malo je pretjerao NiPovci nisu FGR,npr gradonacelnica Visokog Amra Babic je otisla iz SDA,sad je bliska s NIP ,zasto je ona fgr?
ovaj je previse za SDA,,njemu je prvenstven cilj SDA branit ne bosnjake
malo je pretjerao NiPovci nisu FGR,npr gradonacelnica Visokog Amra Babic je otisla iz SDA,sad je bliska s NIP ,zasto je ona fgr?
Da,to tako ide,vitre ne moraju ali mogu ,a zekat mora.Samo ime kaze vitre su sadekatul fitr-sadaka .A zekat je porezMarlboroGold wrote: 10 May 2021, 10:19Vitre ne moraju ići preko IVZ. Samo zekat... sudeći po propisima. Kad daješ vitre trebao bi ih dati onome ko će i proučiti.Odraz wrote: 10 May 2021, 10:15 Poslanik nije davao vitre u IVZ, i ja kao i on dajem onome kome je potrebno - i mimo bajrama, a posebno za bajram. Ali ne dajem u IVZ jer znam ljude kojima treba, a nikad nista ne dobiju od IVZ-a.
bosnjakinja wrote: 10 May 2021, 10:20malo je pretjerao NiPovci nisu FGR,npr gradonacelnica Visokog Amra Babic je otisla iz SDA,sad je bliska s NIP ,zasto je ona fgr?
ovaj je previse za SDA,,njemu je prvenstven cilj SDA branit ne bosnjake
jesam li ja ćorava ili me bojkotuju i računar i mobitel...Evo dokaza!!! Evo tabela!
Chloe wrote: 10 May 2021, 10:24jesam li ja ćorava ili me bojkotuju i računar i mobitel...Evo dokaza!!! Evo tabela!![]()
Ne vidim tabele.![]()
pa eto ako su nesto ukrali neka odgovaraju,kud ce im gore od odgovarat za pronevjeren novac zekata...i nece narod halalit nista,ni oni sto su davali ni oni od kojih se ukralo
Kad je SDA u pitanju, samo sam u minusu, ako ikad išta dobijem valahi ću javno obajviti/prijaviti na FB i ovdje ...Krokodil Behko wrote: 10 May 2021, 10:26Chloe wrote: 10 May 2021, 10:24
jesam li ja ćorava ili me bojkotuju i računar i mobitel...![]()
Ne vidim tabele.![]()
Da slučajno mobitel nisi dobila u SDA, nešta ugradili
Nekoliko puta sam ga pitala da mi pojasni šta je to FGR jer čovjek ubi s ovim na temama, međutim ne dobih od njega nikada pojašnjenje.
Ma nabili mu komplekse Damir Nikšić, Peđa i drugi, kao i oni koji glasaju za iste. Nije problem ni u izrazu. Može biti i pogrdniji što se mene tiče, ali ne mora se o tome pričati na 5 tema istovremeno jbt, a pogotovo pričati na temama koje sa time nemaju uopšte veze.Zizi505 wrote: 10 May 2021, 10:29 Nekoliko puta sam ga pitala da mi pojasni šta je to FGR jer čovjek ubi s ovim na temama, međutim ne dobih od njega nikada pojašnjenje.
Ja ne koristim ovaj izraz u opisivnju bilo koga, znam da znači fina gradska raja i to je to.
Chloe wrote: 10 May 2021, 10:31
Screenshot_20210510_103001_com.android.chrome.jpg
Želim vidjeti dokaze...![]()
ali bode oci sto o IZ i zekatu pricaju ljudi koji nisu ni muslimani,znaci vi niti trebate davat zekat nit vitre..sta vas zanima IZ onda? sta ste vi onda ako ne FGR :SMarlboroGold wrote: 10 May 2021, 10:32Ma nabili mu komplekse Damir Nikšić, Peđa i drugi, kao i oni koji glasaju za iste. Nije problem ni u izrazu. Može biti i pogrdniji što se mene tiče, ali ne mora se o tome pričati na 5 tema istovremeno jbt, a pogotovo pričati na temama koje sa time nemaju uopšte veze.Zizi505 wrote: 10 May 2021, 10:29 Nekoliko puta sam ga pitala da mi pojasni šta je to FGR jer čovjek ubi s ovim na temama, međutim ne dobih od njega nikada pojašnjenje.
Ja ne koristim ovaj izraz u opisivnju bilo koga, znam da znači fina gradska raja i to je to.
Pa nije duzan dat zekat ko ne moze,ne razumijem te? nisu zekat rejs i naibu rejs izmislili vec je to pravilo Allah nametnuo.Krokodil Behko wrote: 10 May 2021, 10:36Chloe wrote: 10 May 2021, 10:31
Screenshot_20210510_103001_com.android.chrome.jpg
Želim vidjeti dokaze...![]()
Klikni na citiranje tog posta i slijedi link videa.
Inače, na 8000 na tekućem računu, nema zekata, a odmah na nešto malo preko 8000 traže 207 maraka.
Zar to nije glupost?
Siromašna smo zemlja i trebali su neku nježniju skalu napraviti. Mnogo raje, dalo bi 50 maraka, a to je zauhar. Jebli oni svoj kalkulator.
https://kalkulator.zekat.ba/#/novac-zla ... ne-dionice
bosnjakinja wrote: 10 May 2021, 10:39Pa nije duzan dat zekat ko ne moze,ne razumijem te? nisu zekat rejs i naibu rejs izmislili vec je to pravilo Allah nametnuo.Krokodil Behko wrote: 10 May 2021, 10:36
Klikni na citiranje tog posta i slijedi link videa.
Inače, na 8000 na tekućem računu, nema zekata, a odmah na nešto malo preko 8000 traže 207 maraka.
Zar to nije glupost?
Siromašna smo zemlja i trebali su neku nježniju skalu napraviti. Mnogo raje, dalo bi 50 maraka, a to je zauhar. Jebli oni svoj kalkulator.
https://kalkulator.zekat.ba/#/novac-zla ... ne-dionice
Znaci nije duzan dat zekat onaj ko ne moze taj procenat da izdvoji
Users browsing this forum: No registered users and 22 guests