ili si papak ili noga......treceg nemalaganini wrote:i onda počinju sezone kompromisa ili kraja

Moderator: spacebound
ili si papak ili noga......treceg nemalaganini wrote:i onda počinju sezone kompromisa ili kraja
storm wrote:Zene su sklonije mijenjati se u braku ili vezi....... nažalost uglavnom nagore....to je sve što imam rec
proakrepi
vjerovaću da nisi glup(jer ne shvataš),nego da se eto samo praviš malo glup,da privučeš pažnju rajelaganini wrote:..zašto diskriminiraš konobarice ili bolje rečeno etikiraš..Zagorka wrote:Vala meni nije.To su uglavnom mazlumi koji ne znaju ni za rikverc,ni za kondom,ni zašto........znači kreten......još ako je napravio dijete konobarici kojoj je 214-ti partner u krevetu,bravo za njega......to potvrđuje moju teoriju da je kreten,inače nebi svugdje gurao,još bez opreza ikakvog........a što se ožene,često ni ona ne zna da je trudna pa kasno za čistiti se,a njega stisne babo,ili mu muka šta će narod reći pa eto da zataška.......a ne zato što je odjednom aman plemenit silno.......ako si dovoljno zreo za sex,stani iza postupaka....Luna. wrote:meni je zao onih sto se ozene, jer je zena ostala trudna a i vrijeme im svakako za zenidbu. to su uglavnom osjecajni ljudi, da nisu ne bi se zenili zbog toga... i onda ih zene uglavnom dresiraju citav zivot,jer znaju da i je stalo do djeteta. mislim da im nije lako...
.. hvala na kompleksu :Zagorka wrote:vjerovaću da nisi glup(jer ne shvataš),nego da se eto samo praviš malo glup,da privučeš pažnju rajelaganini wrote:..zašto diskriminiraš konobarice ili bolje rečeno etikiraš..Zagorka wrote:Vala meni nije.To su uglavnom mazlumi koji ne znaju ni za rikverc,ni za kondom,ni zašto........znači kreten......još ako je napravio dijete konobarici kojoj je 214-ti partner u krevetu,bravo za njega......to potvrđuje moju teoriju da je kreten,inače nebi svugdje gurao,još bez opreza ikakvog........a što se ožene,često ni ona ne zna da je trudna pa kasno za čistiti se,a njega stisne babo,ili mu muka šta će narod reći pa eto da zataška.......a ne zato što je odjednom aman plemenit silno.......ako si dovoljno zreo za sex,stani iza postupaka....Luna. wrote:meni je zao onih sto se ozene, jer je zena ostala trudna a i vrijeme im svakako za zenidbu. to su uglavnom osjecajni ljudi, da nisu ne bi se zenili zbog toga... i onda ih zene uglavnom dresiraju citav zivot,jer znaju da i je stalo do djeteta. mislim da im nije lako...
Hurijo, sto si opet oftopicKrokodil Behko wrote: 18 May 2021, 10:58 VIŠE MU NE NEDOSTAJETE
Kada ste zadnji put čuli od svog muža da vam kaže kako mu nedostajete? Naravno, vi se vjerojatno viđate svaki dan, ali što ako dođe kući kasno ili s puta, zar mu niste ni malo nedostajali? Postoji li i dalje onaj sjaj od prije u očima kada se ugledate? Ako je on postao ravnodušan prema vama, bilo da ste mu blizu ili daleko, nažalost, postoji problem u vašoj vezi. Muškarcu treba nešto što može voljeti, a pokazatelj njegove ljubavi je kada mu nedostaje ono nešto, ako to nije u blizini.
Nisam nikad, dobro je ... da jesam vec bih se zabrinuo ...Krokodil Behko wrote: 18 May 2021, 10:58 VIŠE MU NE NEDOSTAJETE
Kada ste zadnji put čuli od svog muža da vam kaže kako mu nedostajete? Naravno, vi se vjerojatno viđate svaki dan, ali što ako dođe kući kasno ili s puta, zar mu niste ni malo nedostajali? Postoji li i dalje onaj sjaj od prije u očima kada se ugledate? Ako je on postao ravnodušan prema vama, bilo da ste mu blizu ili daleko, nažalost, postoji problem u vašoj vezi. Muškarcu treba nešto što može voljeti, a pokazatelj njegove ljubavi je kada mu nedostaje ono nešto, ako to nije u blizini.
Rijetki su brakovi koji ne puknu, bez obzira na cemu su zasnovani. Bilo bi interesantno vidjeti koliko bi njih se ponovo za istog/istu, da mogu birati. Il koliko bi njih produzilo brak, ono da se zakljucuje na odredjeno vrijemebosnjakinja wrote: 18 May 2021, 12:29 Zasto bi se ozenio zenom u koju je zaljubljen ako ce se za 10 god sve svesti na istu? kao da ce biti vjecito zaljubljen? voliti nekoga i postovati,i vidjet da mozete biti prijatelj to je bitno..a zaljubljenost to blijedi ....obicno brakovi koji su zasnovani cisto na ljubav i strast puknu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest