SEJO BRAJLOVIĆ

Različite teme koje ne spadaju u ostale podforume

Moderator: Krokodil Behko

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times
Status: Offline

Re: Čudo neviđeno” kod Brajlovića: Pogledajte kako je Sejo za Bajram počastio svoje radnike!

Post by bosnjakinja »

arzuhal wrote: 24 May 2021, 08:27 @bošnjakinjo, lijepo kaži za sebe (ako hoćeš), ali ne generaliziraj, ne govori u ime svih Bošnjaka: meni se, vala, sviđža što Sejo radi jer ja sam u največem dijelu nepismena, primitivna i zaostala, neću da glumim nekakvu obrazovanu i uglađenu ženu kad nisam, a kome se ne svidža šta miu ja mogu, ha ja...

... i ja ću razbit svakog šupka koji ti zbog toga prigovori.
ja pricam cisto o svom iskustvu
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22051 times
Been thanked: 20107 times
Status: Online

Re: Čudo neviđeno” kod Brajlovića: Pogledajte kako je Sejo za Bajram počastio svoje radnike!

Post by Masamune »

pizarro wrote: 24 May 2021, 09:09
XoKli wrote: 14 May 2021, 01:55

Pusti našu bosansku sirotinjsku šuplju, Sejo vakav Sejo nakav... Kad hoću jesti idem tamo i nigdje više. Kad hoću ambijent ,ima Kula u Semizovcu i još par njih.
Bruku ljudi koji žele doći u Sarajevo(okolina BiH), Brajlovic im bude tac na vagi. Neki dan bio tamo, jebo Džeku koliko se slikaju sa njim. Uglavnom Hrvati i Srbijanci.
Puko je dobar marketing po Facebooku i YouTube, svi dolaze da vide ludog Seju i probaju čudo neviđeno :plavi
Al što jest jest, pljesku bolju nisam jeo,a i dođe je mogu 2ica jesti.
nego marlboro, jesu li i ovo u tvom svijetu prosjecne srbende i rvatine ili su ipak ovo samo kulturni i tolerantni turisti koji sire mir na balkanu?
Zaobiđi me ubuduće sa takvim pitanjima.
pizarro
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 6633 times
Been thanked: 7859 times

Post by pizarro »

MarlboroGold wrote: 24 May 2021, 08:33 Koliko je ovo reklama što radi toliko je i antireklama. Ja mu prvi više tamo neću kročiti, a nek ide ko hoće.
njegova najveca antireklama bi trebala da bude to sto je ugostio stanivukovica koji negira genocid.
ali, to valjda spada u kategoriju sirenja tolerancije i mira, a ovo sto dijeli pare nasmijanim konobarima je tezi zlocin koji se ne oprasta.
pizarro
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by pizarro »

MarlboroGold wrote: 24 May 2021, 09:16
pizarro wrote: 24 May 2021, 09:09

nego marlboro, jesu li i ovo u tvom svijetu prosjecne srbende i rvatine ili su ipak ovo samo kulturni i tolerantni turisti koji sire mir na balkanu?
Zaobiđi me ubuduće sa takvim pitanjima.
molim?
ti sebi dajes za pravo da nekoga etikiras kao prosjecnog bosnju a trazis da te drugi cijene i zaobilaze normalnim pitanjima?
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

pizarro wrote: 24 May 2021, 09:17
MarlboroGold wrote: 24 May 2021, 08:33 Koliko je ovo reklama što radi toliko je i antireklama. Ja mu prvi više tamo neću kročiti, a nek ide ko hoće.
njegova najveca antireklama bi trebala da bude to sto je ugostio stanivukovica koji negira genocid.
ali, to valjda spada u kategoriju sirenja tolerancije i mira, a ovo sto dijeli pare nasmijanim konobarima je tezi zlocin koji se ne oprasta.
i tu je prosjecni mujo,sjetite se kako ste svi bili zaludjeni likom kad je tek dosao na vlast,ko da je tito ...jedna sarajka ga stala grlit i ljubit

ne varajte se i vi ste svi prosjecne muje :hihi
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22051 times
Been thanked: 20107 times

Post by Masamune »

Kad naučiš šta je samokritika i kad bi trebala biti osnovana, a ne da se po defaultu sve okreće na Srbe i Hrvate onda ćemo pričati.
Do tad me ne smaraj sa glupostima. Svakako sam rekao što sam imao reći.
pizarro
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by pizarro »

MarlboroGold wrote: 24 May 2021, 09:23

Kad naučiš šta je samokritika i kad bi trebala biti osnovana, a ne da se po defaultu sve okreće na Srbe i Hrvate onda ćemo pričati.
Do tad me ne smaraj sa glupostima. Svakako sam rekao što sam imao reći.
kakve gluposti? sad vrijedjas, a?
mogu i ja da vrijedjam, nije problem, pa bujrum :)
Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3484 times

Post by Chloe »

:ooo

od 5,49 :D.
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce
bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja »

sta,covjek iz naroda
pizarro
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by pizarro »

HAVANA wrote: 24 May 2021, 08:40
pizarro wrote: 24 May 2021, 08:27 ne treba niko da mu se divi, takvo vrijeme da se ovakve stvari gledaju na netu i ljudima je ovo vise smijesno.
Upravo to.Cuj da mu se divim,sta cu mu se divit.Smijesno,blentavo,drugacije...I neka je.To sto mi nismo takvi i sto nama takvo ponasanje ne odgovara ne znaci da on mora biti kao mi.Nikom nije nista nazao ucinio i to je to sto se mene tice.Sretno mu bilo,200 pljeskavica dnevno prodo i 74 ovala od metar.
koliko sam upratio, poznajes dosta ljudi po sarajevu, drustven si, a i nisi bas neki veliki bosnjak pa da ga automatski volis :oo
prica li se sta o njemu, da je inace pravi gad i to?
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9854 times
Been thanked: 16617 times

Post by spacebound »

Jedna forumasica je pisala da je licno cula kako tretira svoje radnike. Psovkama.
A mene je iskustvo naucilo da svako ko se zeli istaci na takav nacin, ko o sebi pravi sliku finoce, dobrote i postenja je obicno prilicno daleko od toga.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
pizarro
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by pizarro »

spacebound wrote: 24 May 2021, 09:43 Jedna forumasica je pisala da je licno cula kako tretira svoje radnike. Psovkama.
A mene je iskustvo naucilo da svako ko se zeli istaci na takav nacin, ko o sebi pravi sliku finoce, dobrote i postenja je obicno prilicno daleko od toga.
ja se odnosim na njegovo dijeljenje para sto se kritikuje, ako neko kaze da ima dokaze da je inace nikakav, ok, dzaba mu ovo sve.
ima onaj momak czn burak na instagramu, meni na pocetku bilo iritantno kako se stalno smije a poslije skroz ok mi njegovu klipovi.
ima oko 22M pratilaca i vidis isto klipove kako pomaze siromasnima.
ovo, sto i on i sejo rade je na kraju uglavnom marketing.
pizarro
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by pizarro »

i cukama pomaze, i cukama :oo

Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag »

spacebound wrote: 24 May 2021, 07:46
Vrag wrote: 23 May 2021, 23:55 Ma covjek egomanijak, digo sebi bistu. Kurci se covjek.
Meni je to ok. Izdrazava 25-30 porodica, neki dan podijelio meso...moze mu se.
Kako ih izdrzava? Tako sto plati ljude za njihov rad? Pa nije to izdrzavanje. Izdrzavanje bi bilo da on meni daje 1000 mjesecno, a ja sjedim kuci.
Po tome Senad Bingo izdrzava hiljade porodica.
Kako nije? Ko im daje platu? Ko je stvorio radno mjesto?
Izdrzava i Senad
I svaki se gazda nekad istrese na radnike, koji god kaze suprotno laze ko pas. Los dan, najmanji otpor i cao.
Last edited by Vrag on 24 May 2021, 10:15, edited 1 time in total.
pizarro
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by pizarro »

a brat burak ima najjace goste.
hrabar je :oo

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Ugostio Fudu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3484 times

Post by Chloe »

O biznismenima i gazdama bih mogla nadugačko i naširoko iz svoje saradnje s njima od uštogljenih glumaca, samouvjerenih i ufuranih do onih sa par razreda škole sa ljudskim manirim a riječnikom kočijaša ... :kafa
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce
edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 469 times
Been thanked: 1427 times

Post by edo_79 »

Sejo Brajlović .... pola čoek, pola čudo neviđeno :hihi :hihi
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2803 times
Been thanked: 23165 times

Post by HAVANA »

pizarro wrote: 24 May 2021, 09:34
HAVANA wrote: 24 May 2021, 08:40

Upravo to.Cuj da mu se divim,sta cu mu se divit.Smijesno,blentavo,drugacije...I neka je.To sto mi nismo takvi i sto nama takvo ponasanje ne odgovara ne znaci da on mora biti kao mi.Nikom nije nista nazao ucinio i to je to sto se mene tice.Sretno mu bilo,200 pljeskavica dnevno prodo i 74 ovala od metar.
koliko sam upratio, poznajes dosta ljudi po sarajevu, drustven si, a i nisi bas neki veliki bosnjak pa da ga automatski volis :oo
prica li se sta o njemu, da je inace pravi gad i to?
Pa nisam ti ja bas po tim mjestima,mozda 2 puta bio.Al znam kako se i na koju foru dobro jede preko divnih radnika...Al necemo o tome.Doduse stao je tome u kraj.Nije levat koliko god smijesan bio.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag »

Sejo hejtere reze sabljom

Image
Post Reply

Return to “Razno”