah uputi ni za koga nije kasno dok ne umre!

- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa sta sad? I j isto samo taj put udjem ako nema alkohola
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Realno je tako sa aspekta roditelja, ko kaze drukcije laze.Naseef Mushroom wrote: 09 May 2021, 11:24Pa evo ovi stariji neka potvrde, kada su početkom 1992. izlazili u lokale i obavljali kupovinu jesu li ikada mogli sanjati da na tim mjestima za samo 3 godine neće biti svinjetine kupiti a na mnogim ni alkohola? I sada su oni uvjereni da je nemoguće da se jednog dana zabrani skroz alkohol?bosnjakinja wrote: 09 May 2021, 10:40
evo jesil popio javno tokom ramazana onako u starom gradu? jesul vam dozvolili to znam bilo je frke sto ne moze![]()
Pa već su jednom bili svjedoci.
Mnogima je antipatija prema muslimanima tolika da bi radije žrtvovali djecu da žive nemoralan život samo da protjeraju svoj inat da "vehabije ne zavladaju".
Kada bi birali između da im kćerke i sinovi žive u sredini gdje nema alkohola, da je svaki izlazak kolači i kahva i da se sve zatvara u 23:00 ili da rade diskotele do 5:00 da mogu bez problema dobiti 10 Jegera, da se konzumira alkohol gdje su veće šanse da postanu ovisnici, neko ih napadne ili se desi saobraćajna nesreća oni bi izabrali ovo drugo samo da " vehabije pocrkaju od muke".
Od tolike mržnje, inata i opsjednutosti prema islamu uopšte ne razmišljaju o svjoj djeci, čak i forsiraju takav način života.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13583 times
- Been thanked: 22365 times
To sto vi hocete, na jedvite jade prolazi u saudijskoj arabiji, a u Bosni nece nikad.
Bezveze se zamarate budalastinama.
Ako si bas u vjeri, fino ti, dobro ti, pronasao se u tome, pa drzi se toga, polako i zBismiletom.
A to, ja cu zabraniti ovo, ja cu zabraniti ono, nema od toga nista.
Ako si bas u vjeri, fino ti, dobro ti, pronasao se u tome, pa drzi se toga, polako i zBismiletom.
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac
Pa mene
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Cuj to, treba doviti da Allah uputi tog dzahila,bosnjakinja wrote: 09 May 2021, 11:30 Ali pazi ovo ima 2 djece Merjem i Salahudin,jeste da je bosnjo dzahil ali ipak je dao prelijepa imenatreba dovit da ih Allah uputi ni za koga nije kasno dok ne umre!
Ko biva, tebe nedje vec uputio?

Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac
Prolazi i u islamskim zemljama dok ne uzleti ovion a onda se stanu otvarati unucad 
-
- Inventar foruma
Niie dofu, kontra je . Fora je sto se mnogo vise restriktira vjernicima, ali se ne talambasa, dok s druge strane ne mere popiti pivu, aj majko, kuk, drzi ne daj.Fuddo wrote: 09 May 2021, 11:36 To sto vi hocete, na jedvite jade prolazi u saudijskoj arabiji, a u Bosni nece nikad.
Last edited by The 51st State on 09 May 2021, 11:39, edited 1 time in total.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ma ima i FGRovaca koji tako razmišljaju, to je ostalo još iz onog komunjarskog sistema pa ne mogu shvatiti da ako nek drži objekat, privatnik, da on ima pravo odlučivati šta će prodavati, šta neće i kad neće.bosnjakinja wrote: 09 May 2021, 11:10evo meni nista ne smeta ali njima smeta sto vlasnik nece da prodaje alkohol za vrijeme ramazana,,sjedila sam pored dva lika u starom gradu kad su htjeli narucit pivo,bio je ramazan..fino im konobar rekao ne prodaje lakohol tokom ramazana oni se uvrijedili jer "oni su srbi "Chloe wrote: 09 May 2021, 10:51a jeste zapeli taj alkohol i Ramazan. Nek' svako živi kako želi, bitno je da ne ugrožavamo jedni druge.
