SEJO BRAJLOVIĆ

Različite teme koje ne spadaju u ostale podforume

Moderator: Krokodil Behko

Post Reply
Bego
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 256 times
Been thanked: 1681 times
Status: Offline

Re: Čudo neviđeno” kod Brajlovića: Pogledajte kako je Sejo za Bajram počastio svoje radnike!

Post by Bego »

Vrag wrote: 24 May 2021, 00:17 Btw na video je i jedan forumas 🙈
Ti?
Image
Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Re: Čudo neviđeno” kod Brajlovića: Pogledajte kako je Sejo za Bajram počastio svoje radnike!

Post by Vrag »

Bego wrote: 24 May 2021, 00:23
Ti?
Image
🙈
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7961 times
Been thanked: 18811 times

Post by Maja »

R?
Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag »

Maja wrote: 24 May 2021, 00:52
R?
Sta r?
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14109 times
Been thanked: 23403 times

Post by Fuddo »

Vrag wrote: 24 May 2021, 02:26
Maja wrote: 24 May 2021, 00:52

R?
Sta r?
Pa, R
Robert Redford
Pita radi li on kod Seje
Dozvolite da se obratimo
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2847 times
Been thanked: 23482 times

Post by HAVANA »

Remzudin ba.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9950 times
Been thanked: 16753 times
Status: Online

Post by spacebound »

Vrag wrote: 23 May 2021, 23:55 Ma covjek egomanijak, digo sebi bistu. Kurci se covjek.
Meni je to ok. Izdrazava 25-30 porodica, neki dan podijelio meso...moze mu se.
Kako ih izdrzava? Tako sto plati ljude za njihov rad? Pa nije to izdrzavanje. Izdrzavanje bi bilo da on meni daje 1000 mjesecno, a ja sjedim kuci.
Po tome Senad Bingo izdrzava hiljade porodica.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times

Post by bosnjakinja »

spacebound wrote: 24 May 2021, 07:46
Vrag wrote: 23 May 2021, 23:55 Ma covjek egomanijak, digo sebi bistu. Kurci se covjek.
Meni je to ok. Izdrazava 25-30 porodica, neki dan podijelio meso...moze mu se.
Kako ih izdrzava? Tako sto plati ljude za njihov rad? Pa nije to izdrzavanje. Izdrzavanje bi bilo da on meni daje 1000 mjesecno, a ja sjedim kuci.
Po tome Senad Bingo izdrzava hiljade porodica.
stvorio je ljudima posao sto nije "nista"
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times

Post by greeneyes »

Krkan je sto jest, ali eto drago mi je da bar ljudima daje fine plate, kopcas?
Samo sabura
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

Ali sto je krkan? daj Bogati kakvi bi vi bili da obrcete lovom i tako to ;) ko je fina cvijecka taj u pravilu i ne uspjeva
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22305 times
Been thanked: 20377 times

Post by Masamune »

Jbt sad svaki čovjek koji je uspio izgleda treba izaći u javnost, uključiti kameru, poredati radnike kao cuke i vikati evo vama 50 KM zbog ovog ili onog. Pa to je smiješno i jadno jbt. Ali jok prosječni Bošnjo će reći vidi legende daje ljudima pare svaka mu čast i da ih hoće biti više ovako. Ljubi ga majka. Hrak pljuc.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

MarlboroGold wrote: 24 May 2021, 07:54 Jbt sad svaki čovjek koji je uspio izgleda treba izaći u javnost, uključiti kameru, poredati radnike kao cuke i vikati evo vama 50 KM zbog ovog ili onog. Pa to je smiješno i jadno jbt. Ali jok prosječni Bošnjo će reći vidi legende daje ljudima pare svaka mu čast i da ih hoće biti više ovako. Ljubi ga majka. Hrak pljuc.
a da to ne radi bilo bi "hebem ga skrtog" :valja
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22305 times
Been thanked: 20377 times

Post by Masamune »

bosnjakinja wrote: 24 May 2021, 07:55
MarlboroGold wrote: 24 May 2021, 07:54 Jbt sad svaki čovjek koji je uspio izgleda treba izaći u javnost, uključiti kameru, poredati radnike kao cuke i vikati evo vama 50 KM zbog ovog ili onog. Pa to je smiješno i jadno jbt. Ali jok prosječni Bošnjo će reći vidi legende daje ljudima pare svaka mu čast i da ih hoće biti više ovako. Ljubi ga majka. Hrak pljuc.
Hebem ga škrtog imaju pravo reći samo njegovi radnici, a plaća ih dobro tako da bi to bilo neosnovano.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
vrhbosnica
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 26 times

Post by vrhbosnica »

dobijala sam i ja od sefa poklon, za bozic... u koverti cestitka i 100e.. daje svima nama radnicima, kad nas uhvati same, ili nam ubaci u ormaric...
nije bila kamera niti se pravio show... i defintivno nije niko bistu imao
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
TAFKAP
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1564 times
Been thanked: 2651 times

Post by TAFKAP »

pizarro wrote: 24 May 2021, 00:04
TAFKAP wrote: 23 May 2021, 23:58 Ponovo da priupitam: Jel samo drži te aščinice il prodaje i mesne proizvode? Jel to ista osoba il su dvije različite?
mislis na austrijski brajlovic brend?
Da, na njih.
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

vrhbosnica wrote: 24 May 2021, 07:59 dobijala sam i ja od sefa poklon, za bozic... u koverti cestitka i 100e.. daje svima nama radnicima, kad nas uhvati same, ili nam ubaci u ormaric...
koga zanima tvoj anonimni sef,brajlovic je u bosni poznt :ok
pizarro
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 6742 times
Been thanked: 7941 times

Post by pizarro »

TAFKAP wrote: 24 May 2021, 08:01
pizarro wrote: 24 May 2021, 00:04

mislis na austrijski brajlovic brend?
Da, na njih.
pitao sam to jednom na klixu i nisu isti vlasnici.
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

MarlboroGold wrote: 24 May 2021, 07:57
bosnjakinja wrote: 24 May 2021, 07:55

Hebem ga škrtog imaju pravo reći samo njegovi radnici, a plaća ih dobro tako da bi to bilo neosnovano.
i sta onda hocete od covjeka? fer je i posten je,a i ponasa se u rangu s narodom ..nas narod je u prosjeku primitivan seljacki i nepismen koji voli ovakve stvari da gleda.nismo mi svedjani
vrhbosnica
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 26 times

Post by vrhbosnica »

bosnjakinja wrote: 24 May 2021, 08:02
vrhbosnica wrote: 24 May 2021, 07:59 dobijala sam i ja od sefa poklon, za bozic... u koverti cestitka i 100e.. daje svima nama radnicima, kad nas uhvati same, ili nam ubaci u ormaric...
koga zanima tvoj anonimni sef,brajlovic je u bosni poznt :ok
:ok
:spavanje
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7961 times
Been thanked: 18811 times

Post by Maja »

Njemu dolaze poznate osobe, opali selfi s njima, ko sto i radi, plus snima clipove, objavi na fb i kud ces bolju reklamu.
Ovaj ciganluk s radnicima je visak.
Post Reply

Return to “Razno”