Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14414 times
- Been thanked: 24234 times
- Status: Offline
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22782 times
- Been thanked: 20862 times
Re: Samo da kažem.......
Slažem se. Mana je što ne možeš na temama o politici i slično pisati, a da te neko ne zaskoči sa etiketiranjem i slično. Nema konstruktivnih diskusija. Ponekad bljesne Arzo i par njih, ali je tanko. Ovdje se svaki novoprijavljeni član dobro testira da nije ustaša ili četnik, pa kad prođe to onda ide filter je li FGR, petokolonaš itd. Kad prođe i taj filter onda je dobar lik. Ako zapne na prvom filteru onda ne izdrži ni par dana. Ako zapne na drugom onda se opet sve što se kaže provlači kroz ideološka sita. Nema tu hljeba.saint_mirad wrote: 18 May 2021, 23:36Ovaj forum je kao neka mala varos poput Tesnja, klix je visa Tuzla. I jedno i drugo ima mane i prednosti. Ovde nema puno skepticizma, ali se vise ljudi poznaju, ima kukuruz liga i zenske postavljaju sise u atribute. Zamisli tamo Bloo i moonca to da rade, may Allah forgive for uttering this words.![]()
Svakako da ovdje ima dobre raje, ali daleko od politike. Upravo na kukuruzu i nekim opuštenim temama.
E tek je to sektasaint_mirad wrote: 18 May 2021, 23:41Ja mislio onaj islamski magazin Behar.Ocito ima jos neki forum za koji ne znam.
Omnia mea mecum porto
- saint_mirad
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 213 times
Ja ne znam kako sam opstao vise od par dana kad mi je cak i DNA na cirilici.MarlboroGold wrote: 18 May 2021, 23:42Slažem se. Mana je što ne možeš na temama o politici i slično pisati, a da te neko ne zaskoči sa etiketiranjem i slično. Nema konstruktivnih diskusija. Ponekad bljesne Arzo i par njih, ali je tanko. Ovdje se svaki novoprijavljeni član dobro testira da nije ustaša ili četnik, pa kad prođe to onda ide filter je li FGR, petokolonaš itd. Kad prođe i taj filter onda je dobar lik. Ako zapne na prvom filteru onda ne izdrži ni par dana. Ako zapne na drugom onda se opet sve što se kaže provlači kroz ideološka sita. Nema tu hljeba.saint_mirad wrote: 18 May 2021, 23:36
Ovaj forum je kao neka mala varos poput Tesnja, klix je visa Tuzla. I jedno i drugo ima mane i prednosti. Ovde nema puno skepticizma, ali se vise ljudi poznaju, ima kukuruz liga i zenske postavljaju sise u atribute. Zamisli tamo Bloo i moonca to da rade, may Allah forgive for uttering this words.![]()
Svakako da ovdje ima dobre raje, ali daleko od politike. Upravo na kukuruzu i nekim opuštenim temama.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25293 times
- Been thanked: 6634 times
- Status: Online
...pa sto dolazis ovamo, znas da ces me ovdje naci? ...oslobodi se odvratnosti moje, pliiiiiiiis
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22782 times
- Been thanked: 20862 times
Pa ja sam ti rekao već jednom. Ovdje se odmah upali alarm kad vide ekavicu. Mada si očigledno dokazao da nisi ono što misle. Bar po pisanju.saint_mirad wrote: 18 May 2021, 23:43Ja ne znam kako sam opstao vise od par dana kad mi je cak i DNA na cirilici.MarlboroGold wrote: 18 May 2021, 23:42
Slažem se. Mana je što ne možeš na temama o politici i slično pisati, a da te neko ne zaskoči sa etiketiranjem i slično. Nema konstruktivnih diskusija. Ponekad bljesne Arzo i par njih, ali je tanko. Ovdje se svaki novoprijavljeni član dobro testira da nije ustaša ili četnik, pa kad prođe to onda ide filter je li FGR, petokolonaš itd. Kad prođe i taj filter onda je dobar lik. Ako zapne na prvom filteru onda ne izdrži ni par dana. Ako zapne na drugom onda se opet sve što se kaže provlači kroz ideološka sita. Nema tu hljeba.
Svakako da ovdje ima dobre raje, ali daleko od politike. Upravo na kukuruzu i nekim opuštenim temama.![]()
Last edited by Masamune on 18 May 2021, 23:45, edited 1 time in total.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
MarlboroGold wrote: 18 May 2021, 23:42Slažem se. Mana je što ne možeš na temama o politici i slično pisati, a da te neko ne zaskoči sa etiketiranjem i slično. Nema konstruktivnih diskusija. Ponekad bljesne Arzo i par njih, ali je tanko. Ovdje se svaki novoprijavljeni član dobro testira da nije ustaša ili četnik, pa kad prođe to onda ide filter je li FGR, petokolonaš itd. Kad prođe i taj filter onda je dobar lik. Ako zapne na prvom filteru onda ne izdrži ni par dana. Ako zapne na drugom onda se opet sve što se kaže provlači kroz ideološka sita. Nema tu hljeba.saint_mirad wrote: 18 May 2021, 23:36
Ovaj forum je kao neka mala varos poput Tesnja, klix je visa Tuzla. I jedno i drugo ima mane i prednosti. Ovde nema puno skepticizma, ali se vise ljudi poznaju, ima kukuruz liga i zenske postavljaju sise u atribute. Zamisli tamo Bloo i moonca to da rade, may Allah forgive for uttering this words.![]()
...ma nije istina sto se politike tice, jedino kad nam prodajes ukrasne pridjeve o sumskoj!
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14414 times
- Been thanked: 24234 times
Mi se drzimo provjerene taktike,MarlboroGold wrote: 18 May 2021, 23:42Slažem se. Mana je što ne možeš na temama o politici i slično pisati, a da te neko ne zaskoči sa etiketiranjem i slično. Nema konstruktivnih diskusija. Ponekad bljesne Arzo i par njih, ali je tanko. Ovdje se svaki novoprijavljeni član dobro testira da nije ustaša ili četnik, pa kad prođe to onda ide filter je li FGR, petokolonaš itd. Kad prođe i taj filter onda je dobar lik. Ako zapne na prvom filteru onda ne izdrži ni par dana. Ako zapne na drugom onda se opet sve što se kaže provlači kroz ideološka sita. Nema tu hljeba.saint_mirad wrote: 18 May 2021, 23:36
Kill’em all
Let the Jesus sort them out.
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Joj eno stigo i onaj sto je Dubaicu s kamiona ispo 
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- saint_mirad
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 213 times
Kako god, za neke sam i dalje Mitar. Neki me zovu Mirsad, znaci ima pomaka.MarlboroGold wrote: 18 May 2021, 23:45Pa ja sam ti rekao već jednom. Ovdje se odmah upali alarm kad vide ekavicu. Mada si očigledno dokazao da nisi ono što misle. Bar po pisanju.saint_mirad wrote: 18 May 2021, 23:43
Ja ne znam kako sam opstao vise od par dana kad mi je cak i DNA na cirilici.![]()
- insomnia
- Rđav kurac