Šta mene briga da li neko pije alkohol u Ramazanu?!
Šta imam od toga?! Ima ljudi koji ne piju nikako, a vala ih i ne cijenim kao ljude. Nije to nikakva procjena karaktera i ljudskosti....
Svako za sebe, prema svojim shvatanjima i vjerovanjima.![]()
Ti možeš imati kafić gdje prodaješ najbolju kahvu, ja ako kupim od tebe lokal imam pravo kahvu ukinuti i prodavati samo čaj.
Ti imaš pravo otvoriti restoran gdje ćeš prodavati samo vegetarijansku i vegansku hranu iako je oko tebe 20 restorana što imaju meso pa ko voli neka ide tamo.
Ja kao vlasnik kafića imam pravo ukinuti alkohol i mimo Ramazana ako želim ali ne možeš to objasniti tim FGRovcima koji misle da je još SFRJ.
Ti isti će sutra padati u ekstazu kada se otvori još jedan McDonald's i neće ga kritikovati što se ne može kupiti alkohol ali McDonald's ne drži Bošnjak pa zato neće ništa ni reći.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Fuddo wrote: 09 May 2021, 11:38Cuj to, treba doviti da Allah uputi tog dzahila,bosnjakinja wrote: 09 May 2021, 11:30 Ali pazi ovo ima 2 djece Merjem i Salahudin,jeste da je bosnjo dzahil ali ipak je dao prelijepa imenatreba dovit da ih Allah uputi ni za koga nije kasno dok ne umre!
Ko biva, tebe nedje vec uputio?![]()

- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ma kakve restrikcije vjernicima?The 51st State wrote: 09 May 2021, 11:38Niie dofu, kontra je . Fora je sto se mnogo vise restriktira vjernicima, ali se ne talambasa, dok s druge strane ne mere popiti pivu, aj majko, kuk, drzi ne daj.Fuddo wrote: 09 May 2021, 11:36 To sto vi hocete, na jedvite jade prolazi u saudijskoj arabiji, a u Bosni nece nikad.
Ima dzamija, ima hodza, ima dzemat...sve ima.
Dozvolite da se obratimo
-
- Inventar foruma
Evo proste sa kovid mjerama, kafane i kladare radile uredno dok su zamandili dzamije, a to je najosnovnije....Fuddo wrote: 09 May 2021, 11:41Ma kakve restrikcije vjernicima?The 51st State wrote: 09 May 2021, 11:38
Niie dofu, kontra je . Fora je sto se mnogo vise restriktira vjernicima, ali se ne talambasa, dok s druge strane ne mere popiti pivu, aj majko, kuk, drzi ne daj.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Pa pametam Kavazovic, nece da se pandemija siri medju ummetom.The 51st State wrote: 09 May 2021, 11:43Evo proste sa kovid mjerama, kafane i kladare radile uredno dok su zamandili dzamije, a to je najosnovnije....Fuddo wrote: 09 May 2021, 11:41
Ma kakve restrikcije vjernicima?
To je IZ tako odlucila.
Dozvolite da se obratimo
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Naseef Mushroom wrote: 09 May 2021, 11:39Ma ima i FGRovaca koji tako razmišljaju, to je ostalo još iz onog komunjarskog sistema pa ne mogu shvatiti da ako nek drži objekat, privatnik, da on ima pravo odlučivati šta će prodavati, šta neće i kad neće.bosnjakinja wrote: 09 May 2021, 11:10
evo meni nista ne smeta ali njima smeta sto vlasnik nece da prodaje alkohol za vrijeme ramazana,,sjedila sam pored dva lika u starom gradu kad su htjeli narucit pivo,bio je ramazan..fino im konobar rekao ne prodaje lakohol tokom ramazana oni se uvrijedili jer "oni su srbi "![]()
Ti možeš imati kafić gdje prodaješ najbolju kahvu, ja ako kupim od tebe lokal imam pravo kahvu ukinuti i prodavati samo čaj.
