Izrael

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times
Status: Offline

Re: Izrael

Post by bosnjakinja »

Novinari dok su postavljali Bidenu pitanje o Gazi,on pitanje odbacio jednom salom....koji monstrum,djeca ginu on odbacuje salom,,,niko nema krvave ruke ko ovaj zapad,dabogda vas Kina porobila(a eno igrom slucaja Nancy Pelosi sad ovih dana opet spominjet lafo hebene ujgure) ...koja zamka za one koji ne kontaju :oo
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

gdje su ti krvavi ujguri,gdje su ti zlocini hajde mi dajte jednu sliku kao ovu:

Image
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 890 times
Been thanked: 1335 times

Post by MorningStar »

bosnjakinja wrote: 20 May 2021, 10:59 gdje su ti krvavi ujguri,gdje su ti zlocini hajde mi dajte jednu sliku kao ovu:

Image
Ujguri su ok , necemo se zamjerit kini pa jel :oo to ih salju na dodatnu edukaciju i kaze da je po halal standardima :roll

Ostadose ujguri na vjetrometini - nema kod kineza cnn ovo ono :kafa

Btw : i groblja ujgurima ruse :kafa
https://www.cnn.com/2020/01/02/asia/xin ... index.html
Last edited by MorningStar on 20 May 2021, 11:07, edited 1 time in total.
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

MorningStar wrote: 20 May 2021, 11:03
bosnjakinja wrote: 20 May 2021, 10:59 gdje su ti krvavi ujguri,gdje su ti zlocini hajde mi dajte jednu sliku kao ovu:

Image
Ujguri su ok , necemo se zamjerit kini pa jel :oo to ih salju na dodatnu edukaciju i kaze da je po halal standardima :roll

ma nigdje ih ne salju sve laz cista,cudi me da se jedino "zale" ujguri koji zive na zapadu PA gdje su te slike gdje ista? nije Kina na Jupiteru.a kako su iskopali sve ostalo sto im je trebalo? nije Kina ni Koreja,koleginica mi predprosle god bila turista u Kini i Hong Kongu
Last edited by bosnjakinja on 20 May 2021, 11:09, edited 1 time in total.
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar »

bosnjakinja wrote: 20 May 2021, 11:05
MorningStar wrote: 20 May 2021, 11:03

ma nigdje ih ne salju sve laz cista,cudi me da se jedino "zale" ujguri koji zive na zapadu PA gdje su te slike gdje ista? nije Kina na Jupiteru
Kina je zafrkana nema ljuCka prava medjunarodni zakon i tako - dakle sve je ok sa ujgurima

Image
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

ovo s ujgurima je tolika ubleha da samo tabula rasa moze povjerovati,da joj docrtas :oo
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

MorningStar wrote: 20 May 2021, 11:10
bosnjakinja wrote: 20 May 2021, 11:05

ma nigdje ih ne salju sve laz cista,cudi me da se jedino "zale" ujguri koji zive na zapadu PA gdje su te slike gdje ista? nije Kina na Jupiteru
Kina je zafrkana nema ljuCka prava medjunarodni zakon i tako - dakle sve je ok sa ujgurima

Image
Kaze opet,zapad`?

evo moja koleginica predprosle godine isla u Kinu i Hong Kong,masa je turista po Kini.Halooo? jao jesu ljudi glupi(ne kazem licno tebi) :oo
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25739 times
Been thanked: 26274 times

Post by ironman »

Druze previse likujes na patnji Muslimana po svijetu.
Primijeti se.
Nije to lijepo,jos kad otprilike pakujes da su sami sebi krivi jer nisu dovoljno uceni to te zaista stavlja na listu ljigavaca..
dream of spring...
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar »

bosnjakinja wrote: 20 May 2021, 11:11 ovo s ujgurima je tolika ubleha da samo tabula rasa moze povjerovati,da joj docrtas :oo
Normalno da jeste. Jer kuknjava moze proci na zapadu - kinezi rade sto hoce i srednji prst kome smeta :oo
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar »

ironman wrote: 20 May 2021, 11:11 Druze previse likujes na patnji Muslimana po svijetu.
Primijeti se.
Nije to lijepo,jos kad otprilike pakujes da su sami sebi krivi jer nisu dovoljno uceni to te zaista stavlja na listu ljigavaca..
Izbjegavam da komuniciram sa tobom jer smatram da nisi na nekom nivou za smislenu komunikaciju - i to samo potvrdjujes. :cudi

A taj dio za uceni si u pravu , vidis kome smeta kad Turska lupa kurde ? Tebi ? Sumnjam - zasto to turke neko ne mlati - zato sto su ipak 10 koraka ispred arapa, medjutim erdogan ih vuce ka njima.
Last edited by MorningStar on 20 May 2021, 11:14, edited 1 time in total.
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

MorningStar wrote: 20 May 2021, 11:12
bosnjakinja wrote: 20 May 2021, 11:11 ovo s ujgurima je tolika ubleha da samo tabula rasa moze povjerovati,da joj docrtas :oo
Normalno da jeste. Jer kuknjava moze proci na zapadu - kinezi rade sto hoce i srednji prst kome smeta :oo
Kinezi su nova sila svijeta,deal with it ;)
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

