U osnovi sam backpacker i na svojim putovanjima spavam u jeftinom smještaju koji je jeftin s razlogom i ima samo osnovnu opremu. Međutim, svako malo se prepustim luksuzu hotela sa 5 zvjezdica. Samo iskustvo nije uvijek pozitivno. Kvaliteta uvelike varira između hotela. Palace u Portorožu ili Marina Bay Sands u Singapuru zaista zaslužuju zvijezde. U Egiptu je bilo prihvatljivo, ali u Panami nisu zaslužili tu titulu.
Na blogu dijelim više detalja: https://drjamtravels.blog/bs/luksuzni-h ... ontinenta/
Kakva su vaša iskustva?
hotel s 5 zvjezdica
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2473 times
- Been thanked: 1909 times
- Status: Offline
Re: hotel s 5 zvjezdica
Samo sa 5 zvjezdica mozes I donekle biti siguran da cete docekati kvalitet svega dok o luksuznim djelovima moze se raspravljati do sada moji omiljeni favoriti iz Dubaia su Fairmont the palm Jumeirah, u ras AL khaimah Waldorf Astoria, u Istri Kempinski u Umagu, Kempinski u Njemackoj Frankfurt Gravenbruch, Sofitel hotels ja grupa u Becu, u Abu Dhabi, sjetit cu se jos!!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- TAFKAP
- Inventar foruma
- Has thanked: 1265 times
- Been thanked: 2157 times
Eh... Kad ja odem svojoj punici vazda ima svežeg bureka i hurmašica i bojler do vrha pun vruće vode
Kakav Waldorf Astoria, kakvi bakrači

Kakav Waldorf Astoria, kakvi bakrači

- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2473 times
- Been thanked: 1909 times
Kucni ambijent uz taskanje zeta to spada u 7 *******
dok mi pricamo o ovim sirotinjskim od 5*****
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 25 times
airbnb 

Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...