Je li se zezaš?Tasmanijski tigar wrote: 25 May 2021, 11:10Jesi, jesi...
Nego, ima li šta protiv sramežljivosti? Ja pocrvenim u licu, haman kada se nasmijem, odnosno i u momentu kada me nije sram. Naravno, najvišese zarumenim kada me je sram i kada sam
ljut.
Da li postoje tablete za takvo stanje?
Na terapiji kod srculenceta
Moderator: Krokodil Behko
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2824 times
- Been thanked: 5047 times
- Status: Offline
Re: Na terapiji kod srculenceta
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Tasmanijski tigar
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 16 times
Ne zezam. Otkud znam..?Nora Ibsenova wrote: 25 May 2021, 11:40Je li se zezaš?Tasmanijski tigar wrote: 25 May 2021, 11:10
Jesi, jesi...
Nego, ima li šta protiv sramežljivosti? Ja pocrvenim u licu, haman kada se nasmijem, odnosno i u momentu kada me nije sram. Naravno, najvišese zarumenim kada me je sram i kada sam
ljut.
Da li postoje tablete za takvo stanje?
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

A zašto bi uzimao tablete da prepravljaš crtu svoje osobnosti?!Tasmanijski tigar wrote: 25 May 2021, 11:43Ne zezam. Otkud znam..?Možda su šta ovi farmaceuti smućkali?
Sramežljivost nije psihički poremećaj nego osobina i ako ti se ne dopada na tome se može raditi .
Nije lijepo zezati se sa tabletama za psihičke poremećaje jer su to ozbiljne stvari i mukotrpan je proces od prepoznavanja problema, sticanja dijagnoze, pa onda testiranja koja tableta odgovara (jer ne odgovaraju svi antidepresivi, antipsihotici, sedativi i ostale tablete koje se propisuju kod stanja koja zahtjevaju farmakoterapiju svim pacijentima) i bez obzira na pijenje tablete mora se radit, jer nisu one nikakav čudotvorac. A plus je skidanje sa tih tableta također proces kojem se mora pristupiti ozbiljno uz potporu psihijatra, psihologa i pacijenta.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Tasmanijski tigar
- Poneki mu pročitamo

Sramežljivost sam ja nekako savladao. Ja govorim o crvenjenju.Nora Ibsenova wrote: 25 May 2021, 11:49A zašto bi uzimao tablete da prepravljaš crtu svoje osobnosti?!Tasmanijski tigar wrote: 25 May 2021, 11:43
Ne zezam. Otkud znam..?Možda su šta ovi farmaceuti smućkali?
Sramežljivost nije psihički poremećaj nego osobina i ako ti se ne dopada na tome se može raditi .
Možda neki puder za lice? Haaa..?
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Šta fali što se crveniš? Meni je koža non stop crvena jer je osjetljiva, iritira je i zrak haman.Tasmanijski tigar wrote: 25 May 2021, 12:03Sramežljivost sam ja nekako savladao. Ja govorim o crvenjenju.Nora Ibsenova wrote: 25 May 2021, 11:49
A zašto bi uzimao tablete da prepravljaš crtu svoje osobnosti?!
Možda neki puder za lice? Haaa..?![]()
Tu može puder, ili neki zeleni color corector da neutrališe crvenilo.
- pizarro
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 6967 times
- Been thanked: 8204 times
nije to crvenjenje nista negativno, prihvati kao dio sebe, mozda i nije toliko upadno kako ti mislis.Tasmanijski tigar wrote: 25 May 2021, 12:03Sramežljivost sam ja nekako savladao. Ja govorim o crvenjenju.Nora Ibsenova wrote: 25 May 2021, 11:49
A zašto bi uzimao tablete da prepravljaš crtu svoje osobnosti?!
Možda neki puder za lice? Haaa..?![]()
na prvu mi padaju na pamet uli hoeneß ili jupp heynckes koji isto dobiju crveno lice kad su u stresnim situacijama, ljudi su vrhunski strucnjaci u svojim poslovima i puni samopouzdanja, vise je simpaticno kad vidis takvu transformaciju kod njih
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25330 times
- Been thanked: 6637 times
...ja, kad bih se nekad i rado zacrvenila, ne ide
...treba mi pilula, Srculenceeee 
...treba mi pilula, Srculenceeee Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Tasmanijski tigar
- Poneki mu pročitamo

Ovaj korektor u džep i kada se počnem crveniti u društvu, na brzinu izvadim ovaj stik i počnem se mazati?Nora Ibsenova wrote: 25 May 2021, 12:09
Tu može puder, ili neki zeleni color corector da neutrališe crvenilo.
Ili da se namažem prije nego dođem u društvo?
Kao drugo bilo bi me sram da mi neko postavi pitanje šta ti je to na licu?
Kao prvo opet bi me bilo sram da to mažem u društvu.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25330 times
- Been thanked: 6637 times
Calla wrote: 04 May 2021, 09:41Eeee dobro je da naidoh na ovaj post, Veca se I prema meni tako isto ponasa iako znam da nije do mene, ajd ti Veco nama ispricaj iskreno iz svog ugla da li se ti sjecas razloga zasto dodu te zute minute???srculence7 wrote: 02 Apr 2021, 02:54
Znaš li da ste ti i spinerka bile prve forumašice na koje sam naletela ovde![]()
Sećam se, ti si na avataru imala noge, čini mi se u mrežastim čarapama i po stilu pisanja, nekako odavala utisak da si baš mladalačkog duha![]()
Imaš tu žicu da si srčana i da neke ljude braniš pa dođeš u konflikt sa drugima, čak i više nego što sam primetila da se to zbog tebe dešava. Čak si i mene par puta nagazila, ima i neko obećanje tamo kako ćeš me ganjatiali se naš odnos promenio. Meni si draga, a sad svako od nas ima neko "ludilo", tvoje sam prihvatila i ne smeta mi
![]()
...eh, sad naidjoh na ovaj post, pa posto javno pises o mojoj zutoj minuti, da ti u par rijeci odgovorim!
...sto se tebe licno tice, bilo mi je potrebno 2 880 minuta, da bih sve od tebe obrisala i blokirala te!
...znas da smo bile jako dobre, cak smo i putem skajpa razgovarale, bila si mi jako simpaticna, sve dok, onomad, nisam privatno stupila u kontakt s tobom u vezi diabetesa, posto si strucnjak, posto nisam imala veze o toj temi/dijagnozi, a radilo se o mome starijem sinu Taifunu...uspostavila sam vam medjusobni kontakt, nadala se da ces nam pomoci.................................................................................................onda dobijam poruke na handyju, kakva sam to ja mama
...znaci, 8 840 minuta sam buljila u one poruke
...a nesto da napisem i forumasima, stvarno dobronamjerno! ...pazite dobro s kim imate privatno posla i kome odajete vase intimne/privatne probleme!
...kalice, za mene vise ne postojis, a to si mogla i primijetiti vec duze vrijeme! ...oslobodi me tvojih lajkova i pitanja upucenih meni!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Srček, imaš li neku terapiju za sveznalice?
Heeej, da te pitam zbilja, zašto su ljudi skloni da u svemu vide ono nešto
, uglavnom pokvareno?!
Heeej, da te pitam zbilja, zašto su ljudi skloni da u svemu vide ono nešto
- pizarro
- Forum [Bot]
- Has thanked: 6967 times
- Been thanked: 8204 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4235 times
- Been thanked: 4412 times
To si radio projektivni test, Mahover, da vidim crtež i ja bih ti svašta imala rećiMarlboroGold wrote: 25 May 2021, 11:23 Radili psihotest neki dan... kaže nacrtajte čovjeka i ženu, a ja totalni antitalent za crtanje. Nacrtam čiča gliše muško i žensko i odnesem joj.
Kad ona poče nabrajati da imam neke velike probleme koje trpim, da me nešto puno tišti, da bih trebao potražiti stručnu pomoć, da bih trebao svašta nešto uraditi... 5 minuta ona meni nabraja samo na osnovu crteža. Džaba što ja njoj govorim da jednostavno ne znam crtati niti volim... ona svoje pa svoje. Zapisala je to svoje zapažanje i šta će dalje biti s tim nemam pojma![]()
De mi srcule objasni ovo gore odakle njoj tako nešto
Nikad nisam bio sretniji u životu.
Reci mi koju si prvo figuru nacrtao, mušku ili žensku?
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41566 times
- Been thanked: 28354 times
srculence7 wrote: 27 May 2021, 16:55To si radio projektivni test, Mahover, da vidim crtež i ja bih ti svašta imala rećiMarlboroGold wrote: 25 May 2021, 11:23 Radili psihotest neki dan... kaže nacrtajte čovjeka i ženu, a ja totalni antitalent za crtanje. Nacrtam čiča gliše muško i žensko i odnesem joj.
Kad ona poče nabrajati da imam neke velike probleme koje trpim, da me nešto puno tišti, da bih trebao potražiti stručnu pomoć, da bih trebao svašta nešto uraditi... 5 minuta ona meni nabraja samo na osnovu crteža. Džaba što ja njoj govorim da jednostavno ne znam crtati niti volim... ona svoje pa svoje. Zapisala je to svoje zapažanje i šta će dalje biti s tim nemam pojma![]()
Nikad nisam bio sretniji u životu.![]()
Reci mi koju si prvo figuru nacrtao, mušku ili žensku?![]()

Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22840 times
- Been thanked: 20932 times
Prvo muškusrculence7 wrote: 27 May 2021, 16:55To si radio projektivni test, Mahover, da vidim crtež i ja bih ti svašta imala rećiMarlboroGold wrote: 25 May 2021, 11:23 Radili psihotest neki dan... kaže nacrtajte čovjeka i ženu, a ja totalni antitalent za crtanje. Nacrtam čiča gliše muško i žensko i odnesem joj.
Nikad nisam bio sretniji u životu.![]()
- srculence7
- Forum [Bot]
Dobro jeMarlboroGold wrote: 27 May 2021, 17:21Prvo muškusrculence7 wrote: 27 May 2021, 16:55
To si radio projektivni test, Mahover, da vidim crtež i ja bih ti svašta imala reći![]()
![]()
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22840 times
- Been thanked: 20932 times
- srculence7
- Forum [Bot]
Pa jel ženska ili muška?
Šta te interesuje nešto što nije?
Šta te interesuje nešto što nije?
- Tasmanijski tigar
- Poneki mu pročitamo

- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1680 times
- Been thanked: 3216 times
I kazes zasto te muski izbjegavaju, ma lukava si
bjezi tamo, zamisli moras svaku rijec odvagati kod zene da i biti pod "stražom" šta ona misli na ovaj moj pokret na onaj
Ja se udaljio od one moje ima ekonomsku i kaze citam ja psihlogiju
i nekako ja kako sam krio svoje nezadovoljstvo sa njenim tretmanom prema meni, i udaljavanjem na instagramu, samo je jednog dana sve "puklo" iz mene , i ja sam htio kao igrati se igrica, i nisam mogao, pitam je sto stavljas takve slike, kaze nisu moje to ja sa neta, sto takve statuse pises.
I blokiram ja to, cura je perfekcionista, a sreća rekao sam joj tad da imam depresiju pa me je odmah bacila u friendsone.
Mislim da se radilo tu o mojoj i njenoj pasivnoj agresiji. ALi nije se moglo sakriti moje nezadovoljstvo njenim tretmanom.
Svarno muškarcu je izazov ako je žena moćnija od njega u nekim pogledima, predstavlja mu kompleks kao da nije dorasao za nju, i sttrah da će ga zamijeniti.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820