Tv Hayat, Ironman i Hurija. Bojse ima jos neko al ne mogu se sjetiti sad.
SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8238 times
- Been thanked: 19384 times
- Status: Offline
Re: SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Nasef ,Bošnjakinja ,TV Igman garant
.
Ljudi do stava je davno sam rekla da Bakir i hanuma trebaju podnijeti ostavke na funkcije jer su omraženi u narodu ,naravno SDA treba sazvati vanredni kongres ,moze da im se izglasa i neizglasa i povjerenje .
Svrstavati simpatizere i članove SDA stranke u jedan koš,nazivati ih glupanima ,seljacima ,lopovima ,više je nego umobolno .To i ovdje na forumu rade pojedini i podrazumijeva se da je nesto kao normalno.
Tome ću se oštro protiviti i stvara se samo INAT.
Ljudi do stava je davno sam rekla da Bakir i hanuma trebaju podnijeti ostavke na funkcije jer su omraženi u narodu ,naravno SDA treba sazvati vanredni kongres ,moze da im se izglasa i neizglasa i povjerenje .
Svrstavati simpatizere i članove SDA stranke u jedan koš,nazivati ih glupanima ,seljacima ,lopovima ,više je nego umobolno .To i ovdje na forumu rade pojedini i podrazumijeva se da je nesto kao normalno.
Tome ću se oštro protiviti i stvara se samo INAT.
Last edited by Hurija on 22 May 2021, 06:09, edited 1 time in total.
Ostalo je cutanje.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Last edited by Chloe on 22 May 2021, 06:27, edited 1 time in total.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Čamoarin portal da, ali da će se i on ovako nisko spustiti nisam mislila. Znala sam da će nakon krivične odgovornosti zbog nekazakonitog davanja državljanstva onom nekom tipu, nešto bljutavo izbaciti, ali da će na Sebiju nisam Boga mi ni pomislila.ironman wrote: 21 May 2021, 23:07Ovo ti je Camparin portal.Veca wrote: 21 May 2021, 22:55 ...ovo ja nigdje danas ne procita na forumu! ...sumnjivi ste mi![]()
https://pressmedia.ba/vijesti/2021/21/0 ... K0ijXeKWfM
- Chloe
- Žena za sva vremena

Nije mi do mene, koliko me boli, ali sam utisnula par slova.
Nikad kukavica.
- Maja
- Administrator

Pa ovaj link samo dokazuje sta je Senad rekao. Znaci, Sebija je dosla u Kurjakovu bolnicu ko pacijentica, bila mjesec dana i u tom periodu je bila pozvana na neke seminare ili nesto slicno jer je Asim bio dobar s Alijom (njegove rijeci) Nikad nije polagala ispite.Chloe wrote: 22 May 2021, 06:03https://depo.ba/clanak/190266/dr-asim-k ... ta-mu-faliMaja wrote: 21 May 2021, 21:47
Asim Kurjak mu gost a on je tad bio glavni na fakultetu i potvrdio je da nikad nije studirala tamo.
Stara priča...
![]()
Onda se vratila u BiH i od med. fakulteta u Sarajevu trazila da polozi neka 4 ispita jer je 10 vec polozila u Hr. Asim je rekao sinoc da bi on znao da je bila studentica kod njega jer on svaki ispit i dokument potpise. Onda je Face kontaktirao taj fakultet u Zg i rekli su da Sebija nikad nije bila kod njih. Znaci da je lazirala te ispite.
- Hurija
- Pandora

Po ovome ispada da je upitna njena specijalizacija ,koliko je u svemu mjerodavan i Dr.Kurjak ,sjetimo se njegove afere oko Vantjeesih oplodnji ,mislim da je imao ogromnih problema i da se zadrži uopste na poslu.
Ostalo je cutanje.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Ma tanki smo mi u poređenju sa ovom ljudskom gromadom, mi nismo dostojni biti u istoj grupi kao general

