Ne ispunjava on nas glavni kriterij haman
Mora biti 30+
Moderator: VIP

Ne ispunjava on nas glavni kriterij haman
Ne, mislio sam zašto si ovdje najaktivniji?MarlboroGold wrote: 19 May 2021, 18:46Vidio Ommu tamo, cleesa i još par njih i hajd rekoh da se registrujem. Dobra raja

Jer me klix smorio. Glupi banovi ba baš bezveze. Nekad i po 3-4 odjednom zbog bezveznih stvari. Zadnji koji sam vidio je Smrle kad je ostavio 2-3 posta. Znamo svi kakav je, ali brate klonovi tamo vise na forumu, a samo se određeni selektivno onako po volji moderatora banuju. Prozvao sam ja Bloo javno za taj ban na religiji.ExNihilo wrote: 19 May 2021, 18:47Ne, mislio sam zašto si ovdje najaktivniji?MarlboroGold wrote: 19 May 2021, 18:46
Vidio Ommu tamo, cleesa i još par njih i hajd rekoh da se registrujem. Dobra raja

koje vrste .karli wrote: 19 May 2021, 19:34 Dobro, hoce li iko dati lopovku za ovog Kanta? Je li se stvarno potpisao na svaku bukvu?![]()
Ima li kakva tema s lopovkama?

On samo mene mrzi, banov'o bi me bez pardona da ima vece ovlasti.animals wrote: 19 May 2021, 18:16 Pa di si ti Patak, j.... misa..
banuj i Hegela i Kanta..
kad si mogao mene, mozes i njih dvojicu..
i Teslu pride..

Mundzi se ne bi slozila s tobomLavlje_srce wrote: 19 May 2021, 20:25On samo mene mrzi, banov'o bi me bez pardona da ima vece ovlasti.animals wrote: 19 May 2021, 18:16 Pa di si ti Patak, j.... misa..
banuj i Hegela i Kanta..
kad si mogao mene, mozes i njih dvojicu..
i Teslu pride..
Sreca sto je Maja objektivna.

Tacno, a jadan se slomi da 'objasni' kako se tu vrsi diskriminacija neistomisljenika. Ovo ti je primjer fundamentalne greske atribucije.MunDzi wrote: 19 May 2021, 18:00Aha.MarlboroGold wrote: 19 May 2021, 17:55
Hvala![]()
I nije Mundži agresivna. Samo nije normalna.
Jebo ovo... birtija zakon
To je ta tvoja kultura dijaloga.

Sto ne pises na vakcinama? Oslobodio si temu od mene.paja patak wrote: 19 May 2021, 20:29Mundzi se ne bi slozila s tobomLavlje_srce wrote: 19 May 2021, 20:25
On samo mene mrzi, banov'o bi me bez pardona da ima vece ovlasti.
Sreca sto je Maja objektivna.
1:1

Kad sam bila u bilo kom taboru?

Ne pisem mjesecima tamo..

Ma tako se kaze

Bila sam ok s njim, ali on nema kotrolu nad vlastitim izricajem, dok je super-senzibilan na tudji.Mala_Mu wrote: 19 May 2021, 20:42Ma tako se kaze
a ne stvarno mislila sam da si s Malborom okeiznenadih se
Users browsing this forum: ElTriconi and 3 guests