vila wrote: 18 May 2021, 17:07
Malo vi to previse idealizirate
Vi =zene
Tko kaze da ne mozes zavoliti nekog s kojim si na prvu iz interesa
A interesi su siroka definicija
Plus toga..prica oko nebitnog zanimanja,zarade,uspjesnosti vaseg muskarca vam isto me drzi vodu
Na bilo kojoj temi koja se bavi "sta nam je privlacno kod muskarca",gotovo svaka zena ce napisati šarm,obrazovanost,samouvjerenost..etc...etc ( mozemo kakit do u beskonacnost)
Mi =zene
I samim tim su vam interesi iznad ljubavi i onaj cistac ulice je diskvalificiran
Otkud tebi ideja da si glasnogovornica zena? Ti samo iznosis vlastito misljenje, pa ga poopcavas, valjda da bi tebi izgledalo bitnije.
Meni nije bitan njegov financijski staus - jer mi nije bitan. To ne znaci da bih mogla zamisliti zivot s nekim ko igra igrice 16 sati na dan i misli da ga trebam izdrzavati, ali dok ima posao,nije mi bitno da li je neurohirurg ili obucar.
Btw, upoznala sam obucara koji o knjizevnosti i filozofiji zna vise od onih sa univerzitetskom diplomom sa Knjizevnosti i Filozofije. Mozda sam ja zahtjevnija od zena kojim je bitan udoban zivot, ko zna. Onaj u kog se zaljubim mora imati jak karakter, drzati do rijeci i biti cestit, a to je mozda teze nego doci do xy svote novca. Sve je relativno pa i ono sto nam je bitno.