A i ti medji poput Hayata i Igmana što hvale profesoricu Izetbegović. Svako ko je realan i nije SDAovac neće sigurno hvaliti njen rad
Generalna direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) Sebija Izetbegović primila je danas gradonačenicu Grada Sarajeva Benjaminu Karić sa kojom je razgovarala o trenutnom stanju u KCUS -u te izazovima sa kojima se ljekari i medicinsko osoblje te ustanove suočavaju u doba pandemije uzrokovane koronavirusom.
Gradonačelnica Karić izrazila je zahvalnost na nesebičnom zalaganju i brizi koje osoblje KCUS-a pruža građanima, uz obećanje da će Grad Sarajevo u narednom periodu pružiti pomoć i podršku radu te ustanove, saopćeno je iz KCUS-a.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Hurija
- Pandora

Ne radi se o tome sto ona dolazi iz SDA Nasef ,nego o funkciji koju obavlja i njenoj odgovornosti .Ako je ima i dokaže se neka snosi posljedice .
Iskreno bez obzira na sve Sebija se jako dobro nosi sa pritiskom ,bolje od pola muskaraca .
Iskreno bez obzira na sve Sebija se jako dobro nosi sa pritiskom ,bolje od pola muskaraca .
Ostalo je cutanje.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Pa ništa novo nije kao priča ...Maja wrote: 22 May 2021, 08:29Pa ovaj link samo dokazuje sta je Senad rekao. Znaci, Sebija je dosla u Kurjakovu bolnicu ko pacijentica, bila mjesec dana i u tom periodu je bila pozvana na neke seminare ili nesto slicno jer je Asim bio dobar s Alijom (njegove rijeci) Nikad nije polagala ispite.Chloe wrote: 22 May 2021, 06:03
https://depo.ba/clanak/190266/dr-asim-k ... ta-mu-fali
Stara priča...
![]()
Onda se vratila u BiH i od med. fakulteta u Sarajevu trazila da polozi neka 4 ispita jer je 10 vec polozila u Hr. Asim je rekao sinoc da bi on znao da je bila studentica kod njega jer on svaki ispit i dokument potpise. Onda je Face kontaktirao taj fakultet u Zg i rekli su da Sebija nikad nije bila kod njih. Znaci da je lazirala te ispite.
I još uvijek dokumentom nije dokazano ništa. Sve rekla kazala. Malo mi beze, ako je lažirala, što se nije tražio dokument od Medicinskog fakulteta, ovjeren i potpisan da ona nema tih ispita kod njih položenih. Ako je istina, krivično treba odgovarati.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
To je se odnosilo na komentare da jedino neko ima nešto pozitivno reći za Sebiju ako je iz SDA pa moraju.Hurija wrote: 22 May 2021, 08:39 Ne radi se o tome sto ona dolazi iz SDA Nasef ,nego o funkciji koju obavlja i njenoj odgovornosti .Ako je ima i dokaže se neka snosi posljedice .
Iskreno bez obzira na sve Sebija se jako dobro nosi sa pritiskom ,bolje od pola muskaraca .![]()
Meni je bilo dovoljno pročitati kako neki krive Sebiju za smrt COVID pacijenata za vrijeme pandemije koja je globalna i gdje ljudi umiru od Kine preko Italije pa do Amerike da prepoznam kakva se bljutava kampanja vodi protiv nje i ko je tu neiskren.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2816 times
- Been thanked: 5046 times
Pa ja, ali to se odavno zna.Maja wrote: 22 May 2021, 08:29Pa ovaj link samo dokazuje sta je Senad rekao. Znaci, Sebija je dosla u Kurjakovu bolnicu ko pacijentica, bila mjesec dana i u tom periodu je bila pozvana na neke seminare ili nesto slicno jer je Asim bio dobar s Alijom (njegove rijeci) Nikad nije polagala ispite.Chloe wrote: 22 May 2021, 06:03
https://depo.ba/clanak/190266/dr-asim-k ... ta-mu-fali
Stara priča...
![]()
Isto kao što nije ispunjavala uslov da postane asistent pa je postala asistent.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Maja
- Administrator

