Al posto je ne pijem inace kafu kad je popijem digne me iz mrtvih sto se kaže
Jes da me stomak ubi kasnije al izdrzim
Moderator: VIP
Koje su to tableteDori wrote: 24 May 2021, 18:44 Na mene kafa stvarno utice. Ako znam da ću voziti cijelu noć, kafa i bez problema dočekam jutro.
Par puta mi se desilo da sam bas umorna. Ali ono, muzika, hladan zrak, prošetati....Ali na duze staze ništa ne pomaze. Bolje i odspavati pola sata pa nastaviti, nego se boriti. Da ne kažem da može biti opasno.
E sad, tablete za alergiju znaju uspavati, ali nemam iskustva s tim. Jednom me ugrizao pauk, doktor mi dao nešto. Rekao mi da ne vozim sama kući. Došla po mene jaranica, ja kao hahahaha, cuj šta je rekao. Odjednom probudim se ispred stana. Samo se ugasila![]()
Nemam pojma, ali morala uzimati 7 dana....vrhbosnica wrote: 24 May 2021, 18:50Koje su to tableteDori wrote: 24 May 2021, 18:44 Na mene kafa stvarno utice. Ako znam da ću voziti cijelu noć, kafa i bez problema dočekam jutro.
Par puta mi se desilo da sam bas umorna. Ali ono, muzika, hladan zrak, prošetati....Ali na duze staze ništa ne pomaze. Bolje i odspavati pola sata pa nastaviti, nego se boriti. Da ne kažem da može biti opasno.
E sad, tablete za alergiju znaju uspavati, ali nemam iskustva s tim. Jednom me ugrizao pauk, doktor mi dao nešto. Rekao mi da ne vozim sama kući. Došla po mene jaranica, ja kao hahahaha, cuj šta je rekao. Odjednom probudim se ispred stana. Samo se ugasila![]()
![]()
spacebound wrote: 24 May 2021, 20:14 Procitah - Kako se uzbudjujete. Zadnji post Maja. Rekoh, hajd da vidim![]()
Evo da nisi pisala na temi pa hajspacebound wrote: 24 May 2021, 20:14 Procitah - Kako se uzbudjujete. Zadnji post Maja. Rekoh, hajd da vidim![]()
ima tema i za to ....
Mozak mi je krahir'o, ima i 2 sataMaja wrote: 24 May 2021, 20:19Evo da nisi pisala na temi pa hajspacebound wrote: 24 May 2021, 20:14 Procitah - Kako se uzbudjujete. Zadnji post Maja. Rekoh, hajd da vidim![]()
![]()
Sto bolan, sta ti je? Jesi to kupio stan na kredit?
Users browsing this forum: uvijek_kontra and 35 guests