bez obzira...
sta god nije bilo,ili nece biti u interesu zidova
Jenkiji ce blokirat
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

bez obzira...

Pa od otproa sto je preostalo da moze iaku stetu je osto hamas u tom djepu od 50 x10tak kilometara, zapadna obaa je iscjepana na enklape pod lvlascu izraelskog covjeka koji igra kako svira. Arapske drzave su hala i isto ih prodali, sto im iran i katar dobace para, to im je, pod tim uslovima senzacija je da uopste otpor daju,Fuddo wrote: 16 May 2021, 14:56Ma slabo se snalaze, a jos slabije umiju...The 51st State wrote: 16 May 2021, 14:49
Pa evo ne cekaju, rokaju cim imaju na cifutske akcije, pa opet ne valjaju, snalaze se kako zmaju i umiju.
Slabi, nejaki, ostavljeni od svih.
Ove podrske po tviterima, nista im ne znace u praksi.
Nema tu selameta dok ovi krupni igraci ne naprave neki sporazum, a nikom mescini nije u interesu mir, svako naso sebi neku shemu da to bure baruta stoji kako stoji.
Dok jedni ginu, drugi se bogate na svemu, kontrolisu citav region kroz te sukobe, i ovlas izdaju neko jako smo zabrinuti, saopstenje. U biti, boli ih hargija i za Arapima, i za Jevrejima.

drug...

Fala jarane, tipkam sa tableta, pa prelete prsti ako nisam pazljiv, ne zamjeri.Pasaga wrote: 16 May 2021, 15:04drug...
nebih da kvarim zurku
ovo ti je vec neki upis sa dosta greski,pravopisnih
nije lose procitat prije ...enter ....
izvini....ovo je drugarska kritika ....![]()

Al vidis ti kako je to sve postimano, i da nije morbidno, moglo bi se reci, genijalan plan.The 51st State wrote: 16 May 2021, 14:59Pa od otproa sto je preostalo da moze iaku stetu je osto hamas u tom djepu od 50 x10tak kilometara, zapadna obaa je iscjepana na enklape pod lvlascu izraelskog covjeka koji igra kako svira. Arapske drzave su hala i isto ih prodali, sto im iran i katar dobace para, to im je, pod tim uslovima senzacija je da uopste otpor daju,Fuddo wrote: 16 May 2021, 14:56
Ma slabo se snalaze, a jos slabije umiju...
Slabi, nejaki, ostavljeni od svih.
Ove podrske po tviterima, nista im ne znace u praksi.
Nema tu selameta dok ovi krupni igraci ne naprave neki sporazum, a nikom mescini nije u interesu mir, svako naso sebi neku shemu da to bure baruta stoji kako stoji.
Dok jedni ginu, drugi se bogate na svemu, kontrolisu citav region kroz te sukobe, i ovlas izdaju neko jako smo zabrinuti, saopstenje. U biti, boli ih hargija i za Arapima, i za Jevrejima.
A sto se usa tice to je druga cifutsa drzava, svaki vas zvanicnik ako ne spomeme israel pet sest puta dnevno ide na raport dje treba

Tako nekako, iran se zakoprco van te seme, vidis kakav je drz ne daj na njih.Fuddo wrote: 16 May 2021, 15:09Al vidis ti kako je to sve postimano, i da nije morbidno, moglo bi se reci, genijalan plan.The 51st State wrote: 16 May 2021, 14:59
Pa od otproa sto je preostalo da moze iaku stetu je osto hamas u tom djepu od 50 x10tak kilometara, zapadna obaa je iscjepana na enklape pod lvlascu izraelskog covjeka koji igra kako svira. Arapske drzave su hala i isto ih prodali, sto im iran i katar dobace para, to im je, pod tim uslovima senzacija je da uopste otpor daju,
A sto se usa tice to je druga cifutsa drzava, svaki vas zvanicnik ako ne spomeme israel pet sest puta dnevno ide na raport dje treba
Ti imas milijardu ljudi, ili blizu taj broj, koji zive na tom prostoru bogatom energetskim resursima.
I sad je onaj bandit skonto, imao je opciju da to invazijom porobi, sto nema smisla, puno kosta, ili da im posalje emisare i nacrta neke smijesne granice, trokutom. Kao, evo, od danas ste drzava, mislim, rodjo to je level plemenske zajednice, veze to o zivotu nema, proberi najjaceg u selu, on ce vam biti kralj, predsjednik, nesta. Isto indijanci.
A da sve bude pod kontrolom, citaj, nedobog da neko napravi normalnu drzavu, supnicemo vam u rodni kraj i one sto smo ih do jucer lozili ko drva, ko biva, da i njima pomognemo da nadju svoje parce rahatluka. Eto ga, tu je i vjecni, enemy.
Jebo majku, pa ko na ps4 da su nastimali.

Da, ako neko iskoci iz te sheme, malo se drzne,The 51st State wrote: 16 May 2021, 15:13Tako nekako, iran se zakoprco van te seme, vidis kakav je drz ne daj na njih.Fuddo wrote: 16 May 2021, 15:09
Al vidis ti kako je to sve postimano, i da nije morbidno, moglo bi se reci, genijalan plan.
Ti imas milijardu ljudi, ili blizu taj broj, koji zive na tom prostoru bogatom energetskim resursima.
I sad je onaj bandit skonto, imao je opciju da to invazijom porobi, sto nema smisla, puno kosta, ili da im posalje emisare i nacrta neke smijesne granice, trokutom. Kao, evo, od danas ste drzava, mislim, rodjo to je level plemenske zajednice, veze to o zivotu nema, proberi najjaceg u selu, on ce vam biti kralj, predsjednik, nesta. Isto indijanci.
A da sve bude pod kontrolom, citaj, nedobog da neko napravi normalnu drzavu, supnicemo vam u rodni kraj i one sto smo ih do jucer lozili ko drva, ko biva, da i njima pomognemo da nadju svoje parce rahatluka. Eto ga, tu je i vjecni, enemy.
Jebo majku, pa ko na ps4 da su nastimali.

Mi smo druga prica, haman pa arijevci.insomnia wrote: 16 May 2021, 15:19 E jesmo i mi potrefili za ciju veceru cemo prodati veru. Jedino gore smo mogli potrefiti samk da smo crnci postali

ali sta mozes tebi se bar genetika poklopila sa turcima,zamisli kako je meni plave oci plava kosa a postim ..svaki put isti izrazinsomnia wrote: 16 May 2021, 15:19 E jesmo i mi potrefili za ciju veceru cemo prodati veru. Jedino gore smo mogli potrefiti samk da smo crnci postali

Zaista sam iznenadjen da si plavusa.bosnjakinja wrote: 16 May 2021, 15:23ali sta mozes tebi se bar genetika poklopila sa turcima,zamisli kako je meni plave oci plava kosa a postim ..svaki put isti izrazinsomnia wrote: 16 May 2021, 15:19 E jesmo i mi potrefili za ciju veceru cemo prodati veru. Jedino gore smo mogli potrefiti samk da smo crnci postali![]()

i to blondie u smislu svedjanka,previse plava misle da nisam bosankaFuddo wrote: 16 May 2021, 15:25Zaista sam iznenadjen da si plavusa.bosnjakinja wrote: 16 May 2021, 15:23
ali sta mozes tebi se bar genetika poklopila sa turcima,zamisli kako je meni plave oci plava kosa a postim ..svaki put isti izraz![]()

Ima tema i za to, atributi.bosnjakinja wrote: 16 May 2021, 15:26i to blondie u smislu svedjanka,previse plava misle da nisam bosanka![]()
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Banja Luka, Trebinje i Herceg Bosna na aparatima.insomnia wrote: 16 May 2021, 09:44Slikaj ti sta hoces evo i drzava Izrael ti se zahvaljujebosnjakinja wrote: 16 May 2021, 08:18 Neka neko slika bibiju sliku Sarajevske vijecnice? Nije banjaluka bosna
![]()

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests