- doktor ustuknu, nije mogao da vjeruje da je to pacijent mogao uraditi, dok mu on tretira "problem", ali shvatio je mladost-ludost pa reče Rumu:
- Ok mladiću, vidim mlada će biti zadovoljna i salgijom a bome i potencijom

, nego da mi ovo blago zamotamo pa idi svojim poslom.
Doktor previ Rumovu salgiju nježnim pokretima, tako nježnim da se Rum opet lagano uzbudio, ali nema se vremena više, te on i Maja krenuše iz ambulante. Rum reče Maji kako sad ode pravo kući da onaj sako za vjenčanje trzne do hemijske čistionce, kako bi se riješio nepoželjne bijele fleke....Maja mu reče: E, taman, ja odoh do frizerke da sredim frizuru pa se vidimo poslije!....
Za to vrijeme Ledena je pred ogledalom, zadovoljna kako je svježa, lijepa i rumena na dan svog vjenčanja. Podiže ruke da se još jednom ogleda i ugleda prašumu ispod pazuha, mrzovoljno promrmlja u sebi: Joj jbt ovo raste ko u prašumi, mrzim ove šiške ispod miške!....
Hitrim korakom ode do kupatila i veselo reče - Depilacijo, na tebe je red!...Ah da, ne smijem zaboraviti obrijati sve dlake, znam da moj Rum voli glatko

...
U ruku uze brijač i lagano poče da se oslobađa krznene napasti ispod svojih pazuha. U tom trenu neko pozvoni na vrata....