Ti si za mene jedan Dream Girl
Ja volim sve zene koje znaju raditi u poljoprivredi
Moderator: Krokodil Behko

Ti si za mene jedan Dream Girl

Ama dotako sam se tvog nicka jer si ti majcinski pricala i nisam nista licno mislio o tebi nego o NN majkama koje misle da rade jedno a ustvari rade nesto skroz drugo. A malo koja mati ce za svoje dijete ikad priznat da je delikventspacebound wrote: 09 May 2021, 16:52Pretpostavljam da nemas djecu.tuzlak1212 wrote: 09 May 2021, 16:38
a zapravo, vjerovatno da bi djeca tebi noge polomila
tu uvijek ima neki stariji huškač koji samo takve ko ti ceka
Bezveze ti je poredjenje sa space jer nemas pojma kakva sam majka ni kakva su moja djeca. A moja djeca su lijepo odgojena, kulturna i mirna, previse fina za svijet kojem pripadaju i kojem cu ih jednom morati pustit da se sami bore.tuzlak1212 wrote: 09 May 2021, 16:39 prvo i prva, ova djeca nisu nista kriva, nit nasilnici ni ova sto je fasovala
trebamo regulisat kulturu a onda ocekivat od djece da budu zlatna, ne moze neka mati poput spacea govorit "polomila bi ih da je moje dijete" a sutra odvest svoje dijete na koncert jale, bube ili maje koja pjeva "odrobijala bi svaku...."
jer neka druga space koja tako govori indirektno od svog djeteta nesvjesno pravi delikventa
uvijek su roditelji krivi, samo sto su nerijetko glupi i nesposobni da budu roditelji
Uciteljice za moje sinove imaju samo rijeci hvale, ta djeca ne psuju, ako hoce reci da je neko nekog marsnuo pitaju me smiju li reci ruznu rijec. Ponosna sam na to kakvi su, suosjecajni, vrijedni, dobri. Mojom zaslugom. I zbog toga se plasim da ne nalete na ovakve propalice.
A samim tim sto vjerovatno nemas djecu ne znas ni koliko zastitnicki nastrojen roditelj, majka moze biti. Da, bez ustrucavanja ponavljam da bih noge polomila onom ko mi istuce dijete, pa nek ima i 12 godina.
Pretpostavljam da imaju 12, 13 godina. Nisu to mala djeca, vec tinejdzeri. Ja kad sam imala 13 moji se razveli, pa sam sadila luk, nosila vodu, kupila sijeno, brala sljive, cistila bamnju da prezivimo. Kakvo dijete, kakvi bakraci.

Jest nema hljeba bez motike, ali nema ni motike bez hljebaarzuhal wrote: 09 May 2021, 17:01U našem selu, Arzgardu, samo motike nosimo uzase jer naši stari bi rekli:"S motikom i radiš i mlatiš, ona ti je i žena i mati i ljubavnica i kraljica."Mutevelija wrote: 09 May 2021, 16:57
Pošteno kod nas se kaže koga moja čakija ubode ne treba mu ni hljeba ni vode![]()
Biva, i gradiš i rušiš
I jest tako...
Djeca do puberteta imaju trnokopčiće.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma sta ce naplatiti?paja patak wrote: 09 May 2021, 17:07 Iz MUP-a SBK je potvrđeno da je ovaj slučaj prijavljen policiji te da oni provode istražnje radnje kako bi utvrdili okolnosti događaja.
Et.. Nadat se jos da su roditelji zrtve pametni, mudri i da će fino naplatiti sve ovo

https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/65 ... -udario-mepaja patak wrote: 09 May 2021, 17:07 Iz MUP-a SBK je potvrđeno da je ovaj slučaj prijavljen policiji te da oni provode istražnje radnje kako bi utvrdili okolnosti događaja.
Et.. Nadat se jos da su roditelji zrtve pametni, mudri i da će fino naplatiti sve ovo

Sta ce ti peskir brte ja mislio da je peskirom malogreeneyes wrote: 09 May 2021, 17:55 U ovakvim situacijama, koliko god da su dno dna, treba postupiti mirno i hladne glave(nelose je ko zidar imati hladan peskir oko vrata) . Znaci lagano prici s ledja ufatit' debilku za kapuricu, podici je i jednom je doobro, dooobro sljustriti nogom u guzicu. I tu ona nauci lekciju za cijeli zivot.

