Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
jos dvije sedmice da i to zavrsim
a prica se da bi se mjere u firmi mogle olabavit polako, moglo bi se uskoro malo i u office
pobudali ja u kuci sama
jednom u 10 dana dodje neko, nije to to
Julia-Klara wrote: 25 May 2021, 13:30
a prica se da bi se mjere u firmi mogle olabavit polako, moglo bi se uskoro malo i u office
pobudali ja u kuci sama
ovdje kod nas sve normala kao da nema ove baje, raja se setka, cuga, kahfenise radi iz firme, ma ljepota
Ovdje su poceli pomalo otvarati, bili smo zatvoreni od oktobra cini mi se, i onda od kraja novembra skroz, do proslog mjeseca kada je ukinuto vanredno stanje.
Bilo je gusto, ali kada uporedim 20 000ak hiljada novooboljelih sa sadasnjim par stotina ovo je mila majka.
Makar se u bolnicama lakse dise, ali je ipak 30 000ak hiljada ljudi umrlo sa ili od virusa.
Za dvije 3-4 sedmice se ogranicenja pri registraciji za vakcinu biti ukinuta, i svako ce moci dobiti vakcinu ako zeli.
Mislim da doktori opste prakse jos uvijek nisu poceli vakcinisati.
pobudali ja u kuci sama
Julia-Klara wrote: 25 May 2021, 13:48
Ovdje su poceli pomalo otvarati, bili smo zatvoreni od oktobra cini mi se, i onda od kraja novembra skroz, do proslog mjeseca kada je ukinuto vanredno stanje.
Bilo je gusto, ali kada uporedim 20 000ak hiljada novooboljelih sa sadasnjim par stotina ovo je mila majka.
Makar se u bolnicama lakse dise, ali je ipak 30 000ak hiljada ljudi umrlo sa ili od virusa.
Za dvije 3-4 sedmice se ogranicenja pri registraciji za vakcinu biti ukinuta, i svako ce moci dobiti vakcinu ako zeli.
Mislim da doktori opste prakse jos uvijek nisu poceli vakcinisati.
U nas od Septemra. Danas isto poceli samo da nebude ko onda dok ja nakanim za subotu oni zatvorise u petak.Nadajmo se boljitku.
pobudali ja u kuci sama
Oh space....Suosjecam
Vjeruj da i ja jedva cekam da koliko toliko sve ovo zavrsi i da se vratimo u neku normalu....
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
pobudali ja u kuci sama
Oh space....Suosjecam
Vjeruj da i ja jedva cekam da koliko toliko sve ovo zavrsi i da se vratimo u neku normalu....
Sad je stvarno do tebe
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Krvosrk jucer dobila fajzer
Eno je lezi, nemre maket, sam otpuhiva i vice fudo na sta me nagovori, prikinCe me...
Ojebote, a ja joj uopste nisam nista reko, ni de ni nemoj.
Fuddo wrote: 25 May 2021, 18:20
Eno je lezi, nemre maket, sam otpuhiva i vice fudo na sta me nagovori, prikinCe me...
Hajde ba, taman da i to malo odmoris
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Fuddo wrote: 25 May 2021, 18:20
Hajde ba, taman da i to malo odmoris
Ima groznicu, trese se ko banjaluka
Vice ugasi klimu, smrzoh se, a ima tri deke na sebi
A vani 40 izgori zemlja
Pa kuCu ja jebote, ako ugasim
Ima groznicu, trese se ko banjaluka
Vice ugasi klimu, smrzoh se, a ima tri deke na sebi
A vani 40 izgori zemlja
Pa kuCu ja jebote, ako ugasim
Eno i kod space dragi bolestan...Da ste blize mogli ste ih ostaviti zajedno da kukaju jedno drugom
Ma ona je svog izgleda bas uhelacila
Cojek bolestan od marta, sam lezi i vice vodTe me, sapsavajte me...
A nju boli hargija, razmuti mu sok lero, i ode mecat sliku hurmasice na forum
pobudali ja u kuci sama