Nikad ne omaneFuddo wrote: 18 May 2021, 23:47Mi se drzimo provjerene taktike,MarlboroGold wrote: 18 May 2021, 23:42
Slažem se. Mana je što ne možeš na temama o politici i slično pisati, a da te neko ne zaskoči sa etiketiranjem i slično. Nema konstruktivnih diskusija. Ponekad bljesne Arzo i par njih, ali je tanko. Ovdje se svaki novoprijavljeni član dobro testira da nije ustaša ili četnik, pa kad prođe to onda ide filter je li FGR, petokolonaš itd. Kad prođe i taj filter onda je dobar lik. Ako zapne na prvom filteru onda ne izdrži ni par dana. Ako zapne na drugom onda se opet sve što se kaže provlači kroz ideološka sita. Nema tu hljeba.
Kill’em all
Let the Jesus sort them out.![]()
- insomnia
- Rđav kurac

Majo vjeruj ili ne ali u pitanju je udruzeni zlocinacki pothvat
- Veca
- Uvijek slobodna!

...ti si meni bitna, jako si sehsi
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Kako da ne.MarlboroGold wrote: 18 May 2021, 23:45Pa ja sam ti rekao već jednom. Ovdje se odmah upali alarm kad vide ekavicu. Mada si očigledno dokazao da nisi ono što misle. Bar po pisanju.saint_mirad wrote: 18 May 2021, 23:43
Ja ne znam kako sam opstao vise od par dana kad mi je cak i DNA na cirilici.![]()
Kad god se @srculence pojavi, svima pozli.
Hajde sad opet.
Kme. Kme. Kme.