Ne znam. Ja sad saznala. Ocito joj ne moze niko nista, sta god da uradi nece odgovarati. Moze se barem svako malo potezati ovo pitanje u medijima jer evo i ja sam tek sinoc saznala.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Meni je teško povjerovati da je išla toliko nisko, lažirati dokumente nekog Medicisnkog fakulteta u drugoj državi, biti javna ličnost, do te mjere ugrožavati ugled, što svoj, što cijele obitelji Izetbegović koja je ionako na udaru od rata na ovamo.
Baš moraš biti lud da tako nešto napraviš.
Baš moraš biti lud da tako nešto napraviš.
- Hurija
- Pandora

Pročita da je dugo studirala,možda je ganjala prosjek žena koji je uvjet za asistenta.
Ostalo je cutanje.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26188 times
- Been thanked: 26815 times
Ovo je rat medijima koje neko financira.
A sve ne bi li se uzele poluge federalne vlade od sda .
To je slovo a i slovo z u ovoj prici.
A ljigavstine poput ovoga sto se radi ka Sebiji i kcusu su samo pokazatelj ko su gnomovi koji pretenduju na poluge vlasti.
Fino je to Faruk DIA neki dan prokomentarisao..
A ljigavstine poput ovoga sto se radi ka Sebiji i kcusu su samo pokazatelj ko su gnomovi koji pretenduju na poluge vlasti.
dream of spring...
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2788 times
- Been thanked: 8773 times
Pa svaki potez je rat za vlast. I Kanton Sa je pao zbog medija i priča o aferama, koje su sasvim slucajno pocele masovno izranjati pred izbore.ironman wrote: 22 May 2021, 11:09 Ovo je rat medijima koje neko financira.
Kako se priblizavaju opsti izbori, ovakvih "istina" ce biti sve više
A narod ko narod, nasjesti ce na veću i bolje upakovanu pricu kao sto su Sarajlije nasjele
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26188 times
- Been thanked: 26815 times
Apsolutno se slazem.Duminjo wrote: 22 May 2021, 12:23Pa svaki potez je rat za vlast. I Kanton Sa je pao zbog medija i priča o aferama, koje su sasvim slucajno pocele masovno izranjati pred izbore.ironman wrote: 22 May 2021, 11:09 Ovo je rat medijima koje neko financira.
Kako se priblizavaju opsti izbori, ovakvih "istina" ce biti sve više![]()
A narod ko narod, nasjesti ce na veću i bolje upakovanu pricu kao sto su Sarajlije nasjele
Previse je ovo nisko za mene.
Ovdje ,u okolini..sam sebe pitam "ko su ti ljudi",znam ih cijeli zivot,iza rat klelo se u sda,ljubilo alijine slike dok sam ja govorio stani polahko ..ispade da je to radilo samo iz interesa i dok je imalo korist cim je sda krenula sa "ciscenjem" kadrova tamo 2016 krenulo je osipanje "nezadovoljnika"...
Danas ,ja koji sam vazda bio underground ispade da sam skloniji sda nego opoziciji jer je opozicija neuspio pokusaj recikliranja otpada..da se blago izrazim...
dream of spring...
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9187 times
- Been thanked: 5869 times
Moras znat svekra odabrat kad se udajes.Nora Ibsenova wrote: 22 May 2021, 09:14Pa ja, ali to se odavno zna.Maja wrote: 22 May 2021, 08:29
Pa ovaj link samo dokazuje sta je Senad rekao. Znaci, Sebija je dosla u Kurjakovu bolnicu ko pacijentica, bila mjesec dana i u tom periodu je bila pozvana na neke seminare ili nesto slicno jer je Asim bio dobar s Alijom (njegove rijeci) Nikad nije polagala ispite.
Isto kao što nije ispunjavala uslov da postane asistent pa je postala asistent.
Last edited by Mister No on 22 May 2021, 23:48, edited 1 time in total.
The Dark Side Of The Forum...