Kod nas se kaže šukav. Pas bez repa je kus ili kusav. A što se tiče farmerki, to ne znam jer ih prvi put vidim.
Odo guglat da vidim kako izgledaju goozovi u takvim farmericama.
Moderator: VIP

Kod nas se kaže šukav. Pas bez repa je kus ili kusav. A što se tiče farmerki, to ne znam jer ih prvi put vidim.

I kod nas se koristi kusav. Mene su stariji zezali-je l' ti ka'e stari kusav? Niijee!!

Samo naprijed. Jbo fejs.koteljubi_kadnisamtu wrote: 09 May 2021, 19:18 Sta misle forumasi o tome da se ispisem sa FB-a?
Mislim to mi jedino mjesto gdje imam neke ljude koje znam ali safatavaju me razne spodobe tamo non stop
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
hajde pricaj, cega je sve bilokoteljubi_kadnisamtu wrote: 09 May 2021, 19:18 Sta misle forumasi o tome da se ispisem sa FB-a?
Mislim to mi jedino mjesto gdje imam neke ljude koje znam ali safatavaju me razne spodobe tamo non stop

Upravo se uvjerih da je tako kao što veliš.greeneyes wrote: 09 May 2021, 19:19 Pa sad, ako je dobar dzepovi mu uopce ne fale, a ako je tako tako-bolji je zdzepovima

A ovdje, jos gori..koteljubi_kadnisamtu wrote: 09 May 2021, 19:18 Sta misle forumasi o tome da se ispisem sa FB-a?

ma bolan, neki obozavaoci Nana, a meni se cini najvise vole $pizarro wrote: 09 May 2021, 19:27hajde pricaj, cega je sve bilokoteljubi_kadnisamtu wrote: 09 May 2021, 19:18 Sta misle forumasi o tome da se ispisem sa FB-a?
Mislim to mi jedino mjesto gdje imam neke ljude koje znam ali safatavaju me razne spodobe tamo non stop![]()

Pazim koga imam u fendovima/frendicama, ali što me lažni profili oblijeću, haoos. X puta sam pošla deaktivirati ali gubim kontakt sa rajom pa mi žao.koteljubi_kadnisamtu wrote: 09 May 2021, 19:18 Sta misle forumasi o tome da se ispisem sa FB-a?

Pa mozes kontrolisat ko ti se moze javit, mozes i naci opciju da ti niko ne moze poslati zahtjev za prijateljstvo.koteljubi_kadnisamtu wrote: 09 May 2021, 19:18 Sta misle forumasi o tome da se ispisem sa FB-a?
cega?koteljubi_kadnisamtu wrote: 09 May 2021, 19:50ma bolan, neki obozavaoci Nana, a meni se cini najvise vole $
eno sad sam morala sve da izbrisem, gdje sam, sta sam, odakle sam![]()

malo sam sada to bolje organizovala oko zahtjeva za prijateljstvo, hvalaspacebound wrote: 09 May 2021, 19:56Pa mozes kontrolisat ko ti se moze javit, mozes i naci opciju da ti niko ne moze poslati zahtjev za prijateljstvo.koteljubi_kadnisamtu wrote: 09 May 2021, 19:18 Sta misle forumasi o tome da se ispisem sa FB-a?

Iiiii ove godine imamo novog puza!Dori wrote: 10 Jun 2020, 18:47 “Uhvatilo” dijete puža....Eh, napravili smo mu “kuću”, ali šta sad? Može li se uopste ovako držati puž? Šta jedu? Treba li im vode? Zna li iko?
![]()
Ma ja ba.....I prošli nam je “pobjegao”. Otišao ženi i djeci. Ovo je sad interesantno dan dva i zaboravi za njega....Već ja pripremam plan za “bijeg”bagra wrote: 11 May 2021, 20:36![]()
najbolje da ga pustite
ja sam svasta kuci donosio, uglavnom povrijedjeno
ali fakat nista nije dugo sastavilo bas
najcesce ptice ali i jeza jednom. posebno mi tuzno
sjecanje na njeg jadu ostalo. od tada nosim jednog
u autu plisanog ono kao neki vjeciti mu omaz![]()
sto puta sam se pokajao sto ga ikako uze.divlja
su to bicanije im mjesto u nasim domovima.
ma kolko to djecu zabavilo.
odnijeli ste ga jednoj finoj famili na selu, da moze da puze po proplancimaDori wrote: 11 May 2021, 21:16Ma ja ba.....I prošli nam je “pobjegao”. Otišao ženi i djeci. Ovo je sad interesantno dan dva i zaboravi za njega....Već ja pripremam plan za “bijeg”bagra wrote: 11 May 2021, 20:36
![]()
najbolje da ga pustite
ja sam svasta kuci donosio, uglavnom povrijedjeno
ali fakat nista nije dugo sastavilo bas
najcesce ptice ali i jeza jednom. posebno mi tuzno
sjecanje na njeg jadu ostalo. od tada nosim jednog
u autu plisanog ono kao neki vjeciti mu omaz![]()
sto puta sam se pokajao sto ga ikako uze.divlja
su to bicanije im mjesto u nasim domovima.
ma kolko to djecu zabavilo.
vrhbosnica wrote: 11 May 2021, 21:18odnijeli ste ga jednoj finoj famili na selu, da moze da puze po proplancimaDori wrote: 11 May 2021, 21:16
Ma ja ba.....I prošli nam je “pobjegao”. Otišao ženi i djeci. Ovo je sad interesantno dan dva i zaboravi za njega....Već ja pripremam plan za “bijeg”![]()