MorningStar wrote: 20 May 2021, 11:13
ironman wrote: 20 May 2021, 11:11 Druze previse likujes na patnji Muslimana po svijetu.
Primijeti se.
Izbjegavam da komuniciram sa tobom jer smatram da nisi na nekom nivou za smislenu komunikaciju - i to samo potvrdjujes. :cudi
Smisleno komunicirati sa likom koji likuje nad sudbinom Palestine te u to pakuje neki licni animozitet prema Turskoj je nemoguce.
Ali nisam to samo ja primijetio.
dream of spring...
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar »

bosnjakinja wrote: 20 May 2021, 11:13
MorningStar wrote: 20 May 2021, 11:12

Nemam nikakvih problema sa tim :ćitire medjutim imam osjecaj da ces naprimjer ti praviti ameriku od g**ana kad se kina razmase :ćitire
Last edited by MorningStar on 20 May 2021, 11:17, edited 1 time in total.
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar »

ironman wrote: 20 May 2021, 11:14
MorningStar wrote: 20 May 2021, 11:13

Smisleno komunicirati sa likom koji likuje nad sudbinom Palestine te u to pakuje neki licni animozitet prema Turskoj je nemoguce.
Ne likujem ja ni nad cijom sudbinom palestina i izrael daleko od mene. Samo konstatujem da ho ruk bog je na nasoj strani ne ide dobro protiv moderne drzave.

Recimo ti - na koga bi se ugledao ? Na palestince ili izraelce ??
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

MorningStar wrote: 20 May 2021, 11:15
bosnjakinja wrote: 20 May 2021, 11:13

Nemam nikakvih problema sa tim :ćitire medjutim imam osjecaj da ce naprimjer ti praviti ameriku os g**ana kad se kina razmase :ćitire
Pa ono ,ja znam da niko nije savrsen.Medjutim vodim se hadisima koji kazu da ce zuta rasa zavladat,i to ce se desit

ali niko nece preteci zapad za ovih njihovih 1000 godina su po svim kontinentima samo krv stvarali,nikome nece nedostajat
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar »

bosnjakinja wrote: 20 May 2021, 11:17
MorningStar wrote: 20 May 2021, 11:15
Nemam nikakvih problema sa tim :ćitire medjutim imam osjecaj da ce naprimjer ti praviti ameriku os g**ana kad se kina razmase :ćitire
Pa ono ,ja znam da niko nije savrsen.Medjutim vodim se hadisima koji kazu da ce zuta rasa zavladat,i to ce se desit

ali niko nece preteci zapad za ovih njihovih 1000 godina su po svim kontinentima samo krv stvarali,nikome nece nedostajat
Ajde ako ti tako kazes :oo imal dje da pise sta za loto tu :ooo

Svi su prolijevali krv - ko god je mogao :Japanci,mongoli,turci,arapi,afrikanci,evropljani... Samo su neki bili efikasniji.

Kinezi su toliko krvi prolili u medjusobnom sopanju da zapad izgleda kao mala maca za njih :kafa
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

MorningStar wrote: 20 May 2021, 11:20
bosnjakinja wrote: 20 May 2021, 11:17

Kinezi su toliko krvi prolili u medjusobnom sopanju da zapad izgleda kao mala maca za njih :kafa
izmedju sebe,ovi klosari su putovali po svijetu i porobljavali.Afrikanci se nikada nece oporavit od njih,u latinskoj americi trogenocid napravili,po aziji milione ljudi zavadili i poubijali,u evropi svakog ko nije krscanin i zapadnjak drze dan danas kao gradjanin treceg reda,Holokaust napravili pa onda oteli tudju zemlju da ovo sto je ostalo jevreja smjeste negdje
ma klosari

i sad izmislili savrsenije oruzje "ljudska prava",gazim te a ti mislis ja te milim
Last edited by bosnjakinja on 20 May 2021, 11:24, edited 1 time in total.
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State »

cio nacist mozes biti ti, sezone 10, pobjednik ko i svake prethodne zna se, uvjerljivo najvise poena od publike, insomnia smatra da je ziri potplacen.
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar »

bosnjakinja wrote: 20 May 2021, 11:22
MorningStar wrote: 20 May 2021, 11:20
izmedju sebe,ovi klosari su putovali po svijetu i porobljavali.Afrikanci se nikada nece oporavit od njih,u latinskoj americi trogenocid napravili,po aziji milione ljudi zavadili i poubijali

i sad izmislili savrsenije oruzje "ljudska prava",gazim te a ti mislis ja te milim
Ne znas naprimjer da su arapi bili veliki trgovci robovima ? Ili da su osmanlije prodavali u roblje redovno (ukljucujuci i Bosnu kad su porobili)

U aziji posvadjali :valja jes bez evropljana nebi mongoli pobili 20% stanovnistva planete :ooo ili japanci nebi nimalo masakrirali kineze.

Posto ti naginjes ka islamu i to ti je alfa i omega - jel mislis da arapi su ono cvijecem uzimali zemlje :oo , cula si mozda za celik iz damaska - veoma poznat kao kvalitetan za sablje.. Na pocetku se radio tako sto bi uzarenu sablju zabili u stomak roba - dok nisu skontali da mogu zivotinjske koze u kotlu koristiti tj. Enzime istih za kaljenje :kafa

Al ne " zla evropa evropljani" pa onda gu*icu u po evrope :valja
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

MorningStar wrote: 20 May 2021, 11:17
ironman wrote: 20 May 2021, 11:14

Ne likujem ja ni nad cijom sudbinom palestina i izrael daleko od mene. Samo konstatujem da ho ruk bog je na nasoj strani ne ide dobro protiv moderne drzave.

Recimo ti - na koga bi se ugledao ? Na palestince ili izraelce ??
To nije nikakvo pitanje.
Jer najjednostavnijom logikom ti pitas jesam li za siledziju koji ima znanje i novac i zeli da otme kucu covjeku koji u njoj zivi od kad je svijeta i vijeka i ne dira nikog i gleda svoja posla ili sam za tog covjeka .
To je prava postavka pitanja a ne to jesam li ja za izrael ili palestinu.
dream of spring...
Post Reply

Return to “Svijet”