Ma to da nakvasis vratne zile. Hladna glava i toMutevelija wrote: 09 May 2021, 17:58Sta ce ti peskir brte ja mislio da je peskirom malogreeneyes wrote: 09 May 2021, 17:55 U ovakvim situacijama, koliko god da su dno dna, treba postupiti mirno i hladne glave(nelose je ko zidar imati hladan peskir oko vrata) . Znaci lagano prici s ledja ufatit' debilku za kapuricu, podici je i jednom je doobro, dooobro sljustriti nogom u guzicu. I tu ona nauci lekciju za cijeli zivot.a ono ti samo ko za dekoraciju

pa vidis u tom tekstugreeneyes wrote: 09 May 2021, 17:55 U ovakvim situacijama, koliko god da su dno dna, treba postupiti mirno i hladne glave(nelose je ko zidar imati hladan peskir oko vrata) . Znaci lagano prici s ledja ufatit' debilku za kapuricu, podici je i jednom je doobro, dooobro sljustriti nogom u guzicu. I tu ona nauci lekciju za cijeli zivot.

Spominje se balijaštvo i nekakav nacionalizam, znači otac Hrvat napao mater od ove nogom tako avaz pise.Pasaga wrote: 09 May 2021, 18:02pa vidis u tom tekstugreeneyes wrote: 09 May 2021, 17:55 U ovakvim situacijama, koliko god da su dno dna, treba postupiti mirno i hladne glave(nelose je ko zidar imati hladan peskir oko vrata) . Znaci lagano prici s ledja ufatit' debilku za kapuricu, podici je i jednom je doobro, dooobro sljustriti nogom u guzicu. I tu ona nauci lekciju za cijeli zivot.
ima dovoljnu podrsku,babe,mame ....
i...tako je odgojena
nemere bit inzinjer da ga yebes

Ma ta djeca nemaju nikakve podrske, niti ih ko nadgleda, uci. Vjerovatno uce od samog ponasanja roditelja i sta ce ako se oni svaki dan svadjaju, ako tu ima maltretiranja-tesko da dijete moze biti u suru. Ono misli to je to, tako treba i gotovoPasaga wrote: 09 May 2021, 18:02pa vidis u tom tekstugreeneyes wrote: 09 May 2021, 17:55 U ovakvim situacijama, koliko god da su dno dna, treba postupiti mirno i hladne glave(nelose je ko zidar imati hladan peskir oko vrata) . Znaci lagano prici s ledja ufatit' debilku za kapuricu, podici je i jednom je doobro, dooobro sljustriti nogom u guzicu. I tu ona nauci lekciju za cijeli zivot.
ima dovoljnu podrsku,babe,mame ....
i...tako je odgojena
nemere bit inzinjer da ga yebes

Nece se nista desiti jer se sve uzima zdravo za gotovo. Bilo, hajde bogati, djeca se zakacila, nece vise.. Bla Bla Bla i svako sebi.vila wrote: 09 May 2021, 17:50Ma sta ce naplatiti?paja patak wrote: 09 May 2021, 17:07 Iz MUP-a SBK je potvrđeno da je ovaj slučaj prijavljen policiji te da oni provode istražnje radnje kako bi utvrdili okolnosti događaja.
Dogoditi se nece nista...nazalost
Vrsnjackog nasilja je uvijek bilo ali je zastrasujuca stvar izostanak empatije prema drugoj osobi
Najgore u ovoj situaciji je to sto se nitko od te dijece nije sjetio pokusati ih razdvojiti ili pomoci
Ali su se vjerovatno svi sjetili izvaditi mobitel i snimati
A ne trebamo se cuditi djeci kad na istoj stranici foruma imamo vijest o nekom novinarčiću koji je snimio prilog i tim istim prilogom izvrgnuo mladu osobu kritici javnosti (ismijavanje,izrugivanju a to isto zlostavljanje)
I novinar sav ponosan sto je to uspio svima nama prikazati
I u ovom tekstu ima jedna recenica koja jeene strasno zasmetala
" a sada je i fizički napadnuta te joj je agonija pojačana i snimanjem njenog poniženja".
Wtf??
Njenog ponizenja???

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest