Jes. Al ni nalik.vrhbosnica wrote: 23 May 2021, 23:57Lik digao sebi bistu?Vrag wrote: 23 May 2021, 23:55 Ma covjek egomanijak, digo sebi bistu. Kurci se covjek.
Meni je to ok. Izdrazava 25-30 porodica, neki dan podijelio meso...moze mu se.![]()

Moderator: Krokodil Behko

Jes. Al ni nalik.vrhbosnica wrote: 23 May 2021, 23:57Lik digao sebi bistu?Vrag wrote: 23 May 2021, 23:55 Ma covjek egomanijak, digo sebi bistu. Kurci se covjek.
Meni je to ok. Izdrazava 25-30 porodica, neki dan podijelio meso...moze mu se.![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Vala meni ne smeta, neka svaki dan ovakav sou napravi.

mislis na austrijski brajlovic brend?TAFKAP wrote: 23 May 2021, 23:58 Ponovo da priupitam: Jel samo drži te aščinice il prodaje i mesne proizvode? Jel to ista osoba il su dvije različite?
Nije, brat mu jeTAFKAP wrote: 23 May 2021, 23:58 Ponovo da priupitam: Jel samo drži te aščinice il prodaje i mesne proizvode? Jel to ista osoba il su dvije različite?
Puko

vrhbosnica wrote: 23 May 2021, 23:57Lik digao sebi bistu?Vrag wrote: 23 May 2021, 23:55 Ma covjek egomanijak, digo sebi bistu. Kurci se covjek.

Znaju oni da je on mahnit i da je sve kod njega predstava. Ne vidim nesta da se zale. Plati on dobro al se i mora radit. A o vrlim radnicima da ne pricam. Zna se kako se jelo i kako su ga zavrtali...Nebitno. Samo nek pici i ostane lud. Nemoj mi samo da su svi isti i fol ozbiljni... Nema tu bosne.Maja wrote: 24 May 2021, 00:03 Ne znam kakvo ti je ovo nabrajanje dzeke, jasmile, prognoze itd.
Covjek ispada budala snimajuci se kako dijeli pare a zaposlenici, onako poredani jedan do drugog, izgledaju ko jos vece budale. Hoce da sebe prikaze darezljivim, kraaaaljem koji dijeli sakom i kapom. Iz istog razloga je sebi i spomenik napravio. Narcis je izgubio vezu s realnoscu.
Bas me zanima kako bi postupio da mu je jedan od konobara rekao da ne
zeli da ucestvuje u ovome. Ja prva nikad ne bih pristala na ovaj cirkus. Imam platu, ako ces mi dati neki bonus, uplati na racun ili daj na ruke bez cirkuzanja.
Ima dosta radnika, eto neko kaze da su im i plate fine, uspjesno posluje, sve je to ok, samo ne podrzavam ovo bahacenje.

Kome je ovo platio? Ovo umjetnicko djelo.

Ako ti misliš da treba po defaultu vikati super, bravo itd. svakoj seljačini i budali u ovoj zemlji koja radi ovo što on radi tek onda smo u banani. Ne možemo dozvoliti da nam to bude norma j.... ga ja. Valjaju i Amra i Danis i Džeko i Jasmila, ali oni se ne ponašaju na ovakav način.HAVANA wrote: 23 May 2021, 23:45 Ma nema njega ko sta branit. Stvorio je sebi sta mu treba i sta on voli. Sta ga ja imam napadat? Al dobro mi smo poznati po tome da nam niko ne valja. Nije ovde on bitan. Ne valja nama ni dzeko ni amra, danis, jasmila, niko... Kako ce nam tek rostiljdzija valjat.Da je kakav svabo s tregerima i podijeli po 50 eura radnicima bio bi divan.

Pa vidis da nije visak. Postigo je sta je zelio.MarlboroGold wrote: 24 May 2021, 00:15Ako ti misliš da treba po defaultu vikati super, bravo itd. svakoj seljačini i budali u ovoj zemlji koja radi ovo što on radi tek onda smo u banani. Ne možemo dozvoliti da nam to bude norma j.... ga ja. Valjaju i Amra i Danis i Džeko i Jasmila, ali oni se ne ponašaju na ovakav način.HAVANA wrote: 23 May 2021, 23:45 Ma nema njega ko sta branit. Stvorio je sebi sta mu treba i sta on voli. Sta ga ja imam napadat? Al dobro mi smo poznati po tome da nam niko ne valja. Nije ovde on bitan. Ne valja nama ni dzeko ni amra, danis, jasmila, niko... Kako ce nam tek rostiljdzija valjat.Da je kakav svabo s tregerima i podijeli po 50 eura radnicima bio bi divan.
Niko ne spori da je to radišan čovjek i da je sve postigao radom i trudom. Svaka mu čast i razvio je odličan biznis. Ali da treba tek tako progutati ovo njegovo ponašanje samo zato što je radišan i vrijedan i što plaća ljude - neka hvala. Seljačina na kvadrat. Snimanje ovog sranja mu je apsolutni višak.

Pa nek poreda. Ko mu brani. Svakako su mu plate duplo manje nego kod seje a dobit hiljade puta visa...MarlboroGold wrote: 24 May 2021, 00:19 Ništa neka sljedeći Senad Bingo ovako poreda 50 ljudi i daje im po 50 KM. Super reklama.