brat havana uzima terapiju bas
sad nekako u ovo vrijeme

il podmazuje vjestacki kuk

Moderator: VIP
aludiras da ti je havana mozda otac ?Taare wrote: 13 May 2021, 11:33 Dislajk ko munara. čovjek garant piše jednim prstom. tako radi i moj otac.
Draga Nido evo i punoljetnost kako je pros'o tvoj vakat za bajrambankunida wrote: 13 May 2021, 12:05 Sisli kod mojih, I sad veliki bajramuje s dedom, i deda mu daje pare i govori “prvi mi je cestitao”, a gdje meni i ja sam ti cestitala.
‘ladno me izignorisao![]()
Joj ja sam se vec kod pogledam dol najezio. Reko sta ce sad bit kuku....greeneyes wrote: 13 May 2021, 13:38 Jesam se jutros prep'o, brete mili. Ja pis'o i pogledam dol' u solju kad plavi se. Kontam evo ga naka bolescina-ispis'o sam svoju plavu aristokratsku krv. Kad ono mater metnula naki osvjezivac![]()
Jesi l' mislio da sam ga smocio, ha?HAVANA wrote: 13 May 2021, 15:39Joj ja sam se vec kod pogledam dol najezio. Reko sta ce sad bit kuku....greeneyes wrote: 13 May 2021, 13:38 Jesam se jutros prep'o, brete mili. Ja pis'o i pogledam dol' u solju kad plavi se. Kontam evo ga naka bolescina-ispis'o sam svoju plavu aristokratsku krv. Kad ono mater metnula naki osvjezivac![]()
Bajrambarecula
Zvanicno smo najavili senzacionalni povratak u birtiju.
Dabome