Ti?

Moderator: Krokodil Behko
Pa, R
Kako ih izdrzava? Tako sto plati ljude za njihov rad? Pa nije to izdrzavanje. Izdrzavanje bi bilo da on meni daje 1000 mjesecno, a ja sjedim kuci.Vrag wrote: 23 May 2021, 23:55 Ma covjek egomanijak, digo sebi bistu. Kurci se covjek.
Meni je to ok. Izdrazava 25-30 porodica, neki dan podijelio meso...moze mu se.
stvorio je ljudima posao sto nije "nista"spacebound wrote: 24 May 2021, 07:46Kako ih izdrzava? Tako sto plati ljude za njihov rad? Pa nije to izdrzavanje. Izdrzavanje bi bilo da on meni daje 1000 mjesecno, a ja sjedim kuci.Vrag wrote: 23 May 2021, 23:55 Ma covjek egomanijak, digo sebi bistu. Kurci se covjek.
Meni je to ok. Izdrazava 25-30 porodica, neki dan podijelio meso...moze mu se.
Po tome Senad Bingo izdrzava hiljade porodica.
a da to ne radi bilo bi "hebem ga skrtog"MarlboroGold wrote: 24 May 2021, 07:54 Jbt sad svaki čovjek koji je uspio izgleda treba izaći u javnost, uključiti kameru, poredati radnike kao cuke i vikati evo vama 50 KM zbog ovog ili onog. Pa to je smiješno i jadno jbt. Ali jok prosječni Bošnjo će reći vidi legende daje ljudima pare svaka mu čast i da ih hoće biti više ovako. Ljubi ga majka. Hrak pljuc.
Hebem ga škrtog imaju pravo reći samo njegovi radnici, a plaća ih dobro tako da bi to bilo neosnovano.bosnjakinja wrote: 24 May 2021, 07:55a da to ne radi bilo bi "hebem ga skrtog"MarlboroGold wrote: 24 May 2021, 07:54 Jbt sad svaki čovjek koji je uspio izgleda treba izaći u javnost, uključiti kameru, poredati radnike kao cuke i vikati evo vama 50 KM zbog ovog ili onog. Pa to je smiješno i jadno jbt. Ali jok prosječni Bošnjo će reći vidi legende daje ljudima pare svaka mu čast i da ih hoće biti više ovako. Ljubi ga majka. Hrak pljuc.![]()
koga zanima tvoj anonimni sef,brajlovic je u bosni pozntvrhbosnica wrote: 24 May 2021, 07:59 dobijala sam i ja od sefa poklon, za bozic... u koverti cestitka i 100e.. daje svima nama radnicima, kad nas uhvati same, ili nam ubaci u ormaric...
nije bila kamera niti se pravio show... i defintivno nije niko bistu imao
pitao sam to jednom na klixu i nisu isti vlasnici.
i sta onda hocete od covjeka? fer je i posten je,a i ponasa se u rangu s narodom ..nas narod je u prosjeku primitivan seljacki i nepismen koji voli ovakve stvari da gleda.nismo mi svedjaniMarlboroGold wrote: 24 May 2021, 07:57Hebem ga škrtog imaju pravo reći samo njegovi radnici, a plaća ih dobro tako da bi to bilo neosnovano.
bosnjakinja wrote: 24 May 2021, 08:02koga zanima tvoj anonimni sef,brajlovic je u bosni pozntvrhbosnica wrote: 24 May 2021, 07:59 dobijala sam i ja od sefa poklon, za bozic... u koverti cestitka i 100e.. daje svima nama radnicima, kad nas uhvati same, ili nam ubaci u ormaric...
nije bila kamera niti se pravio show... i defintivno nije niko bistu imao![]()