Mozes vjerovati samo onome sto otpakujesgreeneyes wrote: 18 May 2021, 09:04Ma nemaju ovo cure u Nemilito obicna siva trenerka, a dupe heej
![]()
Jao kad sam ja ove gace prvi put vidjela, kod Kineza
Moderator: VIP

Mozes vjerovati samo onome sto otpakujesgreeneyes wrote: 18 May 2021, 09:04Ma nemaju ovo cure u Nemilito obicna siva trenerka, a dupe heej
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Tako'e.

Je l to taksirasMarlboroGold wrote: 18 May 2021, 12:59 Ja ovih penzionera... hoce starac da se vozi sam u taksiju i da ne sjeda niko drugi do njegove destinacije kao gospoda (natavno zbog pandemije), a hoce da plati standardnu cijenu. Jos se ljute kad im kazes moze, ali nije 2KM vec 4KM jer zbog tebe gubim potencijalne putnike.

Ma ne. Vec sjedio u taksiju i on stao nekom djedu. Djed sjeo naprijed, a nije vidio mene pozadi. Mislio da je sam, a o da ta gore pricaspacebound wrote: 18 May 2021, 13:05Je l to taksirasMarlboroGold wrote: 18 May 2021, 12:59 Ja ovih penzionera... hoce starac da se vozi sam u taksiju i da ne sjeda niko drugi do njegove destinacije kao gospoda (natavno zbog pandemije), a hoce da plati standardnu cijenu. Jos se ljute kad im kazes moze, ali nije 2KM vec 4KM jer zbog tebe gubim potencijalne putnike.![]()

Znam. Zezam teMarlboroGold wrote: 18 May 2021, 13:07Ma ne. Vec sjedio u taksiju i on stao nekom djedu. Djed sjeo naprijed, a nije vidio mene pozadi. Mislio da je sam, a o da ta gore prica![]()

Bogami ove naše mlade.... što su na selu odrasle i organski uzgajane ..... njima ovi podmetači ne trebajuspacebound wrote: 18 May 2021, 09:01greeneyes wrote: 18 May 2021, 08:55 Kakvu sam jucer pozadinu vidio, brete mili. Pa kako no more bit nako
Ne vjeruj svemu sto vidis
![]()

Sto ti nisi izas'o prdo jedanMarlboroGold wrote: 18 May 2021, 13:07Ma ne. Vec sjedio u taksiju i on stao nekom djedu. Djed sjeo naprijed, a nije vidio mene pozadi. Mislio da je sam, a o da ta gore prica
I naravno djed je izasao nakon 2 minute da saceka drugi taksi. Dzaba maske i ostalo.

Idi lezi