Jebeš vođe. Prvo se rješava vlastita avlija.
Ovo se mora riješiti na jedini način koji razumiju.
Moderator: Krokodil Behko

Jebeš vođe. Prvo se rješava vlastita avlija.

To nisam cuo, jer nisam gledao cijeli video..Melek wrote: 09 May 2021, 19:05 To što se djeca tuku, to i hajd nekako. Ali kad onaj orangutan psuje nekom “balijsku mater” i udara, onda mu treba ustašku šiju zavrnuti i to promptno.

Onda fino pročitaj članak u kojem fino piše da je tatica te što tuče materi žrtve psovao balijsku mater.

Prijavis ga policiji, ili ga pretuces..

I kad vidis da joj je brat vec ranije osto bez slezene u slicnoj situaciji

E pa naslutih ja fgr, jekl ono u jajcu bjese vezivanje varte i sahare onomad, ono ko biva necemo podjele i to.insomnia wrote: 09 May 2021, 19:42I kad vidis da joj je brat vec ranije osto bez slezene u slicnoj situaciji

Otišli smo kod kuće djevojčice. Čovjek me je napao i udario me psovao mi majku balijsku, kaže da sam ja njegovu curicu udarila, a nisam je ni dotakla.The 51st State wrote: 09 May 2021, 19:52 Treba i nju izdegeneciti, malo joj sto joj je sin nastrado...

Zlostavljana djevojčica se zove Sajra, a kobila što je udara je Anđelina.

Ali kako se samo izivljava...u jednom trenutku joj je doslovno koljenom pritisla vrat u maniru onog monstruma koji je ubio George Floyda.pizarro wrote: 09 May 2021, 20:27Zlostavljana djevojčica se zove Sajra, a kobila što je udara je Anđelina.

Sta reci, ko je iole razuman zna kondukt ponasanja u uzp i genicidnim sredinama, ne miksaj se, uci djete od malih nogu ko ti je dusman i tako to.insomnia wrote: 09 May 2021, 19:59Otišli smo kod kuće djevojčice. Čovjek me je napao i udario me psovao mi majku balijsku, kaže da sam ja njegovu curicu udarila, a nisam je ni dotakla.The 51st State wrote: 09 May 2021, 19:52 Treba i nju izdegeneciti, malo joj sto joj je sin nastrado...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests