a jesu i bili kreativni kod izbora imenabosnjakinja wrote: 17 May 2021, 15:13bosnjaci su opcenito papucari ,vole da je po zeninom
nas jedan ozenio turkinju dao tipicna turska ima ozlem i can
nije cak mogao ni "zajednicka" tipa emir emina

Moderator: Krokodil Behko
a jesu i bili kreativni kod izbora imenabosnjakinja wrote: 17 May 2021, 15:13bosnjaci su opcenito papucari ,vole da je po zeninom
nije cak mogao ni "zajednicka" tipa emir emina
Ma heej,ljutila mu se mati,kaze od tolikih imena koja su poznata i u Bosni i u Turskoj oni izaberu neka koja su u Bosni strana...mada Dzan doduse ima u Bosnipizarro wrote: 17 May 2021, 15:29a jesu i bili kreativni kod izbora imenabosnjakinja wrote: 17 May 2021, 15:13
bosnjaci su opcenito papucari ,vole da je po zeninom
nije cak mogao ni "zajednicka" tipa emir emina![]()
A vidi ga što je lep! Tačno se vidi da je našbosnjakinja wrote: 17 May 2021, 13:10ne kontam? kako je on sad nenad? a ovaj enes ko je on?Melek wrote: 17 May 2021, 13:08
Ama nije Srbin, Bošnjak je bez obzira što se zove Nenad. Pročitaj sve.
sudbina komunjara,neki dan sam citala kako su zavrsili unuci poznatih bosnjackih komunjara,,mahom u srbiji ili na zapadu(sa srpskim imenima obavezno i srpskim zenama/muzevima)
Nego ti meni ne odgovori na pitanje zašto mora biti Bošnjak, a ne prvo insan prije svega?bosnjakinja wrote: 17 May 2021, 15:31 Ma heej,ljutila mu se mati,kaze od tolikih imena koja su poznata i u Bosni i u Turskoj oni izaberu neka koja su u Bosni strana...mada Dzan doduse ima u Bosni
Ima Jasmina, a daju Srbi, Una, imena rijeka , voca, Jagoda,insomnia wrote: 17 May 2021, 16:39 Diskajkaj ti Majo kolko hoces to je cinjenica.
Kod Osmana ce se potrefiti Maja kod Ilije Emina nikad
Ne dislajkam zbog toga vec nemojte dokazivati nesto preko clanova porodice. Isto ko sto dislajkam kad neko spomene tvoju malu, tako sam i tebe sad.insomnia wrote: 17 May 2021, 16:39 Diskajkaj ti Majo kolko hoces to je cinjenica.
Kod Osmana ce se potrefiti Maja kod Ilije Emina nikad
Pa Srbin je ..sta je tu cudno..Melek wrote: 17 May 2021, 16:47 No, tema je tuzlanski kameleon general u po Stbije. Za ponevjerovati![]()
Nije Srbin već Bošnjak, ni ti ne čitaš sav tekstanimals wrote: 17 May 2021, 16:48Pa Srbin je ..sta je tu cudno..Melek wrote: 17 May 2021, 16:47 No, tema je tuzlanski kameleon general u po Stbije. Za ponevjerovati![]()
kao sto imas i Kosovara generala u Hrvatskoj vojsci..
ne znam jel bilo Bosnjaka..
ispravite me ako ima..vjerovato ima i koji Bosnjak kod Srba..
Vjerovatno se osjeca kao Srbin..
Pa to sto nabroja su redom strana cuj Alen Damir EditaMaja wrote: 17 May 2021, 16:48 I znam nemuslimane s imenima Alen, Damir, Majda, Edita....
To su imena koja uglavnom nose Bosnjaci.
Niti su strogo muslimanska, niti su Maja, Ena, Sanja, Lana, Dragan, Mili itd strogo krscanska.
Niko od muslimana ne daje imena tipa Jovan, Radosav, Ivan, Marija, Simun itd.
Postoji masa zajednickih imena.