Vlastiti radnici bio mu oči sikopali zbog ovakve "predstave" jer to on da napravi bilo tek bilo ogromno licemjerstvo ... Velika je razlika između Seje i Bingovića ...MarlboroGold wrote: 24 May 2021, 00:19 Ništa neka sljedeći Senad Bingo ovako poreda 50 ljudi i daje im po 50 KM. Super reklama.
SEJO BRAJLOVIĆ
Moderator: Krokodil Behko
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- Status: Offline
Re: Čudo neviđeno” kod Brajlovića: Pogledajte kako je Sejo za Bajram počastio svoje radnike!
- pizarro
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 6943 times
- Been thanked: 8179 times
Re: Čudo neviđeno” kod Brajlovića: Pogledajte kako je Sejo za Bajram počastio svoje radnike!
kad mali turcin nusret na instagramu snima kako krkanski samara meso, i nozem suta komadice mesa, eee to je nesto posebno i wow.
kad sejo snimi kako radnicima, koji mu se smiju, dijeli pare - seljacina!
niko nije zlatan, to je jasno, ali ugostiteljstvo je u pitanju, sve je to opustenije. nisu ovo doktori u bolnici kojima se ovako dijeli bonus.
kad sejo snimi kako radnicima, koji mu se smiju, dijeli pare - seljacina!
niko nije zlatan, to je jasno, ali ugostiteljstvo je u pitanju, sve je to opustenije. nisu ovo doktori u bolnici kojima se ovako dijeli bonus.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
Turcin samara meso a jok radnike
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
Da radim kod njega na dan kad je ova predstava javila bih da sam bolesna. Radje ostat bez 100 KM, nego da sam k'o medvjed u cirkusu.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- pizarro
- Forum [Bot]
pa je li to znas nesto o seji sto ostali na forumu ne znaju?
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
E sto ne mogu ovog omalozavanja 'naseg' naroda svako malobosnjakinja wrote: 24 May 2021, 08:03i sta onda hocete od covjeka? fer je i posten je,a i ponasa se u rangu s narodom ..nas narod je u prosjeku primitivan seljacki i nepismen koji voli ovakve stvari da gleda.nismo mi svedjaniMarlboroGold wrote: 24 May 2021, 07:57
Hebem ga škrtog imaju pravo reći samo njegovi radnici, a plaća ih dobro tako da bi to bilo neosnovano.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Nije ovo omalozavanje,malo se kreni Bosnom,narod nam je takav voli hljeba i igara,simple as that.Elita oko Marin dvora ne cini vecinu ni u samom centru Sarajeva kamo li daljeMala_Mu wrote: 24 May 2021, 08:12E sto ne mogu ovog omalozavanja 'naseg' naroda svako malobosnjakinja wrote: 24 May 2021, 08:03
i sta onda hocete od covjeka? fer je i posten je,a i ponasa se u rangu s narodom ..nas narod je u prosjeku primitivan seljacki i nepismen koji voli ovakve stvari da gleda.nismo mi svedjanii to po pravilu od nekih samoprozvanih partriota
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25229 times
- Been thanked: 27988 times
- Status: Online
Ako ces dat, daj kad nema kamera da tvoju "velikodusnost" proprate.
Ovako je sve usiljeno, izvjestaceno do te mjere da ne moze covjek da se ne upita sta se desava iza zavjese, odnosno kad se kamere ugase.
Mozda je on zaista takav kakvim se prikazuje. I to je ok. Onda pusti kamere. Ne treba ti video potvrda. Moje misljenje.
Ovako je sve usiljeno, izvjestaceno do te mjere da ne moze covjek da se ne upita sta se desava iza zavjese, odnosno kad se kamere ugase.
Mozda je on zaista takav kakvim se prikazuje. I to je ok. Onda pusti kamere. Ne treba ti video potvrda. Moje misljenje.
Acta non Verba
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
I onda se neko čudi kad ljudi pričaju viceve o Bošnjacima.bosnjakinja wrote: 24 May 2021, 08:15Nije ovo omalozavanje,malo se kreni Bosnom,narod nam je takav voli hljeba i igara,simple as that.Elita oko Marin dvora ne cini vecinu ni u samom centru Sarajeva kamo li daljeMala_Mu wrote: 24 May 2021, 08:12
E sto ne mogu ovog omalozavanja 'naseg' naroda svako maloi to po pravilu od nekih samoprozvanih partriota
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
pa nisu sigurno nastali bezveze,svaki narod ima svoje osobine,Mujo voli da se sprda sa sobom tako nam grah paoMarlboroGold wrote: 24 May 2021, 08:21I onda se neko čudi kad ljudi pričaju viceve o Bošnjacima.bosnjakinja wrote: 24 May 2021, 08:15
Nije ovo omalozavanje,malo se kreni Bosnom,narod nam je takav voli hljeba i igara,simple as that.Elita oko Marin dvora ne cini vecinu ni u samom centru Sarajeva kamo li dalje
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
A ne misliš da to zbog vlastitog dobra treba mijenjati? Školovanje, obrazovanje, opismenjavanje itd.?bosnjakinja wrote: 24 May 2021, 08:22pa nisu sigurno nastali bezveze,svaki narod ima svoje osobine,Mujo voli da se sprda sa sobom tako nam grah pao
- Shadow
- Svemirka

I kao sad treba neko da mu se divi sta li.
Smjesno.
Nije svjestan koliko, sve sto uradi ili ucini a pritom objavi gubi vrijednost.
Otrcano.
Smjesno.
Nije svjestan koliko, sve sto uradi ili ucini a pritom objavi gubi vrijednost.
Otrcano.
Acta non Verba
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
@bošnjakinjo, lijepo kaži za sebe (ako hoćeš), ali ne generaliziraj, ne govori u ime svih Bošnjaka: meni se, vala, sviđža što Sejo radi jer ja sam u največem dijelu nepismena, primitivna i zaostala, neću da glumim nekakvu obrazovanu i uglađenu ženu kad nisam, a kome se ne svidža šta miu ja mogu, ha ja...
... i ja ću razbit svakog šupka koji ti zbog toga prigovori.
... i ja ću razbit svakog šupka koji ti zbog toga prigovori.
Last edited by arzuhal on 24 May 2021, 08:28, edited 1 time in total.
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- pizarro
- Forum [Bot]
ne treba niko da mu se divi, takvo vrijeme da se ovakve stvari gledaju na netu i ljudima je ovo vise smijesno.
- Shadow
- Svemirka

Pa...sam je kriv sto je postao predmet sprdnje.
Necija velicina se ne ogleda pod svjetlima reflektora. Naucit ce vec.
Necija velicina se ne ogleda pod svjetlima reflektora. Naucit ce vec.
Last edited by Shadow on 24 May 2021, 08:32, edited 1 time in total.
Acta non Verba
- pizarro
- Forum [Bot]
tijelo i odijelo od mocarta, glava sejina
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Koliko je ovo reklama što radi toliko je i antireklama. Ja mu prvi više tamo neću kročiti, a nek ide ko hoće.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2912 times
- Been thanked: 24131 times
Upravo to.Cuj da mu se divim,sta cu mu se divit.Smijesno,blentavo,drugacije...I neka je.To sto mi nismo takvi i sto nama takvo ponasanje ne odgovara ne znaci da on mora biti kao mi.Nikom nije nista nazao ucinio i to je to sto se mene tice.Sretno mu bilo,200 pljeskavica dnevno prodo i 74 ovala od metar.pizarro wrote: 24 May 2021, 08:27 ne treba niko da mu se divi, takvo vrijeme da se ovakve stvari gledaju na netu i ljudima je ovo vise smijesno.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Shadow
- Svemirka

Okus slave je gorak 
Acta non Verba
- pizarro
- Forum [Bot]
nego marlboro, jesu li i ovo u tvom svijetu prosjecne srbende i rvatine ili su ipak ovo samo kulturni i tolerantni turisti koji sire mir na balkanu?XoKli wrote: 14 May 2021, 01:55Pusti našu bosansku sirotinjsku šuplju, Sejo vakav Sejo nakav... Kad hoću jesti idem tamo i nigdje više. Kad hoću ambijent ,ima Kula u Semizovcu i još par njih.HAVANA wrote: 13 May 2021, 23:54 Jes malo iritantan al nije cigan. Svidja mi se to. I kakav god da je nasmijan je, nije ona nadrkana njuska. Negativna. Od njih mi zlo dodje. Vazda crnjak i nista ne valja, ne moze...Radje biram ovakve.
Bruku ljudi koji žele doći u Sarajevo(okolina BiH), Brajlovic im bude tac na vagi. Neki dan bio tamo, jebo Džeku koliko se slikaju sa njim. Uglavnom Hrvati i Srbijanci.
Puko je dobar marketing po Facebooku i YouTube, svi dolaze da vide ludog Seju i probaju čudo neviđeno![]()
Al što jest jest, pljesku bolju nisam jeo,a i dođe je mogu 2ica jesti.