Ti imaš pravo otvoriti restoran gdje ćeš prodavati samo vegetarijansku i vegansku hranu iako je oko tebe 20 restorana što imaju meso pa ko voli neka ide tamo.
Ja kao vlasnik kafića imam pravo ukinuti alkohol i mimo Ramazana ako želim ali ne možeš to objasniti tim FGRovcima koji misle da je još SFRJ.
Ti isti će sutra padati u ekstazu kada se otvori još jedan McDonald's i neće ga kritikovati što se ne može kupiti alkohol ali McDonald's ne drži Bošnjak pa zato neće ništa ni reći.
sjecam se da im je bbi centar smetao,kao u centru sarajeva a ne prodaju alkohol i svinjetinu...slobodna bosna nije dala zivjet ,i onaj bakir hadziomerovic sjecam se dobro
ali psi laju karavane idu,danas su vjerovatno stalno u tom bbi,i uredno narucuju sok i kafu

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Kao npr. FGRovac Feđa IsovićThe 51st State wrote: 09 May 2021, 11:38Niie dofu, kontra je . Fora je sto se mnogo vise restriktira vjernicima, ali se ne talambasa, dok s druge strane ne mere popiti pivu, aj majko, kuk, drzi ne daj.Fuddo wrote: 09 May 2021, 11:36 To sto vi hocete, na jedvite jade prolazi u saudijskoj arabiji, a u Bosni nece nikad.
Nadalje, lako je prepoznati hiljade i hiljade kvadrata poslovnih prostora u strogom centru Sarajeva u kojima se, poštujući islamsku doktrinu, ne toči alkohol. „Sarajevo City Centar“ nosi englesko ime, ali u njemu nije moguće popiti škotski viski, a u „Konzumu“, koji se nalazi u tom shoping centru, nije moguće kupiti ni bocu vina. Štaviše, nije moguće, nije šala – istina je, kupiti ni vinsko sirće!
U „BBI shoping centru“, još jednom na engleskom nadjenutom objektu, je identična situacija. U oba ova ogromna, moderna shopping centra, u apotekama, ne možete kupiti ni neke lijekove. Zašto? Zato što u svom sastavu imaju procent svinjske masnoće. Sreća da „vijagra“ u svom sastavu nema svinjetine. Seksualni život u Bošnjaka bi bio nagrđen.
O pršuti, šunki ili, ne d'o Bog, čvarcima u ovim objektima ne treba ni pričati.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Zato sto se muslimanima greska ne prasta!! srbi mogu da ljube svoje umrle i da jedu iz iste kasike,niko im nista ne smijeFuddo wrote: 09 May 2021, 11:45Pa pametam Kavazovic, nece da se pandemija siri medju ummetom.The 51st State wrote: 09 May 2021, 11:43
Evo proste sa kovid mjerama, kafane i kladare radile uredno dok su zamandili dzamije, a to je najosnovnije....
To je IZ tako odlucila.
ali znamo mi da muslimane prate kao orlovi sa svih strana i jedva cekaju gresku,pametan je bio reis !!!
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ama zenska glavo, kakve to veze s mozgom ima?bosnjakinja wrote: 09 May 2021, 11:47Zato sto se muslimanima greska ne prasta!! srbi mogu da ljube svoje umrle i da jedu iz iste kasike,niko im nista ne smijeFuddo wrote: 09 May 2021, 11:45
Pa pametam Kavazovic, nece da se pandemija siri medju ummetom.
To je IZ tako odlucila.
ali znamo mi da muslimane prate kao orlovi sa svih strana i jedva cekaju gresku,pametan je bio reis !!!
A jest te i uputio...
Dozvolite da se obratimo