gejsha wrote:A šta kada žena zaprosi muškarca?
Da li vam je to nešto uobičajeno ili je to ipak muški posao?
Pišite!
Sa muskom dominacijom nad zenama mozemo se i na svu srecu pozdraviti.
Ravnopravni smo na svim poljima.
Ako si jedan muskarac moze okaciti korpu, a sta fali da se to i zeni dogodi ?
"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
Moja mama je bila hrabra cura,ona je bila ta koja je zaprosila mog oca.I dan danas je tata zeza u vezi toga,kaže kako ga je potpuno izbezumila tim pitanjem,pa je odgovorio sa Da ne misleći o posljedicama(kao danas ispašta zbog toga )
Ja ću prosidbu prepustiti svome đuvegiji(nekako je prikladnije ),ali ako vidim da od čekanja nema fajde biće činiti prve korake!
Give a girl the right shoes,and she can conqer the world!
Marilyn Monroe
Ne bih zaprosila muškarca. Nije pravilo, ali i kad bi pristao na moju prošnju, pitala bih se je li sto posto siguran ili se premišlja, a da je on mene zaprosio kontala bih kako me ne bi prosio da nije potpuno siguran.
Ustvari, zaprosila bih ga samo ako bih znala da me želi oženiti, ali da ga nešto sprječava da me zaprosi tj ako je nešto do mene.
Ne bih, generalno nisam pobornik braka........ali recimo ovako , ja imam neki rok koliko veza treba da traje........eh ako do tog pazljivo odredjenog/tempiranog datuma ne dodje do iste ..........pa bilo bi ono tipa...dokle ti mislis vako a ? e mozda se on na tu foru prepane....itd.....
ovo zato sto vise ne bih pristala da me neko voda godinama ko cigo medjveda nije mi dvasjt godina
Tigris wrote:Ne bih, generalno nisam pobornik braka........ali recimo ovako , ja imam neki rok koliko veza treba da traje........eh ako do tog pazljivo odredjenog/tempiranog datuma ne dodje do iste ..........pa bilo bi ono tipa...dokle ti mislis vako a ? e mozda se on na tu foru prepane....itd.....
ovo zato sto vise ne bih pristala da me neko voda godinama ko cigo medjveda nije mi dvasjt godina